Какво откри Агенция по храните при проверка във фуражен завод Черничево ?

04 Февруари, 2016
38 коментара
Image title

Bнушителна сграда, внушителни машини, които са построени по европейски проект и тук трябва да има фуражен завод. 

При проверка Агенция по храните е открила затворен склад, в който от прозореца се вижда, че има препарати за растителна защита.

Гледайте предаването с Валя Ахчиева по този линк!

http://http://bnt.bg/predavanyia/otkrito-s-valya-ahchieva/kakvo-otkri-agentsiya-po-hranite-pri-proverka-va-v-furazhen-zavod-4-02-2016

Какво показа още проверката на Агенцията – вижте в “Открито” с Валя Ахчиева в четвъртък, 4 февруари, от 22:30 часа.

http://bnt.bg

ЕТИКЕТИ: Хисаря днес.;

Коментари

Анонимен
#1 от Зрителите откриха, че...
04 Февруари, 2016 | 16:23
Напиши отговор
Оценка: -13  +5
...Консула плаща !
Анонимен
#2 от Няма страшно !!!
04 Февруари, 2016 | 19:46
Напиши отговор
Оценка: -3  +7
Няма страшно Камен Михов ще прикрие всичко в прокуратурата !!!
Анонимен
#3 от Нов
04 Февруари, 2016 | 22:25
Напиши отговор
Оценка: +1
Кой е този камен михов
Анонимен
#4 от наглост
04 Февруари, 2016 | 23:08
Напиши отговор
Оценка: +8
Служителката на агенция по храните - Пловдив излъга най - нагло , че е правила проверка на фуражния цех миналата седмица и направила предписание . Как е направила проверка на фуражен цех , при условие , че там никога не е съществувал такъв . Поредната схема за усвояване на Евро пари !!!
Анонимен
#5 от Nov
04 Февруари, 2016 | 23:13
Напиши отговор
Оценка: -1  
Какъв камен михов това е друг
Анонимен
#6 от Кой е Камен Михов?
04 Февруари, 2016 | 23:22
Напиши отговор
Оценка: +1
Камен Михов е завършил право в СУ “Св. Климент Охридски” през 1991 г. Работи 5 г. като адвокат, преди да сложи червената тога на районен прокурор в Петрич. От 2001 г. е обвинител в Софийската апелативна прокуратура, а три години по-късно става прокурор във Върховната касационна прокуратура. От 2006 г. е завеждащ отдел “Международно правно сътрудничество” там. Михов е председател на Асоциацията на прокурорите в България. Член e на Международната асоциация на прокурорите. Национален координатор на Европейската правна мрежа.
Анонимен
#7 от Nov
04 Февруари, 2016 | 23:39
Напиши отговор
Оценка: -1  +1
Какво общо има с калинката4
Анонимен
#8 от Запознат
05 Февруари, 2016 | 08:27
Напиши отговор
Оценка: -2  +24
Какво плаща Консула,Бакалов какво прави ?Това което видяхме от предаването е ясно ,Калинките въртят далавера и харчат европари не по предназначение!За да не допуснат проверка и се крият ,цялата им дейност е камуфлажна ,но това няма да остане така ,тоя Бочев и той ,ще си понесе последствията за прикриване на следи заедно с тях !Пари ,пари ,ама всичко си има край и той ще настъпи скоро ,защото Калинките и сие т.е Гавраилов,Кисьов,Бонев разровиха лайната и сега ще си носят последствията!Да крадеш пари ида ходиш на Малдивите ,да ви имам стандарта,хората света обиколиха ,никой не чу и не разбра, вие на едни Малдиви и цяла Б-я ви разбра ,смях,щото ходите с крадени пари!Да ви имам почивката ,постоянно на педал да ви звънят и да се притеснявате какво е станало с проверката ,с Ненко Костов ,останал ли е ,махнали ли са го ,това ако е почивка здраве му кажи!По скоро инфарктно изживяване !!!!!!!!!!!!!!
Анонимен
#9 от хотел Централ
05 Февруари, 2016 | 09:10
Напиши отговор
Оценка: +14
