КЪМ ВСИЧКИ ИЗБИРАТЕЛИ

04 Октомври, 2019
14 коментара

    Ако искате да изразите мнения, становища, имате предложения за развитието на общината, искате да поговорите как ще гласувате, да получите агитационни материали, можете да посетите  предизборния клуб на                       „СОЦИАЛИСТИЧЕСКА ПАРТИЯ „БЪЛГАРСКИ ПЪТ”

Той се намира в ресторант „ОРФЕЙ”. Там ще се видите с кандидата за кмет – Гатьо Султанов, ще разберете кои са кандидатите за общински съветници и ще споделите вашата позиция. ЗАПОВЯДАЙТЕ!

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Гласувам за Гатьо
05 Октомври, 2019 | 00:36
Напиши отговор
Оценка: +18
Не съм чул Гатьо да е откраднал на някого земята,да е крал от хисарските проекти,да са му давали на безценица общински земи,да е попълвал фалшиви документи и др.Да не забравяме,че бившата кметица Пенка Ганева,малко преди мъжа й да се самоубие,беше срещнала “любовта на живота й “ и любовникът й беше изпълнител на големи проекти в общината и завлече много фирми с пари !..А просто не ми се говори за местната коалиция ГЕРБ-БСП -СДС,която окраде всички нас .Затова,местният лидер на ГЕРБ,когато е пиян казва:БСП -Хисар са моят частен кръжок.Ако искате пак да сте роби,гласувайте за Пеновци,Пенчовци,Гавраиловци,Кукувичаровци и техните подлоги...
Анонимен
#2 от Въпросче
05 Октомври, 2019 | 07:48
Напиши отговор
Оценка: -2  +9
Как така една треторазрядна парцалеса като Даниела Пирянкова,която не знае ОСНОВЕН ЗАКОН в Държавата,че МВР служители като брат й Калин не могат да бъдат членове на НИКАКВИ изборни комисии е била юристконсулт в общината !?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?----------------!?!?!?!?------И сега е водач на листата на ВМРО за съветници и ще дава акъл на останалите !?!?!?---------------!?!?!?-----Жалко за Митко Кацаров.Имаше огромен потенциал до тогава,докато без да се усети го превърнаха в патерица на ганевакалинковите подлоги .!..Откакто разбра ,че ще бъде мюре , ходи като ударен с мокър парцал..Язък за момчето.Старите хора казват,че кой каквото си направи, друг не може да му го направи.!
Анонимен
#3 от Стоян Тинтиков
05 Октомври, 2019 | 08:08
Напиши отговор
Оценка: -8  +3
Здравейте чета редовно сайта по кутурнос коментарите,наистина кандидатите са слаби в листите има хора от криминалния контингент ,читав човек бяга от тези мръсни игри
Анонимен
#4 от от Красново
05 Октомври, 2019 | 08:48
Напиши отговор
Оценка: +18
Добре,че го направиха този сайт та да разберем за мръсните игри на местните феодали,които са се преплели като свински черва независимо от каква партия са.От сайта разбрах,че Ива Вълчева е била 12/!?/ години съветник,а чух за нея миналата година,когато я направиха председател на общ.съвет.От сайта разбрах,че Султанов е поискал Кощилаков да си плати данъците,а червени,сини и гербави са му ги опростили. И че Ива Вълчева също е гласувала за опрощението на данъците на Кощилаков.Гласувайте за всички останали,но не и за калинките и техните слуги от хисарското бсп.Нарочно написах партията на слугинажа с малки букви.
Анонимен
#5 от Генчо Каскетов-Путаната,наследникът на гробокопача на БСП в Хисаря Пена Буйнузовски
05 Октомври, 2019 | 10:24
Напиши отговор
Оценка: +10
Голям кОр ще лапнем на тези избори ! Хората знаят,че сме подлоги на калинката и плешока.И помнят всички наши предателства и мерзости спрямо нашите избиратели !
Анонимен
#6 от социалист
05 Октомври, 2019 | 10:48
Напиши отговор
Оценка: -11  +18
Обръщам се към секретаря на ОИК Хисаря Николай Марковски.Николай,дъщеря ти Таня,която е в листата за съветници на БСП е единствената,която заслужава моя глас.Останалите стари муцуни са безгръбначни послушковци,можещи само да изпълняват заповеди,било от свои,било от чужди. Загърби партийните повели и се хвърляй да събираш преференции за Таня.Познавам те добре и затова вярвам,че си възпитал дъщеря ти да има собствено мнение и да го отстоява с правилните доводи.Желая късмет и успех на момичето.
Анонимен
#7 от 123
06 Октомври, 2019 | 07:49
Напиши отговор
Оценка: -8  +2
Хора без семейства Гатьо саможив стар ерген, богунска Стара мома, тия ли ще оправят града
Анонимен
#8 от Анализатор
06 Октомври, 2019 | 08:05
Напиши отговор
Оценка: -12  +1
Калинката такьв онакьв но свали Макавеев мерзавец от власт, после свали Гошо, сега ще свали тоя тюфлек Дойкова, факти
Анонимен
#9 от отговор до анализатор
06 Октомври, 2019 | 09:33
Напиши отговор
Оценка: +10
И като ги свали какво направи? Докара Пенка любовчийката да извърши кражбите на века и да вкара мъжа си в гробищата-лека му пръст на човека.
Анонимен
#10 от Любов форевър
06 Октомври, 2019 | 10:02
Напиши отговор
Оценка: -2  +5
Таа пена Ганевата ша дои голяма мъжемелачка. Върти си мъжете както си иска. Страшна е... Искам пак да е кмет
Анонимен
#11 от Жалко
06 Октомври, 2019 | 15:18
Напиши отговор
Оценка: +6
Жалко че злобата ви е повече от акъла. Предлагайте решения, не мислете кой какъв е сега. И Дойкова беше добър спесиалист, но като кмет не става. Пишете продуктивни коментари. Какво, къде и как да се промени. Стига плюмки.
Анонимен
#12 от До #8
07 Октомври, 2019 | 09:31
Напиши отговор
Оценка: +9
Какъв анализатор, обикновена подлога!
Анонимен
#13 от Обикновен
07 Октомври, 2019 | 09:34
Напиши отговор
Оценка: -2  +14
Дойкова първо изплати заемите на Ганева и ви смъкна бреме от гърба, роби. А в края на мандата и има започнати проекти, плодовете на които са много по вкуса на разните насекоми и мюрета.
Анонимен
#14 от до 123
07 Октомври, 2019 | 15:16
Напиши отговор
Оценка: -3  +10
Богунска е един от малкото умни и отговорни хора, които познавам в този град.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.