Избори за местна власт – 27 октомври 2019 година ГАТЬО СУЛТАНОВ – КАНДИДАТ ЗА КМЕТ ПРЕД „ТРАКИЙСКИ СВЯТ”

27 Септември, 2019
25 коментара
 • Г-н Султанов, смятате ли, че сте готов за изборите за местна власт на 27 октомври 2019 година? Имам предвид създадени структури по селата, хора, готови да работят за вас, средства, с които да осъществите предизборната агитация,  секционни комисии, наблюдатели...

 • Нашият екип е готов да спечели изборите за местна власт и тази увереност е породена от експертността на екипа и от положителното отношение на населението на община Хисаря към кандидатите ни и решенията на проблемите, които предлагаме.

 • Готов ли сте да посрещнете всички нападки, обиди, квалификации, които ще се сипят от ляво и от дясно по време на кампанията, която започна на 27 септември?

 • Ще водим предизборна кампания, почиваща единствено и само на факти и ще предлагаме напълно реалистични решения. Факт е, че след като всички се съсредоточават върху нас, значи ние сме най-големият им конкурент. Но когато си чист и почтен човек, обграден от чисти и почтени другари, водени от християнските семейни и морални ценности, няма от какво да се притесняваш.

 • На какво се гради вашето самочувствие , че можете да спечелите достатъчно гласове, които да ви отведат на втори тур?

 • Първо се уповавам на качествата на хората от екипа ни и второ на разума на населението в община Хисаря.

 • С какво вашата листа е по- добра от на останалите кандидати?

 • Превъзхождаме ги във всяко едно отношение – експертност, професионализъм, новаторство, независимост, почтеност, морал – все качества, които би трябвало да притежава всеки, който се занимава с политика. За жалост те отсъстват при другите кандидати и затова термините „политика” и „политик” са изпълнени с толкова много негативизъм.

 • Какви са хората в нея, които смятате, че имат по- добри

 • качества и биха могли да бъдат успешни общински съветници?

     -    Имаме кандидати от всички сфери на обществено-социалния живот – инженери, доктори, икономисти, земеделци, учители – доста пъстра листа с разнородни личности и таланти. Най-важното е, че те са с достатъчно житейски опит и доказали се в своите сфери професионалисти.

 • Кои партии и неправителствени организации ви подкрепят?

 • Освен Социалистическа партия ”Български път” зад нас застават още НФСБ, АТАКА, Демократична България – Обединение, ССД, и други, както и неправителствени организации.

 • Защо не създадохте коалиция, а сте кандидат за кмет от Социалистическа партия „Български път”?

 • Защото съм свикнал да нося персонална отговорност, а не да се крия зад коалиционни партньори. Факт е, че ние сме подкрепени от разнородни партии, но е факт и това, че всички ние сме преди всичко граждани и после политици. Всички от второ до седемнадесето  място са безпартийни, не членуват в нито една партия и затова съм сигурен, че ще защитават единствено и само интереса на населението. В нашия екип партииите видяха професионализма и експертния потенциал и подкрепиха хората и идеите, които те защитават и изповядват. Те видяха в нас  чест, достойнство, родолюбие, патриотизъм, почтеност.

 • Готова ли е стратегията ви, която да събира идеите ви за развитието на община Хисаря и програмата, в която ясно да посочвате  какво точно искате да направите, ако станете кмет?

 • Да – всичко е готово и виждам, че населението е нетърпеливо. Този път ще представим програмата си последни, защото имаме горчивия опит от предишни избори нашите опоненти да преписват програмата ни.

 • Кой от кандидат- кметовете ви застрашава най- много?

 • Нито един!

 • Как гледате на Дойкова, която иска втори мандат?

 • Несериозно!

 • Какво ще бъде мотото на вашата предизборна кампания и на управлението ви, ако спечелите изборите?

 • „  ЕФЕКТИВНА  ВЛАСТ  В  СЛУЖБА  НА  ХОРАТА ” 

                                                            Въпросите зададе Ирина Кирилова

                                   КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

                                                                          Тракийски Свят

ЕТИКЕТИ: Хисаря;