Хотел Централ е станал център за сбирки на известни полицай,прокурори,и др длъжностни лица и политици.Там се празнуват рождени дни и се правят сбирки, но също се говори и за скрити камери с цел компромати.Цитирания господин е празнувал например рожденния си ден в хотел Централ гр Хисар.Виждани са да пият кафе с собственика известни полицай прокурори и съдий- Тодор Гребенаров, Николай Кирков,Г Гаврайлов,апелативни прокурори и съдий,бивши шефове на полиции и РПУ-та.
Анонимен
#10 от чуденка
05 Февруари, 2016 | 09:12
Напиши отговор
Оценка: +1
само едно не ми стана ясна - кой на кого е кръстник
Анонимен
#11 от от хотел Централ
05 Февруари, 2016 | 09:15
Напиши отговор
Оценка: +6
отговор на #9 »
Кажи накратко -БАРДАК!!!!!!!!!!!
Анонимен
#12 от Запознат
05 Февруари, 2016 | 09:20
Напиши отговор
Оценка: -2  +17
отговор на #10 »
Шефа на икономическа полиция Пловдив Атанас Бочев е кръстник на детето на Атанас Куковски -Калинката!С една дума родна мафия!КРЪСТНИКЪТ!С техни протекции на" висшият ешалон " от шеф на полицията в Карлово го правят шеф на икономическа полиция ,за да ги прикрива!!!!!!!!!!!!!!!!!
Анонимен
#13 от Пено
05 Февруари, 2016 | 10:03
Напиши отговор
Оценка: -2  +14
Каква Агенция по храните Пловдив? Това са най-корумпираните служители в страната. Нали знаете кой работи в Агенцията по храните Пловдив. Майката на една служителка от приближените. Служителката е Даниела Пирянкова, а майка и е Иванка. Пък после откъде изтичала информация. Ами полицайчетата? Драма. От показаното се вижда, че е време и Каменчо да си върви. Кой плаща, кой не плаща ще стане ясно, но че трябва Народен съд е повече от ясно. Ако някой може да докаже, че за тази проверка калинките не са били известени предварително, ще го предложа за орден. Все някой ден ще се стигне и до покровителя на тези мижитурки.
Анонимен
#14 от ***
05 Февруари, 2016 | 10:15
Напиши отговор
Оценка: -3  +3
Човешкото въображение няма граници....
Анонимен
#15 от do zapoznat
05 Февруари, 2016 | 14:08
Напиши отговор
Оценка: +12
Възход и падение на куртезантките: От дежурен старшинка нощно време в кабинката на РПУ Хисаря, изкара 2 висши образувания и стигна до шев на" Е..кономическа полиция Пловдив " уреден от Калинката,с помоща на Асеновградския черен, гнусен червей.Само, че този Черничевски бек видя някои лев и разрухата го застигна.Има и една друга мишка бивш Зам.Шев на РУП ХИсаря.Дойде гол с един вартбург в Хисаря,като полицай,а жена му печели всички обществени поръчки за зареждане на градини ,училища и общини в околностите и България с горива......Наскоро преди няколко години и други малки мишленца се заселиха незнайно от къде в Хисарската полиция, а сега са големи хора в пловдивската п-ра. Да видим кой ще потегли към Раковски,там ги пращат преди пенсия. MAFIQ
Анонимен
#16 от :)
05 Февруари, 2016 | 14:22
Напиши отговор
Оценка: +1
moje li imena
Анонимен
#17 от ?
05 Февруари, 2016 | 17:00
Напиши отговор
Оценка: +4
Не видяхме проверяващите за злоупотреби с европейски средства.
Анонимен
#18 от Това го знаехме
05 Февруари, 2016 | 17:22
Напиши отговор
Оценка: +3
На 7 декември в този сайт имаше статия за проверката. На 8 декември имаше друга за изнесеното през нощта, така че нищо ново.
Анонимен
#19 от Има, има..
05 Февруари, 2016 | 17:35
Напиши отговор
Оценка: +8
