ИЗБОРИТЕ, КАПАНЪТ НА ПОРОЧНИЯ КРЪГ

07 Април, 2021
0 коментара

              Петьо Анастасов Хаджиев

 Поредните избори, предназначени единствено, да се хвърли прах в очите на Европа, че видите ли, у нас има нещо като Демокрация, за пореден път доказаха, че у нас е установена перфектна система за манипулиране на избори, такава, че дори нито един човек да не отиде до урните, ще се окаже, че болшинството от гражданите са участвали и са проведени законни и легитимни избори. 

 Как се стигна и как се утвърди тази порочна практика. Този порочен кръг, който доведе до това, че изборите, основата на Демократичната държава, да бъдат законно елиминирани и подменени с практиката на едноличната диктатура. Да бъдат така изкривени, че напълно да заменят волята на мнозинството с волята на управляващата партия тиранин и нейният главатар. 

 Всъщност, порочният кръг, на порочното зачатие, на така нареченият „ Преход към Демокрация“, направи още един успешен оборот, към все по дълбокото закопаване на България в бездната на отчаянието и безизходицата. 

 Защо „изборите“ в България са в действителност параван на една тежка, реална еднолична диктатура: 

 Кои са доказателствата, че България не е страна, в която е установена реална и истинска Демокрация. 

 Кои са доказателствата, за отнемането на правата и свободите на народа от управляващите. Налагането на еднолично упражняване на властта и установяването на „Диктатурата на малцинствата“: 

 1. Отказът, със зъби и нокти, изборите да се провеждат чрез „активна регистрация“, от всяка една управляваща партия през всичките години на „прехода“. Това означава че два милиона мъртви гласове се поддържат като активни, за което са се споразумели всички които са били във властта „да си траят“ и които проценти, се разпределят по някаква договорка между текущата партия която е на власт и тези които вече са били във властта, например 70% за управляващата партия, 20% тази която е била преди на власт и 10% за тази която е била по-преди на власт, и с които управляващите политически партии постигат следните два резултата: 

 А. Легитимират изборите като законни със около 40% изборна активност, без значение колко хора реално са се явили пред урните. У нас гражданите имащи право на глас са шест милиона. От тях „мъртвите“ гласове са два милиона или 30%. По този начин както на току що проведените избори за Европейски парламент, на които се явиха около 7% от гражданите имащи право на глас, се показва че изборите са легитимни със достатъчна масовост на участие в тях. Към тях се прибавят гласовете на седемстотин хилядната държавна бюрокрация, които гласуват за управляващите под угрозата да бъдат изхвърлени на улицата и които представляват около 10% от гласоподавателите. Ето ти 47%. Изборите са легитимирани. Нека народа да се вайка. Нека народа си проклина. Нека народа да не ходи да гласува. Те управляващите са си опекли работата! 

 Б. Стъпвайки на нашето обществено политическо незрялост, те не изчисляват процентите получени за дадена политическа партия, спрямо имащите право на глас, както е във демократичните срани, с което се защитава правото на негласувалите от представителност във властта и се гарантира правото на отрицателен вот на тези, които не отиват до урните, гласувайки по този начин, срещу цялостната политическа система и начин на упражняване на властта. Те изчисляват процентите, спрямо явилите се пред урните. По този начин, всяко спадане на процента на гласуващите, води до увеличаване на получените от тях проценти и следователно до увеличаване на броя на депутатите им в парламента. Тоест колкото повече нараства нашето недоволство от управляващите и нашето не гласуване, толкова повече се заздравява и увеличава тяхната политическа сила. 

 2. Отказът от електронното гласуване. Де факто, цялото активно българско население, е извън пределите на страната. След влизането ни в Европейския съюз обаче, всички български граждани живеещи в страни от Европейския съюз, живеят на територията на България и Правителството е ДЛЪЖНО да им осигури лесен достъп до гласуване. Това е негово конституционно задължение! Този факт го задължава да въведе незабавно електронно гласуване. За въвеждането на това електронно гласуване вече са похарчени над един милиард български лева. А него го няма. Това е кражба. Кражба на власт. Това е престъпен акт, за който се носи наказателна отговорност. Не въвеждането на електронното гласуване, е реализирано престъпление и народът е длъжен да потърси криминална отговорност за това престъпление. Чрез правата дадени на Движение Защита на Гражданите и Държавата от Конституцията и Закона, това вече може да се осъществи 

 3. Липсата на действителен и реален контрол на Гражданите върху изборните процеси, учреден от Решение № 6, чрез контролният ЦИК. 

 4. Безнаказаното неизпълнение на съдебните решения от всички нива на всички власти, което е състав на най-висшето престъпление: „Държавна измяна“. 

 И така: Каквото и да правим господа възмутени от управлението на управляващите, граждани. Колкото и гръмогласно да изразяваме недоволството си, каквито и митинги да правим, в каквито и „избори“ да ни вкарват, реалността е смазваща: 

 „ Кучетата си лаят-керванът си върви“ !!!

 Реалният изход от тази бетонирана безизходица е: 

 Овладяване институциите на Гражданската власт, установена с Решение № 6 на СГС, като първа стъпка към овладяването на цялата държавна власт. Няма да е необходимо да правим атрактивни протести, да хабим до изнемога силите си за участие в предварително обречени „избори“, а със силата на правомощията, дадени ни от Закона, чрез Решение № 6, да контролираме избраните да управляват властта, и да ги уволняваме, когато започнат да работят незаконно или корупционно. Да уволняваме всички държавни служители, положили клетва при встъпването си в длъжност. От Министър-председателя, през Депутатите и Кметовете, до последния чиновник в Общината. 

 Изводът: Ефективният, реален, мирен и възможен начин за борба със съществуващата реалност на корумпираното статукво, е безрезервното и с готовност за лична саможертва в полза на обществото, включване на всеки един конкретен Българин в Институциите на Гражданската власт: 

 1. Общинските Граждански Трибунати. 

 2. Гражданската Гвардия 

 3. Гражданският контрол в Народното събрание 

 4. Гражданският контрол в Министерствата 

 5. Гражданският контрол в Съдебната система. 

 Първата стъпка към това е приобщаването им към борбата на Българският народ срещу корумпираната държава, водена от Движение Защита на Гражданите и Държавата.

https://www.facebook.com/petio.hadjiev/posts/3913736758663510

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.