Те продължават да рискуват бъдещето на народа и да се гаврят със съдбата на България!

15 Март, 2017
0 коментара

Те продължават да рискуват бъдещето на народа и да се гаврят със съдбата на България!
Рано или късно ще дойдете на моето, което е същинското зряло и мъдро искане на разумния български народ! Само не зная, защо отлагате агонията в неперспективно подмотване.

Крайно време е мафиотската тактика невинните в затвора, а престъпниците, ДДС измамниците, източилите хазната на държавата, онези за които има видими доказателства, че преуспяват с престъпна дейност, да си заемат мястото подобаващо в килиите в затвора. Защото всеки един такъв не забогатява от въздуха, а именно от джоба на вече твърде бедния българин и от неговите данъци.

Това са Вашите пари, които наблюдавате как изчезват кротко и мълчаливо от дистанция. И понеже, както казах, се изнесоха от парламента, без да направят тази важна крачка, сега отново ще влезем в поредица от избори, защото избирателната активност ще е повече от покъртителна, и никой няма да съумее да състави кабинет сам.

Това означава, че отново ще има интриги в управлението, подливане на вода, протести, недоволства и т.н. Всичко това ще принуди най-накрая, колкото и да не му харесва на статуквото, свикване на ВНС, но с огромно закъснение и съсипана икономика на държавата и време допринесло за допълнително обезлюдяване на България и по – трайното й феодализиране, а до тогава, българино, гледай умно, безропотно и чакай месиите, предложени Ви от медиите. Избирайте си лидерите от телевизионния каталог и пазарувайте. 

                            http://bultimes.com/tsveta-kirilova-shte-dojde-vreme-i-za-veliko-narodno-sabranie


Те продължават да рискуват бъдещето на народа и да се гаврят със съдбата на България! Рано или късно ще дойдете на моето, което е същинското зряло и мъдро искане на разумния български народ! Само не зная, защо отлагате агонията в неперспективно подмотване.

Докато се въртят в кръг и прехвърлят горещия политически картоф на отговорността - кой, кога и за колко време провали държавата, докато се чудят какво да правят с бъдещето на България, което очевидно не могат да управляват, попаднали в римейка на "политическата криза", най-лесно и безболезнено, без да губим ценно за оттласкване от дъното ни време и безсмислени процедури, всички отговорни фактори могат да излязат от ситуация чрез скорострелно насрочване на Референдум:

"Българският СУВЕРЕН ЗАДЪЛЖАВА парламента и 240-те депутати да гласуват незабавно свикване на Велико Народно събрание за подготовка, изготвяне и ратифициране на изцяло нова демократична Конституция на Р. България, независимо от съществувящите изисквания на нормативната база в България. Изборът на депутатите за ВНС да стане чрез мажоритарна избирателна система"

                                                            Цвета Кирилова, председател на „Сдружение Азбукари“

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.