Ахчиева: Цитат: " Полицията в Хисаря направи така, че прокурорът в Пловдив да не може да издаде заповед за принудително влизане в склада. Как? По най- елементарния начин. Като мислили в хисарската полиция, измислили, че всъщност те не можели да напишат протокол, че няма достъп, защото всъщност имало достъп. Били допуснати инспекторите вътре в завода за фураж. Пуснати ли са инспекторите? Да, в двора - под открито небе, за да гледат слънцето, а по- късно и звездите в небето. А пуснати ли са в помещенията, за да видят и да опишат какво става там? Не. Това, как се прави истинска проверка, няма как да знаят в полицията в Хисаря. но те много добре знаят нещо друго. Това, че един от шефовете в Областната полиция дълги години работил в полицията в Хисаря, а сега е голям полицейски шеф в Пловдив и е кръстник на детето на един от босовете на кооперацията"Агрокомерс 98". Край на цитата, размишленията - за вас.
Анонимен
#20 от Страх
05 Февруари, 2016 | 17:42
Напиши отговор
Оценка: -1  +9
Куковски, защо не се показа, да ти видят хората сините очи? Поръчково било предаването. Поръчково беше, когато преди изборите репортерите на Нова телевизия нахлуха в къщата на кандидата за съветник - Ненко Костов. Кой ли ги изпрати тогава?
Анонимен
#21 от =
05 Февруари, 2016 | 17:48
Напиши отговор
Оценка: +7
Как да се покаже? Не е питал ония от горе! Какво да отговори, не са му казали. Само да не мине и да не замине тази патардия и ... нищо пак.
Анонимен
#22 от Оракула от Делфи
05 Февруари, 2016 | 21:35
Напиши отговор
Оценка: 0
Търси се кучето Тур, мъжко , каракачанка, черно и бяло...член на семейство . А оракула от Делфи , чул че , служители от фирма " Агрокомерс 98" на няколко пъти биели до смърт кучето ТУР на Коста Стаменов, кучето се издирва от 3 месеца от собственика му , ако има някой, да даде информация къде се намира кучето ТУР, ще получи от собственика му 50 лева награда.Кучето ТУР е член от семейството на Коста Стаменов. Кучето реагира на името ТУР и е типична Каракачанка в цвят , черно и бяло, възраст 2 години и 8 месеца. Кучето е ваксинирано , има и паспорт . Информация за ТУР къде се намира, ако знаете, дайте на телефон 0888 20 41 89.
Анонимен
#23 от Дуденец
05 Февруари, 2016 | 21:48
Напиши отговор
Оценка: +8
Еее баф тиа калинки те били големи мафиоти ва
Анонимен
#24 от Кучкар
05 Февруари, 2016 | 21:54
Напиши отговор
Оценка: +4
Коце ония гладни великотърновски мангали,на калинката пазачите сигурно са го изяли той както не им плаща ша изядат и него
Анонимен
#25 от Коста Стаменов
05 Февруари, 2016 | 22:30
Напиши отговор
Оценка: +8
Циганите от Велико Търново, не ядяха кучета , едно от младите момчета, Станчев беше скапано от работа в цеха за обеззаразяване на семена в базата на Агрокомерс 98 , това семейство, бяха мои комшии година и половина до момента в който , по мой сигнал , беше направена проверка от Прокуратурата , след проверката, която беше на направена" за замазване на очите на хората" , да не цитираме името на прокурора, който е правил проверката , тези хора заминаха някъде , все още не разбирам , къде , но сигурно на по-добро място от цеха за обеззаразяване на семена в Агрокомерс 98. Там беше газова камера за предсмъртен труд. Мисля, че със действията си спасих поне един, човешки живот.Въпреки че момчето беше на" пробация" той не трябва да бъде подлаган на тази химическа бавна смърт.Да работиш без маска и без вентилация в цех за обеззаразяване на семена е самоубийство. Ние сми европейска държава и средствата отпуснати от ЕО , са за да спазваме, европейските норми на работа .
Анонимен
#26 от ОЛАФ
