КАНДИДАТИТЕ ЗА КМЕТОВЕ В ОБЩИНА ХИСАРЯ СА ИЗВЕСТНИ

24 Септември, 2019
18 коментара

     На 24 септември в 17 часа приключи регистрацията на кандидатите за кметове в община Хисаря, за селата  и за общински съветници.

Няма никакви изненади. Това, което се коментираше  през годината, илезе вярно.

ГЕРБ заложи на Пенка Ганева.

Коалиция” СДС / СДС, АВБ/ регистрира Найден Павлов.

 ВМРО ще се надява на гласове от Димитър Кацарски, който наскоро напусна БСП.

БСП за България е с кандидат Ива Вълчева.

 Социалистическа партия „Български път” предлага на избирателите Гатьо Султанов.

 Партия на „Зелените” разчита Пенка Дойкова да вземе втори мандат.

ВОЛЯ  е с кандидат Иван Иванов.

    Всички партии, регистрирали кандидат – кметове имат и листи за общински съветници. Прави впечатление, че в листата на ВМРО има  хора, работили при Пенка Ганева.  Листата на „Зелените” се води от Пенка Дойкова и последен – десети е Вълко Макавеев.  Девет човека предлага и НДПС за общински съветници, без да има кандидат за кмет. Листата им се води от Митко Матов.

                                                                                    Тракийски Cвят

24.09.2019

СЪОБЩЕНИЕ

На 24.09.2019 год от 17.30 часа ще се проведе заседание на ОИК гр. Хисаря.

24.09.2019

ДО ПАРТИИТЕ, КОАЛИЦИИТЕ И МЕСТНИТЕ КОАЛИЦИИ РЕГИСТРИРАНИ ЗА УЧАСТИЕ В ИЗБОРИТЕ ЗА ОБЩИНСКИ СЪВЕТНИЦИ И КМЕТОВЕ НА 27.10.2019 Г.

Общинска избирателна комисия - Хисаря ще проведе процедура за определяне чрез жребий на реда за представяне на партиите, коалициите и местните коалиции в диспутите по регионалните радио - и телевизионни центрове на БНР и БНТ.

Тегленето на жребия да се проведе на 25 септември 2019 г. от 17.30 часа в сградата на Община Хисаря, с адрес гр. Хисаря, ул. “Генерал Гурко” №14.                              

