Кукловодите и логиката на техните намерения! Част 2

31 Март, 2021
0 коментара

Но те са пълни  глупости (Русия се е научила да се справя със скачащите  по улиците соросоиди и подкукоросваните от тях младежи и  деца), в сравнение с последиците, които със сигурност  биха засегнали икономиката, тъй като подобни западни  санкции, които дори не се нуждаят от специално въвеждане, биха засегнали целия бизнес и държавните корпорации,  както изнасящи своите стоки, така и имащи инвеститори от  чужбина.

Ако подобна забрана за пътуване ще засегне Русия в малка  степен, въпреки че ще нанесе значителен удар върху руската икономика, то китайските другари и техните индийски  колеги ще бъдат силно разтърсени, тъй като Китай и Индия са основно държави-експортери. В КНР има повече от хиляда доларови милиардери, занимаващи се с износ, както и  десетки хиляди доларови милионери в подобен бизнес. Индия има малко по-малко, но все пак значително. 

Поради липсата на собствени ваксини във всички страни по  света, с изключение на САЩ и Великобритания, би било  напълно възможно тези държави, които не са съгласни с  предаването на суверенитета си, да бъдат зад Желязната  завеса, превръщайки се в резервати, а народите на тези  страни в индианци. 

Технологията отдавна е отработена както в самите САЩ,  така и върху бившия социалистически лагер. На първо  място, върху СССР. А също и върху Китай, който до  началото на 70-те години живееше непризнат и нямаше място в ООН, там той беше представляван от Тайван. Ето защо руската ваксина - Спутник V (V като – Виктория), е толкова важна, тъй като това е нашата политическа  победа над Кукловодите, които искаха да възвърнат  предишното си влияние с помощта на коронавирусната криза  и ваксините си, за да се превърнат отново в Сияещия град  на хълма в един еднополюсен свят. 

Ето защо Вашингтон и неговите грухтящи последователи от  ЕС водят информационна война срещу Спутник V. Въпреки  положителната публикация в Lancet, те се опитват да  направят провокация, като подменят нашата ваксина, за да  представят Спутник V „a la Новичок, който не защитава от  Сovid, а трови бедните западни жители, които са поверили  здравето си на Империята на Злото“. 

И тук изобщо не става въпрос за пари, тъй като  печатницата и така си работи денонощно без прекъсване,  изплювайки трилиони прясно отпечатани долари, а за  политика. По-точно - за ГЕОПОЛИТИКАТА.

В края на  краищата, ако Вашингтон сега не върне господстващото си  положение, тогава следвайки хегемонията, която избяга от  ръцете на Кукловодите "по вината“ на Русия, доларът ще  загуби своето господстващо значение. Той ще престане да  бъде основната резервна валута в света. 

А това означава: КРАЙ на САЩ!  

Край на творението на Кукловодите, с помощта на което те  завладяха целия свят в началото на 90-те години на  миналия век. Те вървяха към тази цел поне един век,  започвайки с 1-ва световна война, когато почти всички  империи и монархии в Европа, с изключение на  Великобритания, бяха унищожени. Британската империя бе  унищожена от собствениците на печатната машина по време 

на Втората световна война. След това те въведоха  системата от Бретън Уудс, която осигури статута на долара като основната световна резервна валута, която не  включваше СССР по това време, страните от  социалистическия блок и Китай. 

В името на целта - да върнат господството си, Кукловодите ще направят всичко, освен гореща война с Русия, тъй като  днес тя е много по-силна от САЩ. 

Сегашната епидемия от коронавирусна инфекция може да ни  се стори просто цвете в сравнение със другата – още по смъртоносна инфекция.

Има много примери в историята на  човечеството. Това е испанката, която косеше Европа в  началото на миналия век. Това е чумата, антраксът и други смъртоносни инфекции. 

Не искам да плаша никого сега, защото съм сигурна, че  нашият ВПР ще се справи с всички нови предизвикателства,  както винаги, просто искам да покажа пълната картина: 

Цел на САЩ: По всякакви възможни начини да се възстанови  своята хегемония на Изгасналият град на хълма. План:  

1. Стартиране на пандемия. 

2. С помощта на ваксина отново да се отнеме суверенитета  на повечето страни по света. 

Резултатът, към който се стремиха: 

Да се премахне Русия, заседнала като кост в гърлото на  Кукловодите, от Голямата шахматна дъска. След това - да  се нахвърли с всички сили върху онези страни, които  получиха военен чадър от Русия. 

Това беше планът. И той се провали напълно! Сигурен съм обаче, че покемоните още ще действат. В  противен случай Кукловодите щяха да приемат предложението на Путин миналата година да свикат Нова Ялта, където щеше да им бъде поискано: да се предадат, НО със запазване на  лицето.

Заедно с целия Свят щяхме внимателно да им помогнем  и акуратно да приземим самонадеяния паразит. Но дори само  от това меко предаване, паразитът отказа, продължавайки  да вреди на целия Свят.  

Кукловодите няма да се спират на темата „коронакриза и  ваксини“.

Те ще продължат да правят нови опити, за да си възвърнат хегемонията, но с помощта на например „зелена  енергия“ и „климат“.  

Поздрави от Грета Тунберг!

ЕТИКЕТИ: World;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.