ВЯРВАМ САМО НА ОЧИТЕ СИ!

28 Декември, 2019
0 коментара

На снимката виждате мислителите, които ни управляват. Интелигентни, одухотворени физиономии, явно много загрижени за народа. Как точно са загрижени, всички си го представяме само с един символ, изобразяващ вдигнато пръстче, показващо интереса!

И тъй като това е пореден призив на ГМР да обяснявали на народа какво правят за нас, да влея малко светлина и най-вече здрав разум в медийното безумие по свинските и пик-ливи медии:

Ако правите нещо, народът го вижда. Ако не правите необходимото – също го вижда! А сега да видим какво направихте, което виждаме с очите си:
– Перник няма вода. Защото някои от вас са си държали ръцете изотзаде /по ПП/, вместо да предприемат мерки. Да, признавам, че то трябва да имаш и някакъв интелектуален и професионален капацитет, но това не ви оправдава.
– Пътищата се ремонтират през месец. Не старите. Новите. Изградените от вас. Освен, че са тесни, несъобразени с особеностите на топографията, са и некачествени. Едва резнали лентичката и обявявате поръчка за ремонта им.
– Въздухът е отровен. С очите си виждаме колко е мръсен. Заради вас. Не заради бедните, които си палят печките с дърва и въглища. А заради алчността ви да вземете пари и да горите боклукът на Европа тук. Номерът със старите коли и печките може да важи само пред малоумни. Ама, за ваш лош късмет, не всички сме такива.
– Българите се евакуират. Толкова е запросперирала територията под вашите грижи, че всеки втори млад човек, особено с образование, си стяга багажа и отива да работи в чужбина. Първият обикновено е от недосегаемите и съответно на издръжка от държавата. Толкова ли са прости младите хора, че дори и те не виждат тоя просперитет, който си го сънувате. Направо си уточнете, че вие просперирате. Ние загиваме.
– Сметките за ток, вода и парно ги виждаме с очите си. Как постоянно растат. Без основание. С темпове, много по-бързи от заплатите. Храната също поскъпва. С личните си очи го виждаме. Че даже и го усещаме по портфейлите си.
– Администрацията си е самодостатъчна. Вместо да обслужва гражданите, те си плащат, за да не бъдат обслужени качествено и смислено. Държавата се превърна във враг на народа си.

И според вас, управляваща шайко, как ще ни обясните това? Как ще излъжете ушите ни, при положение, че виждаме видимите ви резултати с очите си?

                                                                      Елена Гунчева

                                                                                 https://svobodnoslovo.eu

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.