Все още не е ясно бъдещето на Давид Де Хеа

Автор: Няма коментари Сподели:

“Манчестър Юнайтед” привлече аржентинския вратар Серхио Ромеро.

Стражът идва на “Олд Трафорд” като свободен агент, а договорът му е за 3+1 години, информира BBC Sport.


Ромеро игра под ръководството на мениджъра на “Юнайтед” Луис ван Гаал в АЗ “Алкмаар”, като спечели и шампионата на Холандия през сезон 2008-09.


“Познавам Серхио много добре и в нашата ситуация с Давид де Хеа, който може както да си тръгне, така и да остане, се чувстваме застрашени и трябваше да вземем мерки, за да сме сигурни, че сме подготвени. Затова мисля, че е много добре, че Серхио Ромеро вече е играч на Манчестър Юнайтед”, обясни Ван Гаал.


“Ще се оттегля от футбола през 2017 година. Дадох обещание на моята съпруга да го направя, защото в последните години нямахме много време един за друг. Трябва да призная, че когато я срещнах, й обещах да се откажа от футбола в деня, в който навърша 55 години. А аз още работя и съм на 64”, коментира още холандският спец.


“Постигнах много като треньор. Работих в родината ми Холандия, бях и в Испания, където местното първенство е фантастично. В Германия също, а Бундеслигата е не по-малко впечатляваща. Водих Холандия и на световно първенство, а единствената празнота оставяше отсъствието ми от Висшата лига. Сега съм тук”, добави Ван Гаал.


“Дали искам катарските пари? Не мисля. Моето желание е да се наслаждавам на живота с моята съпруга”, каза холандският мениджър на “Юнайтед”.

Копирано от standartnews.com

Предишна статия

Ембаргото към Русия.

Следваща статия

Тракийски меч.

Други интересни