Кандидат за кмет на Хисаря обещава!

Автор: Няма коментари Сподели:

Кандидатът за кмет на община Хисар Иван Иванов предостави на медиите допълнителен график на лекарите, които вече ще преглеждат безплатно в почти всички селища на община Хисар.

Както вече съобщихме, Иван Иванов подарява на съгражданите си безплатната услуга, защото смята, че в региона здравеопазването не е  на ниво и особено възрастните хора изпитват затруднения да отидат на консултация в общинския медицински център в Хисар.

Припомняме пак графика на специалистите невролог и хирург от Онкологичния център в Пловдив.

Прегледите ще се проведат както следва: На 5 септември от 9 часа в здравната служба на село Кръстевич, на 5 септември в здравната служба от 13 часа в село Красново, на 6 септември от 10 часа в здравната служба на село Старосел, на 10 септември в от 14.30 часа в поликлиниката на град Хисар.

Всички желаещи могат да минат на безплатни прегледи и консултации при невролог и хирург от Онко центъра в Пловдив.

Жителите на селата Беловица и Мало Крушево могат да се възползват от прегледите, които ще се проведат в Кръстевич и Красново. 

В селата Старо Железаре и Паничери на разположение на хората ще бъде специалист по ехография на щитовидната жлеза.

Той ще преглежда на 19-ти септември от 9.30 до 11.30 часа в здравната служба на Старо Железаре и от 12.30 до 14.30 часа в Паничери.

Грижата за здравето на хората е един от основните ми приоритети.

Ако спечеля и бъда избран за кмет на община Хисар, тези безплатни медицински услуги ще станат ежегодни и лекари-специалисти ще бъдат на разположение на всички жители на Хисарско, обеща кандидатът за кмет. Иванов припомни мотото на кампанията: Промяна за хората!

News

Предишна статия

Спряха влаковете под Ламанш.

Следваща статия

Пак отлагат събарянето на незаконните къщи в Гърмен

Други интересни