ЩЕ СПАСИМ ВСИЧКИ ОТДАВНА ПРОБУДЕНИ И ДОКАЗАЛИ СЕ С ДЕЛАТА СИ ПРЕЗ ТЕЗИ ДЪЛГИ И ТРУДНИ ГОДИНИ!

31 Март, 2020
0 коментара

НЕ УВАЖАЕМА И НЕЗАКОННО УПРАВЛЯВАЩА ШАЙКА ОТ АЛЧНИ, ПРОДАЖНИ И ПРЕСТЪПНИ ПАРТИЙНИ ВЕЛМОЖИ ОТ ВСИЧКИ ЦВЕТОВЕ НА ДЪГАТА.

Още преди една година и два месеца, на открита среща в град Варна, сме заявили открито и ясно какво предстой да се случи. И как трябва да се подготвят всички ако искат да си спасят семействата и живота. Но нали беше по удобно да се протягат по кръчми и клубове или да си гледат личния бизнес и да ви агитирате да им правите партии и да гласувате, та никой дори не ни чу. Нито направи нещо полезно за общото дело а ни оставиха сами да се справяме. Да не говорим за продажните медии които се правеха през всичките тези години че не съществуваме или ни плюеха денонощно и искаха закриването ни.

Поради това само ние сме се подготвили за всичко и ще си спасим членовете. 

Включително сме провели занятия в зоната където ще ги изтеглим под наша охрана за да може да оцелеят когато освирепелите от глад и липсата на пари и храна орди тръгнат да убиват и грабят. Не това не е всяване на паника, а живата реалност пред която ще се изправим, когато хората останат гладни и без пари дори за един хляб на децата си. Защото отдавна карат само на въздух или нищожни заплати ограбвани от вашите олигарси.

Днес ние сме спокойни докато престъпни и крадливи правителства, депутати и алчни партийни велможи тичат паникьосани като мишки в лабиринт и тайно се готвят да бягат. Те дори не разбират мащабите на това пред което сме се изправили, нито имат понятие какво точно трябва да правят, нито са готови да го посрещнат. Защото света се срива пред очите им, а господарите улисани да спасят себе си забравиха да им дават заповеди как да продължат да си унищожават народа. Цял ден се плюнчат как сега за тях уж "Здравето на българските граждани е най важно от всичко" а забравиха как 30 позорни години ги тъпчат, грабят и държат бедни и гладни унищожавайки здравето и живота им.

И всичко това от страх не за вашата а за тяхната кожа. Защото настъпи часът на възмездието и корона вируса изравни играта. Смъртта и вируса не те подбират по партийна принадлежност и мутро министерско кресло а карат наред.

И първи ще изгорят най алчните и продажните мърши, защото тяхната аура и енергетика е увредена. Те дори не знаят, че вече са болни. И вместо да повърнат откраднатите от всички тях милиарди те пак се готвят да откраднат за последно и това което е останало на дъното на хазната. Нямало било пари - а къде бяхте когато пламна света та да се подготвите а не да ми продавате апаратите за обдишване и респиратори за да си напълните джобовете. Къде спахте когато вируса гори от октомври в Китай и целият свят се подготвя. Нали имате служби който са ви го докладвали но е нямало кой да ги чуе. Или и те са проспали нещата. 

НИЩО... СЕГА ГОСПОД БОГ ВЗЕ НЕЩАТА В РЪЦЕТЕ СИ, за да прочисти земята от всякаква алчна сган, държавни престъпници и нечистотии. Просто ще трябва да си платим за Содомията, за Гомора и за това че се кланяхте на Мамона вместо да помислите за този народ. Гледам ви колко сте жалки и как тичате паникьосани. Как довчера уж врагове, а днес се прегръщате в Парламента и ред камерите защото всички сте заедно в мръсния кюп и сте зависими. Просто се опитвате да се спасите демонстрирайки как уж искате да ни служите. Макар, че до вчера се държахте арогантно и нагло като мутри от края на соца. 