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Пинокио
25 Септември, 2019 | 09:31
Напиши отговор
Оценка: +6
Иван Иванов - кмет, Гатьо - зам кмет, Велко Господинов - секретар на общината, бай Неч - председател на обс
Анонимен
#2 от Офелия
25 Септември, 2019 | 10:35
Напиши отговор
Оценка: +10
Голямо плямпане беше преди да са известни, сега....мълчим. започваме да мислим кой какво заслужава, гласовете ни или отблъскване.
Анонимен
#3 от Хамлет
25 Септември, 2019 | 11:29
Напиши отговор
Оценка: +7
отговор на #2 »
Да бъдат или да не бъдат? От всички злини, коя е най-малката? Ако отговаряме като бай Ганьо: Пуста тояга!
Анонимен
#4 от Стари схеми
25 Септември, 2019 | 11:31
Напиши отговор
Оценка: -5  +8
Отцепване на гласове с мюрета като Иванов, Павлов и Кацарски. Балотаж между БСП и ГЕРБ. Много свързани лица в различните листи, което задължава избирателите, да гласуват с преференции срещу свинските черва, които се готвят да завземат общината.
Анонимен
#5 от татко Джепето
25 Септември, 2019 | 11:34
Напиши отговор
Оценка: -1  +19
отговор на #1 »
Представяш ли си ги в един строй бат`Велко, до него Гатето,а до тях и бай Неч!Иван Иванов си има фаворитка - Бончето!Ако всички,на които има да връща пари гласуват за нея и Иванов, балотаж няма да има.Тези листи са пълни с листа,отбрулени от ветровете.Стискайте очите и каквото хванете,това е.От трите най-дългото.
Анонимен
#6 от Аз така мисля
25 Септември, 2019 | 14:03
Напиши отговор
Оценка: +13
Дойкова , Дойкова, колко шансове изпусна сега да си спокойна! Ганева, дано са по- дебели конците, с които ще те дърпат кукловодите да не се скъсат и да паднеш. Иванов, голяма услуга направи на Ганева преди години. Кацарски, какво ти обещаха калинките? Павлов, моралът ти е в опастност. Гатьо, от трети път стават нещата. Ива, много миромирци в тия листи, вие цялото село съветници ли ще ставате, дано да си даваш сметка за капана. Ето това сте, вие, скъпи кандидати, наша надежда за по- добър град и община. Да сте живи и здрави и да не се поболеете, ако не станете кметове и съветници. Не, здравето преди всичко - каза един съветник и се прибра в къщи, отказвайки се от политика.
Анонимен
#7 от и аз с малка разлика
25 Септември, 2019 | 14:49
Напиши отговор
Оценка: -9  +4
отговор на #6 »
Всичко е така, но има и друга поговорка Един път стомна за вода, два пъти стомна за вода, на третия път се счупила! За Гатьо се отнася.
Анонимен
#8 от Чудно
25 Септември, 2019 | 16:05
Напиши отговор
Оценка: +15
отговор на #5 »
Дано да има опция "не подкрепям никой". Мисля че там ще са най-многото гласове
Анонимен
#10 от електорат
25 Септември, 2019 | 17:22
Напиши отговор
Оценка: +12
Сега пак като започнат едни обещания, едни железници,едни вестници,лифтове,мостове,площади.На центъра със сигурност ще се построи антична чешма от която ще тече мед,масло,вино и ракия, и ще валят кИбапчета.Чешмата ще бъде открита лично от императора Диоклециан(минимум,щото може и някой Цезар да се появи от къде Войнягово), който ще обикаля провинция Тракия по наша покана.Кметът ще си седи в креслото и певци песни за него ще пеят,а самодиви (може и три нимфи) в бели премени ще му носят кафе и бяло сладко в покоите.Преди туй въодушевените служители(колкото са останали от мъдрото управление на предишния владетел,разбирай кмет)облечени в тоги ще го приветстват с маслинови клонки и ще пускат бели гълъби,белким дочакат някой бонус към края на златния период на мъдрото му управление(демек мандата). Как ще се казва владететя е друга работа.Претендендите са доста: Йоана Прекрасна,Пенелопа Първа и Пенелопа Втора,Гатерий Застраховател,Йоаникий Пазител страшни,Димитрий Ковчежник, а и един щяхме да пропуснем Найдений Строителя. Това е, братя и сестри, електорални единици!Изборът е богат и разнообразен.Казано е от братята римляни(днес се отнася повече до братята ромеи)ЗА ЕЛЕКТОРАТА КЕБАПЧЕТА И ЗРЕЛИЩА! Може и без ляб,стига да има бира.Засега толкоз!
Анонимен
#11 от Без име
25 Септември, 2019 | 19:35
Напиши отговор
Оценка: +6
https://m.youtube.com/watch?v=8Wl4iHbVorc# чудно ми е как един луд, става повече за кмет, отколкото Минчо Тодоров и Найден Павлов
Анонимен
#12 от Генчо Каскетов-Путаната,наследник на Пена Буйнузовски-гробокопачът на БСП в Исаря
26 Септември, 2019 | 07:02
Напиши отговор
Оценка: -1  +7
Голям хОй ще лапнем на тези избори ! Хората помнят,че сме подлоги на калинката и плешока,дано вкараме двама съветника. А нашата кандидат-кметица,семплата женица с изсуления задник,даже миромирци не я искат !
Анонимен
#13 от решение на ОК
26 Септември, 2019 | 08:08
Напиши отговор
Оценка: +6
Минчо-Мюмюн открадна сума ти пари докато се правеше на треньор по футбол в Хисаря. Пена Ганева с калинката му позволяваха да върши това. И сега имам документи за схеми и обвързаност на калинката с фирмата на жена му.
Анонимен
#14 от Георгиев
26 Септември, 2019 | 10:41
Напиши отговор
Оценка: +7
. Крайно време е съветницcите да не получават пари ,но това самите те трябва да гласуват, което е пълен абсурд
Анонимен
#15 от Дар слово
26 Септември, 2019 | 10:42
Напиши отговор
Оценка: -1  +5
отговор на #11 »
Слушайте Ванката "лудия" "и после Минчо и Найден. Ами те не могат да му стъпят на малкия пръст ! Тръгнали да стават кметове, а мучът като бавнорзвиващи се !
Анонимен
#16 от а?
26 Септември, 2019 | 11:30
Напиши отговор
Оценка: +9
А личната им журналистка защо не отрази сметищата из Хисар? Деретата са пълни с боклуци....Найденчо да помисли и за този проблем или в Старосел ще има повече потенциални избиратели и там е по-интересно ;)
Анонимен
#17 от От Старосел
26 Септември, 2019 | 19:31
Напиши отговор
Оценка: -3  +4
Като са се напнали всички ЗА СТАРОСЕЛ, СТАВАТ СМЕШНИ. АМИ г МАТЕЯ ГУДЕВ РАБОТИ МНОГО ДОБРЕ ПРЕЗ ТОЗИ МАНДАТ, ЗАТОВА ХОРАТА ЩЕ СИ ГО ИЗБЕРАТ ПАК. НО ЦЯЛАТА РАБОТА Е ДА РАЗВАЛЯТ ПЛАНОВЕТЕ НА СУЛТАНОВ, ЗАЩОТО ГУДЕВ Е КЪМ НЕГО.
Анонимен
#18 от От Старосел 2
28 Септември, 2019 | 12:15
Напиши отговор
Оценка: -2  +1
отговор на #15 »
Да,вярно е ,че всички са в нашето село.Сигурно има защо.Моето семейство не членува в партии,но снощи видяхме на живо това за което говорим.На срещата снощи на коалицията за изборите точно Ванката Жутев взе нещата отново. Много точен,откровен и най вече подготвен.И за пореден път той не чете. А ние очаквахме,че той е кандидата за село. Но,уви не е той.Обяви ясно и точно защо е с по-младите.А и съседите и мои роднини имам, които също съжаляват,че не е за кмет.Да завърша така,масово хората говориха за него и го очакваха.А за 27 от моето семейство и близки Ванка имаш 7 гласа-преференция за съветник.Успех машина! Да,помогни на младостта,щом така си решил!
Анонимен
#19 от Камилите фолк бомб
28 Септември, 2019 | 16:01
Напиши отговор
Оценка: -1  +18
Ива е миромирка, дългокрака и добра. Казват , много че я бива в тези , важните неща. Тя е много напориста и добре се пазари. Не се качва за под триста по луксозните коли. Сменя често своите страсти , футболист ли , бизнесмен. Няма никакво значение , женен или пък ерген. Щом я видиш , цяло чудо , разтреперва колене, знае , че ще е в топ десет , за година четири или две. Но след много малко време и с влошен търговски вид, Виждаме я все по – често до невзврачен индивид После ясно , ще се сменя ежедневната среда. От мастити бизнесмени- към кварталните кретени. Най - накрая в зла година да не е съвсем сама, ако всичките измени със стремежи приземени, ще я видим пълна, грозна, скучна нечия жена. Но надежда не губете! Ще наражда тя деца. Мисията продължава на хисарска ни Земя.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.