06 Февруари, 2016 | 09:12
Напиши отговор
Оценка: +8
Не може всички да са корумпирани! Трябва да се направи проверка по веригата, като се започне от хисарските ченгета, мине се през шефа на икономическа полиция Пловдив, Пловд. агенция по храните.... Все някъде ще се намери здрава брънка и време ОЛАФ да се заеме със случая!
Анонимен
#27 от Атанас Бочев
07 Февруари, 2016 | 08:47
Напиши отговор
Оценка: -1  +13
Шефа на икономическа ролиция Атанас Бочев добре си свърши работата като нареди на шефа на РПУ Хисар Камен да не позволят разрешение за отварянето на склада. Калинката Атанас Куковски добре де грижи за гн. Бочев води го на семеини почивки всяка вечер ядат и пият в хотел Централ. От каде Атанас Бочев има пари да си купи апартамент в Пловдив срешто панаира в брои при това платен на далш ще го е писал на негово име. А в красново земите му и фермата субсидиите който си делят с Атанас Куковски за неговите земи
Анонимен
#28 от до 27
07 Февруари, 2016 | 11:01
Напиши отговор
Оценка: -4  +3
С колко грешки е изписаното - и фактически и технически и правописни?! Родна реч, омайна, сладка.................
Анонимен
#29 от ...
07 Февруари, 2016 | 12:07
Напиши отговор
Оценка: +7
Имам чувството, че някои хора пишат нарочно с грешки, за да не ги познаят кои са. Важни са фактите.
Анонимен
#30 от Калинката
08 Февруари, 2016 | 18:28
Напиши отговор
Оценка: -1  +4
Кучетата си лаят, кервана си върви. Да го ................... бедните.
Анонимен
#31 от приятел
09 Февруари, 2016 | 16:31
Напиши отговор
Оценка: +2
Коце, пожелавам ти да намериш живо кучето ТУР, а на душманите един здрав ТУР!
Анонимен
#32 от предложение
10 Февруари, 2016 | 09:43
Напиши отговор
Оценка: +6
Предлагам някой общински съветник да изпрати до депутата от неговата партия какво е станало в Черничево и чрез предаването "Открито" да направи питане в деня за парламентарен контрол. Така ще се раздвижат нещата.
Анонимен
#33 от 1234
10 Февруари, 2016 | 15:21
Напиши отговор
Оценка: -1  +3
Едни ще се оплакваме и ще ги плюем ,а тенека щракат с пръсти...Държавата ни е такава !
Анонимен
#34 от 136
10 Февруари, 2016 | 18:41
Напиши отговор
Оценка: -2  +6
136 човека са дали оценка за написаното и за видяното в "Открито". И тия 136 човека не могат да се преборят с трима дерибеи. Срам за всички нас. Само един Ненко продължава да търси и да иска отговори от общината. А ние стоим и гледаме.
Анонимен
#35 от До 136
12 Февруари, 2016 | 10:04
Напиши отговор
Оценка: -3  +2
Стоите и гледате, защото това можете. Ако можехте нещо друго, щяхте да го направите. Ненко започва да издиша без подкрепа. Оказа се, че гръмките предизборни слова на зелените комунисти Вълко и Гошо са поредната подигравка към хисарския матрял, дето гласува "срещу калинките". Да, ама не ! Какво става в администрацията ? Ново бюро за бившата директорка на директорите - Кьорленска и няколко освободени дребни служители. Изглежда шефката на финансите е удобна на "новата" власт, щом я припознаха за своя ! Всичко си е по старому.
Анонимен
#36 от Аз
12 Февруари, 2016 | 11:53
Напиши отговор
Оценка: -6  +2
Тази власт ще затрие общината, тези голи статийки са само за отглеждане на вниманието
Анонимен
#37 от 123
18 Февруари, 2016 | 19:10
Напиши отговор
Оценка: +3
Нещо целият сайт замря ли......заспа ли?
Анонимен
#38 от о
20 Февруари, 2016 | 18:16
Напиши отговор
Оценка: 0
А, сайта се събуди!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.