Времето ви дойде Господа. Не искахте Народен но сега ще се изправите пред Божия съд и казаните със смола очакват душите ви. Гледам колко сте жалки и как Вие, дори не знаете пред какво сте се изправили. Макар да сме казали открито и ясно какво точно очаква света. При това публично и без страх от подлите ви сатанински репресии. Казахме и на народа , че ще трябва да се подготви. Както и как може да се спаси. И че всеки който не е подготвен да се защити и спаси - ще умре. Вече дори на децата е ясно, че ВИЕ НЕ МОЖЕТЕ ДА НИ СПАСИТЕ. Независимо от днешните ви жалки опити за осъзнаване, вонящи повече на желание да ни измамите, за да забравим престъпните ви деяния. Като не разбирате какво трябва да се направи поне попитайте, но не би.

Пак ще се наложи да се спасяваме сами. Особено в пика на това което предстой да се случи. А то не ще е днес или утре а ще настъпи най малко след месец. Хората нямат пари да си купят храна и лекарства за да издържат до тогава. Защото именно вие, откраднахте и разпродадохте всичко което бе тяхно. Върнете веднага откраднатите от всички Вас милиарди, преди да се наложи да Ви изкараме тайните банкови сметки в чужбина и да ви принудим. И ги върнете в бюджета за да може, НИЕ народа сами да организираме спасението на всички български граждани. Без оглед на техният етнос, пол, религия, социално положение или партийна заблуда. Защото сега вече всички най после разбраха, че партиите за които банда дебили ни агитират години наред да създаваме или гласуваме, не стават за нищо, освен да разделят и яхат народа. Както и за това, техните престъпни върхушки да крадат и разпродават България, разкъсана от Вас на парчета.

Гответе се за възмездието пред Божия съд. Вируса идва и ще въздаде и изпрати всеки един от нас там където си е заслужил. Все още имате време да се разкаете. И да ни оставите сами да се спасим от бедата! Която пак вие, ни докарахте на главите с вашите управления и грабежи.

Вие сте виновни за полуразрушените болници, за липсата на съвременно оборудване в тях, за ниските заплати на сестрите и младите лекари. За липсата на държавна фармацевтична компания която да произвежда лекарства и ваксини. Макар и с купени чужди патенти след като вие унищожихте и българската наука. 

Всички вие сте виновни и за унищожаването на Държавния резерв, истинските училища и университети, научно изследователските институти и конструкторските бюра, за милиони избягали или насила прокудени по света българи, за обезлюдените градове и села на Родината, за зеещите прозорци на фабрики, селски училища, детски градини и здравни служби. За заграбените пак от Вас бивши младежки домове и пионерски такива.

За унищожената армия, истински разузнавателни служби и военни заводи.

За всичко. Сега си само разпуснете фалшивите партии и върнете веднага цялото тяхно имущество и получени народни субсидии в хазната.

РАЗКАЙТЕ СЕ И МОЖЕ БИ ДА ВИ ПРОСТИМ...

ЩОМ НЕ РАЗБИРАТЕ КАКВО ТРЯБВА ДА СЕ НАПРАВИ ЗА ДА СПАСИТЕ НАРОДА ПРИ ТАЗИ КРИЗА КОЯТО ЩЕ ПРОМЕНИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ, ОТДРЪПНЕТЕ СЕ И НИЕ ЩЕ ГО НАПРАВИМ...

САМИ, Без длъжности, огромни заплати и перчене пред камерите. Тихо бързо и ефективно.

 ВСИЧКО Е ГОТОВО ЗА ТОЗИ МОМЕНТ, ЗА ДА СИ СПАСИМ НАРОДА...

И ще организираме нещата само за няколко дни а не седмици, така както само ние го можем...

Без паника, бързо, дисциплинирано и ефективно като истинската народна армия, която вие унищожихте.

Ако не искате ние сме се подготвили да си спасим поне членовете и техните деца и семейства. 

Докато някои други бездействаха, лежаха по кръчми и клубове или си брояха парите откраднати от народа, ние за своя собствена сметка и без помощ от никого се организирахме и подготвихме. 

И ЩЕ СПАСИМ ВСИЧКИ ОТДАВНА ПРОБУДЕНИ И ДОКАЗАЛИ СЕ С ДЕЛАТА СИ ПРЕЗ ТЕЗИ ДЪЛГИ И ТРУДНИ ГОДИНИ! 

И разбира се децата които поискат, на всички останали спящи. Защото те са невинни и са нашето бъдеще!

BGMilitaryUnion@gmail.com

https://www.facebook.com/1489747274447828/videos/223095458630132/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.