Светът е пълен с лицемери!

16 Декември, 2017
1 коментар

                           Nikolai Markov

Едни от "най-демократичните практики" на съвременните демокрации са тайните заседания на комисии определящи цените на ток и вода. Наричат се "закрити" заседания, но на практика са тайни такива, които имат за цел пълно затъмнение на гражданския контрол върху работата на тези органи на властта. Те не са "независими" и освен всичко са чисто политически!

КЕВР е поверен от ББ в ръцете на дясната ръка на Иван Костов, познат с името Иван Иванов, член на ДСБ. Това не е случайно решение и има собствена цена! Нали не мислите, че всички тези необосновани шокови увеличения се налагат без зеления светофар на наглеца-лицемер ББ и без разпореждане отвън? Виждате също, че премиерът се прави на умряла лисица по темата за цените на ток и вода и докато реализира поредното ограбване на гражданите, занимава всички ни с пълни дребнотемия, които се оказаха полезна храна за услужливата ни журналистика.
..........................................................................................
Светът е пълен с лицемери! Всякакви боклуци облечена в политическа, финансова и всякаква друга власт. Доволни и мазни плъхове готови да ограбват всеки и всичко в името на виртуални ползи и блага. 
...........................................................................................

Демокрацията се оказа "тайна работа"! В нашата българска демокрация установена изцяло от комунистически отпадъци всичко е тайно, но сугестията, че властта е в ръцете на гражданите не спира. Престъпна власт с престъпни маниери на истински овластени престъпници!

Това е днешната България, прокудила милиони хора от себе си, в името на благоденствието на един файтон политически боклуци, които отдавна трябваше да са изтекли в обратната канализация на живота...

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

Някоя си Офелия, представляваща Държавната агенция за защита на децата, съобщи с тържествен апломб, че българските деца имат привилегия по отношение на защитата им, спрямо всички деца по света. Ние сме били задавали световните стандарти по отношение на децата!?

По незнайна за мен компетенция, дамата ни увери също, че България имала активна роля в "планиране на развитието на света за следващите 20 години". Спирам до тук, защото от подобни твърдения на новоизлюпени организми, получавам унизително за здравия ми разум паранормално зашеметяване.

Предполагам, че въпросната Офелия е извървяла трънливия път на българските политически калинки. Ще ми бъде тъжно ако точно тази наша калинка не знае, че името й е заредено с трагизъм, заради влюбването в Хамлет. Досещате се кой е политическия прототип на Хамлет, както и защо всички Офелии по земята са влюбени в него. И независимо, че Офелия допуска полудяването на Хамлет, в крайна сметка кончината е предопределена и за двете персони.

Единствено на мен се пада честта да бъда Хорацио и да разказвам по далечни земи за печата на българския политически трагизъм...

"...Защото инак кой ли би търпял
камшиците и гаврите на времето,
неправдите на силния потисник,
на горделивеца надменността,
страданията на презряна обич,
бавежа на закона, произвола
на нагла власт, безбройните обиди,
които търпеливото достойнство
понася от негодните, щом сам
би могъл сметките си да приключи
с един кинжал обнажен...?"

https://www.facebook.com/nikolai.markov.566

ЕТИКЕТИ: BG;

Коментари

Анонимен
#1 от Таня Доганова-Христова
21 Май, 2020 | 19:44
Напиши отговор
Оценка: 0
ИСКРЕНИ ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА ХОРАЦИО ! ЕДИН ОТ ГЕНИИТЕ,КОИТО ВИНАГИ СА ДО МЕН !
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.