Социолозите заблуждават за президентските избори

14 Септември, 2016
0 коментара

Марешки: Социолозите заблуждават за президентските избори                                                               Веселин Марешки

Бизнесменът Веселин Марешки упрекна социолозите, че заблуждават обществото за президентските избори. Според него той ще получи около 20% от гласовете на избирателите. Тези 20% са електорално невъзможни, отсече социологът Татяна Буруджиева.

По нейните изчисления на предстоящите президентски избори ще гласуват около 3 млн. души. 1 млн. гласа ще отидат за ГЕРБ, около 20% - за БСП, а 10% - за патриотите. Тя заяви пред Нова телевизия заявката от 750 хил. гласа за Марешки е свързана с подписите за инициирания от него референдум.

Марешки й отвърна, че манипулира обществото с посочените изчисления. Той подчерта, че каузата му е да се бори с корупцията и да направи живота на българите по-добър, а държавата – по-богата.

Ако нямаше корумпирани политици, щеше да има сериозен инвеститор, който да направи нещо голямо, защото печалбата от този имот е над 50 млн. лева. Така бизнесменът и кандидат за президент Веселин Марешки коментира в сутрешния блок на „Нова“ скандалната сделка с „Царските конюшни“ в София, при която 7.5 декара бяха продадени на цена от едва 658 870 лева.

По неговите думи бившият областен управител на столицата Веселин Пенев, който е осъществил сделката, си отива от поста по-богат от продажбата, но виновниците за това са корумпираните политици.

„Много е жалко да ни обясняват, че нямало никакъв интерес към сделката“, отбеляза Марешки. Той допълни, че преди година се е интересувал от имота, но са му казали, че новият собственик на „Царските конюшни“ е Янко Иванов.

https://frognews.bg/news_119040/Mareshki-Sotsiolozite-zablujdavat-za-prezidentskite-izbori/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.