Политиката е остаряло понятие за човешки взаимоотношения в обществото

29 Април, 2017
0 коментара

                                  Tsveta Kirilova

Промяната ще е глобална. И в момента хората още не могат да прумеят, че новото изобщо няма да се побира в контекста на разбирането за "политика". Политиката е остаряло понятие за човешки взаимоотношения в обществото. 

Гражданите вече са по-мъдри от политиците. Което означава, че иде времето на гражданската целомъдреност за управление на света, посредством четвъртата технологична революция. Партийната система е отживелица, която изчерпа съдържанието си за управление на света. 

Ние сме на прага на мощен технолагичен скок, който ще ни позволи да си изберем най-добрите обществени защитници - надградено ниво политици, които да заредим с необходимата програма на ценности и разбирания, за да поддържат здрава и в динамичен интелигентен растеж структурата на обществото!

                               Tsveta Kirilova

"Човек трябва да разбира, защо Бог събира определени хора в даден момент. И какво искат да ни кажат те. Всеки, влязал в живота ни, е обвързан с нас и ни носи определено послание. Послание, което ние трябва да разчетем. Едни идват, за да ни подложат на изпитание и за да проверят доколко сме силни и уверени в себе си, други като наказание за предишни наши действия, а трети просто са подарък от съдбата, който сме заслужили след дългите си скитания. "

https://www.facebook.com/tsveta.kirilova

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.