Марсианците са били избити от извънземна цивилизиция!

07 Декември, 2015
0 коментара

Image title


Жителите на Червената планета са били избити до един от извънземна цивилизация, заяви плазменият физик доктор Джон Бранденбург на годишната среща на Американското дружество по физика.

Image title


Според ученът жителите на Марс са били затрити след мощна ядрена експлозия и наличието на високата концентрация на химичния елемент ксенон-129 в атмосферата е доказателство за унищожението.

Image title


Физикът казва, че теорията му е подкрепена от откритите от НАСА следи от уран и торий. Макар че тези естествени елементи се намират навсякъде, според Бранденбург те са свидетелство за термоядрена експлозия.

Image title


Бранденбург заяви още, че напълно подкрепя полетите на хора към Марс, които ще проучват повърхността на Червената планета и ще разбулят много от нейните тайни.

Марсианка

За потенциален живот на Марс отдавна има дебати в средите по физика. Наскоро дори учени съобщиха, че марсианският метеорит, който падна на Земята през 2011 година, може би съдържа следи от биологичен въглерод.

Image title


Марсианският астероид на име Тисин падна в мароканска пустиня на 18 юли 2011 година и оттогава експерти проучват чуждоземната скала.

Image title


В метеорита са били открити кухини, пълни с въглерод, който ще бъде анализиран от Федералния технологичен институт в Лозана и международен екип.

Според наблюденията въглеродът най-вероятно е биологичен, а и някои от компонентите на марсианския метеорит показвали, че той носи органични характеристики.

Космонавт на Марс

Някои учени определят това откритие като поредното доказателство, че на Марс вминалото може да е имало живот и че форми на живот може би и днес се крият под марсианската повърхност.

Физици от цял свят отдавна споделят хипотезите си, че на Червената планета е съществувала интелигентна форма на живот, такава каквато и на Земята. Смята се също, че напредъкът, до който марсианците са достигнали, е еквивалентен на живота вДревен Египет.

Преди повече сто години астрономите мислеха, че на марсианската повърхност може да се открие вода и растителност, но това се оказа погрешно.

Сега обаче с нетърпение се очаква първият полет на хора до Марс само заради възможността да бъдат открити следи от живот!

http://sanovnik.bg/

ЕТИКЕТИ: Космос;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.