Това не е заплаха, а крайна необходимост във високо рискова среда

07 Ноември, 2020
0 коментара

Пълзящите хора – нашето минало, настояще и бъдеще.

Винаги съм твърдял, че борисовчетата са по-опасни от самия Борисов, както и живковчетата се доказаха като по-вероломни и крадливи от самия Тато. Крушата не падала по-далеч от дървото, но ето, че и нашите круши са изключение от правилото и падат където си поискат. Такъв им е сорта.
––––––––––––––––––––
От националните телевизии, всички собственост на приближени до властта криминални лица, ни облъчват непрекъснато с „интервюта“ с министри, пажове или натрапване на мнения на изявени обществени хамелеони – всички до един крадливи, лукави и подли милионери.

И за черешка на гербаджийската торта в съботно- неделния уикенд, винаги преминава през медийния хоризонт и другаря Томислав Дончев, който се е вживял в интелектуалните си невъзможности, но това не му пречи да влиза с кеф в обувките на самия Борисов.

Познавам в дълбочина психиката на пълзящите хора заради дълъг процес на изучаване, но всяко явяване на намкойси Томи по медиите отваря нов хоризонт на научните ми и изследователски страсти. Напълно естествено.
––––––––––––––––––––
Ще продължим напред, но без почистване няма да стане. И въпреки, че звучи като заплаха ви уверявам в чистите си намерения за смяна на правилата и бързо достигане до желаните от всички нас резултати. 

Хигиената, в най-общото й значение, е основен фактор за здравословен начин на живот и без почистване на дома ни, той ще бъде винаги хранителна среда за болестотворни организми от всякакъв вид. Това не е заплаха, а крайна необходимост във високо рискова среда.

Да спрем засега до практичното решение – екологията.

                                                                       Николай Марков                                   Image title                                                                                                                       https://svobodnoslovo.eu/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.