Колко са жалки... Какво става с нас?

09 Януари, 2021
0 коментара

                Държавният преврат в САЩ приключи

/Поглед.инфо/ Колкото повече информация постъпва, толкова по-интересна става картината.  

                                   автор:  Александър Роджърс
                                                                                         Превод: В. Сергеев

Докато привържениците на Тръмп мирно протестираха пред Капитолия, група неизвестни, сред които бяха опознати няколко активиста на ЧЖИЗ и „Антифа“, разбиха няколко прозореца в задната част на сградата и проникнаха вътре. Забележете, без оръжие.
Под предлог на заплахата за „завземане на сградата“, заседанието на Конгреса прекъсна насред момента, когато републиканците протестираха срещу приемането на списъка с електорите от един от оспорваните щати – от Аризона.

Много удобно за демократите, ако не са били сигурни, че ще прокарат нужното им решение.

По време на „щурма“ полицай уби едно момиче. Не е ясно защо. Има видео, където се вижда, че тя просто стои в тълпата, никой не напада, не бие никого – просто я убиват.

Впрочем има реална бомба, заложена в щаба на републиканците (за щастие обезвредена).

След това на „терористите“ и „нахлулите“ (както дружно са наричани от медиите на демократите) им дават половин час да се налудуват, да снимат весели снимки от личния кабинет на Пелоси, от залата на Конгреса.

Сериозно, десетки дебили без оръжие, които не са направили нищо, освен снимки в креслото на председателя на Конгреса, са обявени за Вселенско зло, терористи и „заплаха за демокрацията“. И всички медии, всички журналисти, а също разните му там чиновници и конгресмени с патос ги наричат „страшна заплаха за начина ни на живот и ценности“.

След това спокойно, без бой и престрелки (и дори без намесата на Брус Уилис и Джерард Бътлър), тези „ужасни терористи“ се омитат от зданието.

След това Пенс, заобикаляйки президента, взема решение за вкарване на Националната гвардия в столицата. Как се нарича това? Правилно. Държавен преврат.

И да, „Туитър“ блокира Тръмп за 12 часа, а неговото обръщение към протестиращите с призив мирно да се разотидат, се изтрива от „Фейсбук“. Именно така стават превратите.

След това се появяват Пенс и Пелоси, които казват, че „заседанието на Конгреса продължава“.

Част от републиканците са деморализирани, те казват, че повече не подкрепят искането за 10-дневно разследване на фалшификациите на изборите (както искат заговорниците).

От дневния ред удобно се сваля разглеждането на възраженията по останалите оспорвани щати.

Заседанието на Конгреса продължи и дежурните клоуни, четящи отрано подготвения текст, осъждащ "ужасните терористи", от листчета, усилено имитират присъствието на изслушвания (въпреки че всички казват едно и също).

След което полицията извън Капитолия получава заповед да разпъди тълпата със сълзотворен газ и специални средства. Вече не е нужна масовка, вече е нарисувана картинката с „терористите“.

                                              В резултат:

Законният механизъм за оспорване на списъците с електорите е провален.

Цялата демократична общественост, сменила долните си гащи след преживения страх иска оставки, импийчмънт и изгаряне на Тръмп на клада (някои вече пишат набързо поредната молба за импийчмънт).

Републиканците са деморализирани, а техните лидери като Тед Круз се обвиняват в поддържане на тероризма, иска се да бъдат лишени от пълномощия и осъдени.

Републиканската партия е разбита (включително с участието на вътрешните предатели), а държавният преврат в САЩ, извършен от върхушката на Демократическата партия, фактически приключва.

                                      Още забележки.

В Джорджия преминалите избори за двамата конгресмени се съпроводиха със същите нагли и неприкрити фалшификации, както и президентските през ноември.

Демократите дори не са се погрижили да създадат дори и минимален образ на честни избори. А защо? Привържениците им отдавна са приучени да мислят, че „за победата над републиканците е допустимо всичко“, а мнението на републиканците не ги вълнува, те могат просто да се репресират.

Хорът демократични медии ще разказва, че „Всичко се прави за защита на демокрацията“.

Умилителни са масовите заявления, звучащи като “Завземането на административните здания е за банановите републики, докато в нашата страна е недопустимо”.

Впрочем Грузия и Украйна и така са наясно, че са бананови републики (Беларус засега не, но протестърите наистина искат да я превърнат в такава).

