УМИШЛЕНОТО ФЕОДАЛИЗИРАНЕ ЧРЕЗ „ЛОКДАУНИТЕ“

08 Април, 2021
0 коментара

Някъде към края на март мина 1 година от така наречените lockdowns по света и у нас. Още в самото начало на измамната пандемия хората показаха на Култа, че са изключително податливи на манипулации. Съответно и адски послушни за тоталитарните налагания на мерките. Повечето въобще не се и замислиха, а просто се водеха от стадния поток. Там където ги водеха медиите, правителствата и инсталираните щабове, които всички в купом водят местните програми на Култа (големите корпорации, монархии, банки, технократи).

За тази 1 година всеки разумен човек по света разбра, че всичко това е една очевидна лъжа. Същата обаче се преобрази в една болна реалност, която докара до масовите целенасочени убийства на невинни и нищо неподозиращи изпаднали в беда.

Целия медийно-политическо-корпоративен цирк не само, че не се охлаби, а дори напротив, засили се. И ето ни в поредния lockdown. Това не работи, онова нямаме право и там подобни … всичко вкарващо ни плавно в една напълно нова реалност, която хората така усилено продължават да игнорират.

Всичките тези глупости ги видяхме, че не бяха за доброто на никого от нас. Нито ни избавиха от „вируса“, нито помогнаха да се спре разпространението му, нито отпаднаха мерките. Дори напротив, виждаме засилването на мерките, на труповете, на пропагандата и всичко. Сценария риск-полза е единствено в крайна сметка за работещите в цирка. Тоест, рисковете бяха сигурни, а „ползите“ изцяло измислени. Защото мерките просто не работят.

Дори и да се абонирате за убеждението, че „Sars-Cov-2“ е уникално заболяване (което въобще не е доказано, никога не е било изолирано), или че е невероятно опасно (което пак е невярно), е напълно логично да стигнете до заключението, че мерките се превърнаха в чисти заплахи, рекетьорски тактики за да плашат, всяват паника … и в крайна сметка да се ваксинирате под измамен претекст, че ще имате повече свобода. Глупости!

Тези, сравнения за „смъртни случаи от ковид-19“ във Великобритания (с lockdown) и Швеция (без lockdown) показват резултатите от мерките им:

Или в Калифорния (с lockdown) и Флорида (без lockdown):

Където и да погледнете по света доказателствата са ясни. „Ковид-19“, каквото и да означава това реално, не се влияе от блокиранията, затварянията, маските, ръкавиците, дистанциите и всичките други измисляни мерки.

Поставянето на цялото население под домашен арест не е от полза за общественото здраве. Всъщност това е (предсказуемо) невероятно контра-продуктивно.

Щетите, причинени от затварянето на малките бизнеси, ограничаването на достъпа до здравеопазването, отлагане на лечението и диагнозитеотложените операции, нарастващата депресия, нарастващатабезработица и масова бедност са обсъдени вече до смърт. Мащабът на въздействието не може да бъде надценен. Последствията са трагични! Могат да бъдат сравнени единствено по мащаб с провеждане на геноцид!

Д-р Дейвид Набаро, специален пратеник на СЗО за Ковид-19, каза това за мерките още през октомври 2020:

„Ние в „Световната здравна организация“ не препоръчваме затварянията (lockdowns) като основно средство за контрол на вируса […] просто вижте какво се е случило с туристическата индустрия … вижте какво се случва с малките предприятия […] изглежда, че може да имаме и удвояване на световната бедност до следващата година. Възможно е да имаме и удвояване на недохранването на децата […] Това е ужасна, ужасна глобална катастрофа.“

Страшна глобална катастрофа. Удвояване на детското недохранване.

Не, това не го направи „Пандемията“, а правителствата и щабовете като НОЩ, те със заключванията допуснаха да се случи всичко това. Техните цели никога не са били за да постигнат намаляване на „разпространението“ на „ковид-19“. Всички страдания от заключванията и мерките бяха напълно предвидими и съзнателно наложени. По причини, които нямат нищо общо с помощта за хората и всичко, което трябва да се направи, за да се контролира всичко.

Повече от очевидно, че през по-голямата част от последната година, дневният ред на мерките не беше общественото здраве, а полагането на основите за „новото нормално“ и „голямото нулиране“.

Поредица от програми, предназначени да подкопаят напълно гражданските свободи по целия свят. Това е в тоталността си повторна феодализация на обществото, което на 99% весело поема своите „селски къщурки“ на доместикацията, докато елитът пролетаризира стойността на правилата, които те щастливо признават, че не се отнасят за тях самите. Вижте го Бойко Борисов (премиер на България), говори ви да се инжектирате смело, насърчава, но самият той не го прави, а обикаля по цялата страна от година насам. Криещ се от истината, за която той много добре знае, каква е.

Естествено, медиите говорят често за „погрешни преценки“, „грешки“, „некомпетентност“, „политически надпревари“ и там подобни тактики. Дори че властите „реагирали прекалено късно“, че хората „не били послушни“ (както е у нас) и други такива безобразни изказвания. Това са глупости. Това просто са най-лесните, най-евтините оправдания, които някога са съществували.

Реалността е съвсем друга. Правителството не греши, щабовете не грешат, медиите не грешат, експертите не грешат …. никой от тях не е глупав … просто са много зли гадове. Нечестни. Жестоки. И най-вече предатели! Всичко това е един огромен Coup d’état срещу човечеството!

Anony, по тема на Кит Найт

                                            ANONYMOUS BULGARIA                  https://anoncyberarmy.wordpress.com/2021/03/31

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.