Време ни е за Възраждане!

23 Март, 2020
0 коментара

През XIV век чумната епидемия, останала в историята с името "Черната смърт", отнася в гроба между 1/3 и 1/2 от населението на Европа. 

България не прави изключение и половината от нейното население умира - а българският народ по това време е един от най-големите в Европа. 

За наше нещастие епидемията съвпада с турското нашествие, което доубива българската държавност и в един момент поставя под въпрос дори самото съществуване на българската народност. 

Въпреки омаломощената от чумата българска съпротивителна сила все пак на турците им трябват цели 54 години, за да пречупят българската съпротива. Така в резултат от действието на тези два фактора България пада под турско робство за половин хилядолетие.

В началото на 2020 г. епидемията от коронавирус (COVID-19) причинява смъртта на пренебрежимо малко хора, на фона на други епидемии, върлуващи по земното кълбо. Въпреки това се разразява невъобразима масова истерия и психоза, подклаждана от правителствата и медиите. В резултат, без да има загуба на огромни човешки маси, се калкулират невероятни икономически щети. 

Икономическата криза през 2020 г. е абсолютен аналог на демографската криза през 1350 г., настъпила в резултат от чумата, само външните показатели са различни - през XIV век умират преимуществено хора, а през XXI век умират преимуществено икономики. Лошото е, че резултатът и в двата случая е един и същ - в крайна сметка умират и държави. 

Днес на нас не ни е нужно турско нашествие, за да ни довърши. Ние си имаме ГЕРБ и ВМРО, които се справят изключително успешно и сами. За 11 години управление на ГЕРБ страната ни намаля по официални данни с 720 000 души, а по неофициални - с над 1 млн. 

Междувременно само седмица след въвеждането на извънредното положение в България икономиката ни е вече на смъртен одър. През XIV век на турците им трябваха 54 години, за да ни прекършат след чумата, докато сега Борисов и Каракачанов им бяха нужни само 5 дни. И не спират да ни доубиват - ден след ден. Какво е нужно да се стори? 

Когато масовата истерия и психоза приключат, да се потърси сметка за престъпленията, извършени от правителството през тези дни (и не само през тях). След това да се компенсират предприемачите и работниците, за претърпените от правителството на Борисов щети. 

Последната и най-важна мярка е пълна реорганизация на икономиката на страната, която от години е поставена на пълно подчинение на държавния апарат и пряко зависи от прищевките на този, който управлява.

За всичко това Възраждане ще се погрижи много скоро. Защото просто нямаме време - или ние ще довършим престъпния режим, или той ще ни довърши като народ и държава.

Време ни е за Възраждане!

Да живее България!

                                                    https://www.youtube.com/watch?v=3liskohKlGo

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.