Кой иска и кой може да управлява в Хисаря!!!

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                                    ОСТАВЕТЕ ГИ НА МИРА!

      Оставете на мира БСП!

Когато човек е тежко болен и му предстои да умре, за него се казват само хубави думи. Оставете ги хората да си изживеят последните дни спокойни.  Новият им председател – Пенчо Шапков, който беше  и е председател на икономическата комисия в Общинския съвет, толкова разбира от идеология, че неговата комисия закри радиото и спря вестника. Защо ли Пено Бойновски не му припомни колко важна беше идеологията по време на комунизма? Тогава отваряха средства заинформация, не ги затваряха. Но какво да ги мислим! Те от БСП си имат достатъчно пари да си направят каквото искат.

    Оставете на мира съветничката от Миромир!Тя взе партийна книжка на БСП от високо място. В този живот всеки има интереси,тя също си слагаше парите от заплатата като общински съветник в джоба и това не беше лошо.

    Оставете на мира Гатьо Султанов! Щял да бъде кандидат за кмет от социалистическа партия   „Български път” на проф. Ангелов и ще го поддържа АБВ и Българската левица. Та нали БСП  го отлюспи и го изхвърли от листата на съветниците заради лични дразги с тогавашния лидер на БСП – Бойновски! Всеки млад човек трябва да има амбиции. Той ги има, защо да не опита? Ето, че Ивайло Калфин от АБВ се справя чудесно с работата си на министър.

     Оставете на мира и Иван Иванов – кандидат от Българския демократичен център! Когато човек иска да се удави, никой не можеда го спре.

    Оставете на мира и кандидата на БСП -Димитър Кацарски! А, да! Той е съпруг на една хубава дама, която дори беше член на Националния съвет на БСП. Лек път към властта и на него!

     Оставете на мира всички кандидати! Нужни са факти, документи, а не предположения, за да извадим наяве какво става в общината. Дайте ни ги на нашия сайт! Екипът е готов да ги коментира.

                                                                           Тракийски свят

                                                 

Предишна статия

Виртуален полет над Марс

Следваща статия

Намериха уникален оловен кръст в Мисионис

Други интересни