Кой и защо пали гоpите над Хисаpя???

Автор: Няма коментари Сподели:

                                                           КОЙ ЗАПАЛИ ГОРАТА НАД ХИСАРЯ?

 

    Да засадиш дърво било благословено от бога. Да запалиш една гора, това ене само жестоко, противно, но и престъпно деяние. Обикновено сме свикнали дачетем: Поради човешка небрежност стана пожар…..

    Вярно е, че една гора и трябват десетки, стотици години, за да израстне.Трябва и само миг, за да пламне. Какви са целите на един пожар? Или да вземешслед това  изгорелите дървета, или да освободиш територия. Ама за какво е тази територия – ще попитате вие. Ами да си пасе някой стадата, примерно!

   Абе, хора, които сте подпалили гората! Вие знаете ли, че освен от красота, освен от зеленина, вие лишавате курортния град и от кислород? Все искате в нашия град   даидват хора, а какво правите, за да го запазите? Подпалвате горите около него.

А пък ако е истина слухът, който се носи, че на някой са платили, за да подпали гората, това е нагло, безотговорно и наказуемо от бога. Един велик зограф не напразно е нарисувал грешниците, че горят в ада сред пламъци. Още повече, че това подпалване става срещу празника на Св. Богородица!

 

                                                            Да му мисли, който го е направил!

                                       

                                                                            ТРАКИЙСКИСВЯТ

Предишна статия

ДА ОПАЗИМ ГОРАТА!

Следваща статия

Виртуален полет над Марс

Други интересни