Здравейте членове, съмишленици и симпатизанти на ЗАЕДНО!

13 Май, 2017
0 коментара

Здравейте членове, съмишленици и симпатизанти на ЗАЕДНО!

След дългогодишни мъки най-сетне повдигаме завесата пред новия ни сайт, www.zaedno.tv!

Няколко от младежите дадоха по една ръка, за да добутаме проекта до стартовата линия, но най-голяма е заслугата на нашия руски събрат Олег Гапонов, от Донските казаци, които знаят, че сме кръвни братя (тези от вас, които четат редовно сп. "Ави-Тохол", са добре информирани по въпроса).

Сайтът има още много да се пълни със съдържание от вече съществуващите материали, но смятам, че като за начало можем да си позволим вече да го лансираме, като в следващите седмици активно ще го допълваме с наличното. Инак аз мога да си поиграя още поне две-три години, докато стане перфектен - и пак за някои ще бъде не това, което те наричат даже "приемлив"...

Идеята е да започнем активно да го ползваме при пропагандирането на идеите ЗАЕДНО - моля, не ми пишете колко е хубав, или колко не го харесвате, ами се заемете да го препращате на контактите си, за да компенсираме медийното затъмнение, на което се радваме.

Идеята е постепенно да превърнем ЗАЕДНО.ТВ в истинска наша Интернет медия (за повече засега нямаме средства). На първо време апелирам към всички освен да разпространяват новината за новия ни сайт като рупор на истината, само истината, цялата истина - тоест, единствен по рода си пропаганден инструмент - също и да помислят за интервюта или репортажи (видео, аудио или в писмена форма), които да поместваме на сайта ".ТВ". 

Само ако редовно поместваме интересни, смислени интервюта, репортажи и статии, в които цари истината и отсъства "политическата коректност", ще можем да претендираме за статус на медия и да привлечем вниманието на съвестния българин в по-масови измерения. А докато това не се случи, ще си стоим на т.1 от Програмата. С други думи, тази наша нова медия е инструмент в помощ на всички активисти, а, както всички знаят, ЗАЕДНОвската пролет изисква много лястовички...  

Поздрави,

Иван                                                                    

Фотография профиля пользователя Ivan DaraktchievIvan Daraktchiev
General Manager


ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.