Коментари

Анонимен
#1 от Хаха
27 Септември, 2019 | 09:05
Напиши отговор
Оценка: -11  +10
Моля ви се сменете хапчетата на Гатьо
Анонимен
#2 от читател
27 Септември, 2019 | 09:32
Напиши отговор
Оценка: -8  +9
Как така ще гледа несериозно на инж. Пенка Димитрова Дойкова, като цял мандат неистово я подкрепяше? Дори в Крим ходиха двамата. Това е несериозно и предателско изказване!Честно казано всички не са обединени срещу вас,по-сноро вие стреляте напосоки!Въпреки всичко дано запазим добрия тон и успех!
Анонимен
#4 от Фройдист
27 Септември, 2019 | 09:54
Напиши отговор
Оценка: -1  +10
#13 от ВКР 20 Септември, 2019 | 09:34 Напиши отговор Оценка: -1 +22 Ето какво ще се случи с д-р Александров:Прокуратурата ще бъде сезирана за престъпление извършено от него по чл.313 от НК,понеже е “затаил истина“..След това ще бъде или тихомълком сменен,или гръмко уволнен.Това зависи от централата на ГЕРБ.Но в никакъв случай няма повече даже и да подуши военния санаториум,или някоя друга държавна служба .Но какаво ще стане с решенията на Общ. Съвет Хисаря,при условие,че неговото избиране като съветник е нищожно?.В момента четирима юристи спрягат различни доводи.Паживьом,увидем.До такива неща води простотията и лакомията човешка.Но какво друго да се очаква от титани на мисълта като Пеновци,Пенчовци,Гавраиловци,Кукувичаровци....
Анонимен
#5 от Фройдист
27 Септември, 2019 | 09:56
Напиши отговор
Оценка: +8
#12 от Генчо Каскетов-Путаната,наследник на Пена Буйнузовски-гробокопачът на БСП в Исаря 26 Септември, 2019 | 07:02 Напиши отговор Оценка: -1 +7 Голям хОй ще лапнем на тези избори ! Хората помнят,че сме подлоги на калинката и плешока,дано вкараме двама съветника. А нашата кандидат-кметица,семплата женица с изсуления задник,даже миромирци не я искат !
Анонимен
#6 от Фройдист
27 Септември, 2019 | 10:17
Напиши отговор
Оценка: +6
#11 от ВКР 16 Септември, 2019 | 09:58 Напиши отговор Оценка: -3 +24 И тази треторазрядна парцалеса Даниела Пирянкова,която не знае основното правило,че брат й Калин,като служител на МВР няма право да участва в никакви изборни комисии, е била юрисконсулт в община Хисаря !?!?!?!?.......Джиизъс факън крайст !!!!!!!!
Анонимен
#7 от Колега на бай Ставри от Централния софийски
27 Септември, 2019 | 10:26
Напиши отговор
Оценка: -1  +19
Не съм чул Гатьо да е откраднал на някого земята,да е крал от хисарските проекти,да са му давали на безценица общински земи,да е попълвал фалшиви документи и др.Да не забравяме,че една бивша кметица,малко след като мъжа й се самоуби,срещна “любовта на живота й “ и любовникът й беше изпълнител на големи проекти в общината и завлече много фирми с пари !Хора,помнете и внимавайте за кого гласувате !
Анонимен
#8 от Допълвам
27 Септември, 2019 | 11:04
Напиши отговор
Оценка: -2  +14
И да е правил частна собственост общински язовири, да е искал да замърси въздуха на Хисаря, да са изчезвали осем декара овощни дървета през нощта, да е идвала заради него няколко пъти национална телевизия и т. н.
Анонимен
#9 от Лично мнение
27 Септември, 2019 | 12:08
Напиши отговор
Оценка: -13  +19
Уважения,но не ставаш за кмет моето момче.Има нещо в теб което отблъсква и не можеш да спечелиш хората.Визията и семейното положение ги остави,всеки не може да е красив и да има семейство/пожелавам ти го от сърце/ .Самият ти начин на говорене е грешен -търсиш конфронтацията винаги и нямаш уважение към мнението на другите,но въпреки това ти желая успех и съвета ми е да бъдеш по позитивен и не слушай хората,които се закачиха като кърлежи за теб,защото и те отблъскват-виж ги как живеят и дали имат приятели .
Анонимен
#10 от до номер 9 Лично мнение
27 Септември, 2019 | 12:30
Напиши отговор
Оценка: -4  +20
Къде е кнфронтацията,драги? Че поиска Данчо Пущиляков да си плати дължимите пари към общинската хазна ? Или че поиска да се прекратят правомощията на Пена Ганева като съветник,;защото се беше самозабравила и не идваше на общинските сесии ?Нее,драги,ти стреляш напосоки с халосни патрони !
Анонимен
#11 от До 10
27 Септември, 2019 | 13:19
Напиши отговор
Оценка: -7  +18