На изслушванията в Конгреса всички се надпреварват да казват, че “няма доказателства за изборни измами”, макар и Джулиани да има 1400 страници такива. Никой дори не се опитва да погледне тези доказателства, просто “не се виждат”. При това същите хора обвиняват Тръмп на практика в опит за завземане на властта (да, 20-тина невъоръжени туристи), дори не се опитват да съберат каквито и да е доказателства за неговата вина.

За последните дни видяхме всичко - изтриване на милиони групи на привърженици на Тръмп в социалните мрежи, блокиране на профила на действащия президент на САЩ, обявяването на мирните протестиращи за “терористи” и “нашественици” (чичо Янукович от Ростов сега разбира, че и така можело), нарушение на всички демократични процедури, фалшификации, цензура, фалшиви новини и заплахи за политическите опоненти.

Но местните привърженици на “западните ценности” и занапред старателно ще си правят вид, че “това е различно”, че в САЩ всичко е наред, няма изборни измами и цензура.

                                     Колко са жалки...

Следва жалък цирк, когато тези, които преди година подкрепяха бунтовете на ЧЖИЗ (с трупове, грабежи и палежи) говорят, че “Насилието не е изход”. А метежниците, узурпирали властта, ще разказват за “блестящата победа на демокрацията над тиранията на Тръмп”. Те вече започнаха.

                      Make America Great Mess!

https://pogled.info/svetoven/amerika/Make-America-Great-Mess.124699                         

/Поглед.инфо/ Вчерашните събития окончателно сложиха точка на епохата на хегемонията на САЩ.
САЩ влязоха в клуба на Венецуела, Украйна, Коста Рика, Хаити и множество други африкански и близкоизточни държави.
Няма значение дали това беше акция на тръмпистите или цирк за Тръмп от страна на демократите.

Кръвта е пролята.

Табуто за такива действия е свалено.

Нататък всичко може да премине към анархия.

Всъщност алтернативата за САЩ е просто - или руският път с разстрел на парламента (условно) и по-нататъшно възраждане, или украинският и на другите страни поддали се на цветните преврати и влезли в орбитата на финансовите глобалисти.

Само че сега цялата деиндустриализация и разложение на всички сфери от живота, които се изнасяха отвъд пределите на Щатите, ще се изпробват в самите САЩ.

Кръгът се затвори.

А сега малко за военната мощ на САЩ като опора на финансовите глобалисти за поддържане на настоящия ред.

Собствените им действия докараха тази опора до състоянието, че днес е 40-60% от положението през 1970 година.

Самолетите са много, но летят едва половината (това е още добър показател!), аналогично е положението във флота и във всеки друг тип въоръжени сили.

Заради финансистите/счетоводители. Те превръщат всяко дело в управление на финансови потоци.

Потоците ще са напълно наред.

Както напълно наред може да бъде разхищаването на тези потоци.

Което не може да се каже за реалното производство и експлоатация на всичко останало.

И за желаещите има доста нагледни картинки как се разпада инфраструктурата, докато се управлява от финансистите.

И това е видимо, когато в Щатите се строят разрушители на цената на самолетоносачи и самолети на цената на космически кораби.

Поне да ги строяха наистина.

Не, всичко приключва с постоянно създаване на поток кинти за “доработка” и “отстраняване на дефектите”.

При Петър Велики за това бесят без излишни приказки.

А по повод самата ситуация в САЩ - те ще останат за още четири години под окупацията на финансовите глобалисти.

Не се знае също така дали Байдън ще изтрае целия мандат или не.

С това действие е зададен тонът на целия бъдещ президентски мандат.

Добре дошли в Големия бардак!

Съвет за “съюзниците” на Щатите: хващайте куфарите и бягайте на гарата!

Не е изключено американските военни да започнат да ги пердашат по различните точки на планетата.

Може да се създаде такава ситуация, при която САЩ просто ще зареже своите военни - ще ги остави без снабдяване и дори без връзка.

С това действие, който и да стои зад него - тръмпистите или демократите-финансисти, ускоряват процеса на разложение на държавното управление.

Така тази година ще бъде много наситена със събития в политическата и геополитическата сфери.

Геополитическата обстановка премина точката на кипене.

Ще разберем едва след година-две кой ще се свари в тенджерата.

                                   Какво става с нас?

Ние, надявам се, ще се ръководим по думите на нашия герой Магомед Нурбагандов: “Работете, братя!”

Ще работим, Магомед, ще помним...

                                                      Предстои ни още много работа.                    

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.