Откога депутатите живеят от депутатските си заплати?

04 Октомври, 2017
0 коментара

Уважаема другарко Корни,

С лекота и усмивка ни казвате в очите, че съпругът ви, назначен на една „митничарска“ директорска позиция в Лукойл, получава заплата по-малка от на депутат.

Мила, другарко Корни! Откога депутатите живеят от депутатските си заплати? От миналата седмица или от днес? Впрочем, Валентин Златев от заплатата си на директор ли е милиардер и превърна половината държава в семейна собственост?

Ех, Корни! Може и да не ми отговаряш. Там на където си тръгнала, много вече бяха и се връщат. Никой не открива топлата вода, най-малко в рафинерия с много особен статут. Прекалено особен! 

Има лица, които правят разлика между заплата и доходи, затова тази рафинерия представлява много интересен световен финансов феномен, но това за мен днес не е толкова интересно.

По-интересно ми е от чия „квота“ е назначен уважаемия ви съпруг!? Тези квоти тръгват от сараите, преминават пред държавната власт, Москва, една скандинавска държава, Лондон и след това в целия свят. Сложен организъм със сложно функциониране и предназначение! Не става въпрос за горива.

Другарко Корни, вие имате семейна позиция като войник в сложна, опасна и вече обявена хибридна война, провеждаща се в много държави. 

Война, означава смърт! Резултатите от хибридната са видими и невидими, но и малко войници ще оцелеят след нея. Пожелавам ви да сте един от тях…

НИКОЛАЙ МАРКОВ                                                 Николай Марков    http://afera.bg

ЕТИКЕТИ: Bulgaria;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.