Гатьо Султанов ,ти си част от този несполучлив мандат няма какво да се лъжем.До сега не сме те чули да кажеш,че сегашния кмет води града в грешна посока?Защо не пое политическа отговорност,че ти лично застана зад нея и управлява с нея 3 години? Сега накъде ще ни тласнеш отново?!? И разбери в тази община освен общинска хазна има и хора,които се мъчат да създават работни места и дават препитание на хората. Ти като председател на общинския съвет и като общински съветник с какво допринесе взаимотношенията община-бизнес да се подобрят?
Анонимен
#12 от Купуването и продаването на гласове е престъпление
27 Септември, 2019 | 13:29
Напиши отговор
Оценка: +24
Чисти и неопетнени вече купуват гласовете на циганите в красново, кръстевич и беловица...
Анонимен
#13 от запознат
27 Септември, 2019 | 14:06
Напиши отговор
Оценка: +5
На миналите избори всички знаят, кой се изръси яко без да спечели, но Наско Бочев проведе разследване по сигнал за купуване на Макавеев Пирянков и Костов.Крайният резултат-Дойкова КМЕТ, а крадеца вика дръжте крадеца.
Анонимен
#14 от вярно ли е това
27 Септември, 2019 | 14:14
Напиши отговор
Оценка: -6  +17
Слушам как го хвали една жена този Найден.Колко добро дете бил,много умен.Добре ама началника не чини.Кандидат от калинките.Найденчо ще има да строиш до гробищата в Пловдив без пари и ушите ще ти плющат да знаеш.
Анонимен
#15 от до №11
27 Септември, 2019 | 14:55
Напиши отговор
Оценка: -8  +6
Убитако,коментара не е писан от Гатьо ! В 12:30 часа,когато е писано мнението,заедно с него бяхме на среща в Пловдив..Ти си по-гламав и от Сотиров,убитако !..Или си ти,А? Май познах ! ха ха ха ха ...............
Анонимен
#16 от До 15
27 Септември, 2019 | 15:14
Напиши отговор
Оценка: -2  +4
Човека се обръща индиректно към него и не го е обидил с нищо.Виждам,че си негов фен,може и кандидат за съветник да си в неговата листа,жалко е,че се е заградил с такива хора,които когато няма с какво да го защитят започват да обиждат опонентите си.
Анонимен
#17 от до 16
27 Септември, 2019 | 16:56
Напиши отговор
Оценка: -1  +7
Значи,когато се обръщаш към някого с името му,това е индиректно !?!?!?Откъде те изкопаха толкова неграмотен,бе ?пс.Не се занимавам с политика.Просто мразя сотировци и бившите им благодетели-киречите .
Анонимен
#18 от Питанка
27 Септември, 2019 | 19:21
Напиши отговор
Оценка: -4  +7
Аз искам да задам един въпрос към Гатьо. Знам че четеш и искам да ми отговориш на тоя въпрос.. Та... Защо не сте заедно с Найден Павлов на тези избори? На миналите бяхте дупе и гащи. Отговори на това а не на удобните въпроси на поръчковата журналистка. Хайде, нали си почтен политик с достойнство, отговори ни защо се разделихте с найден?
Анонимен
#19 от Ненко,Ненко
27 Септември, 2019 | 19:32
Напиши отговор
Оценка: -6  +4
Много културни коментари!Очертава се прекрасна кампания. Каквото повикало, такова се обадило.
Анонимен
#21 от ???
28 Септември, 2019 | 06:19
Напиши отговор
Оценка: +2
отговор на #12 »
Подадохте ли сигнал?
Анонимен
#22 от ВКР
28 Септември, 2019 | 08:03
Напиши отговор
Оценка: +11
Някой си пита Гатя защо,аджеба,не е заедно със Найден ..Ами когато преди 4 години д-р Недевски ,който беше след Намерения в листата на Гатя и го ПРЕБИ със преференции,Намерения се качи в колата на Ганева и тръгна да агитира за нея !? Знаете ли що е то ДЪРВЕНО ЖЕЛЯЗО ? Ами това е коалицията СДС-АБВ..Джиизъс факън крайст !!
Анонимен
#23 от !!
28 Септември, 2019 | 08:20
Напиши отговор
Оценка: 0
За кое сигнал?
Анонимен
#27 от Необективен
28 Септември, 2019 | 13:39
Напиши отговор
Оценка: +8
Какво значи от статуквото на Дойкова? Тогава защо тя не обели дума, когато го сваляхме от председател, защо не го защити, какво му е дала, с какво му е помогнала, с какво се е обогатил чрез нея?
Анонимен
#28 от дядо Добри
28 Септември, 2019 | 14:09
Напиши отговор
Оценка: -1  +9
Гатьо, един съвет от възрастен човек приеми. Не се прави на много важен, не мисли, че си повече от другите кандидати, не се възгордявай, не забравяй, че след изборите ще се виждаме пак с тебе. Бавно, но сигурно, така действай.
Анонимен
#29 от Кумчу вълчу
29 Септември, 2019 | 15:02
Напиши отговор
Оценка: -1  +4
Ава бачоо що не напраим калинката кмет. Много искам той да е моя кмет...
Анонимен
#30 от Николай 87
25 Октомври, 2019 | 15:31
Напиши отговор
Оценка: +1
Доикова ще е кмет на ОБЩ.ХИСАРЯ
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.