Ние сме най-бедната държава в Европа...

23 Декември, 2016
1 коментар

                 Атанас Атанасов

На финала сме на НС и хората са наясно кой къде е. Всеки политик иска да постигне победа. Пожелавам си повече поддръжници и доверие. Най-важно е доверието между политиците и хората.

Един от най-тежките проблеми на държавата  е бедността. Ние сме най-бедната държава в Европа. И това не е защото няма пари, а защото много се краде. Трябва да се сведе до ниски нива корупцията. Всички хора искат радикална промяна, защото разбират това нещо.  

ДСБ  ще се яви на изборите с бъдещата формация на Христо Иванов. Има и други граждански среди, които искат антикорупционен  блок. Правил съм анализ, фирмите, които получават най-тлъстите  обществени поръчки при Борисов  Орешарски  са едни  и същи. 

Големите парчета от баницата се разпределят между тези 7-8 фирми по корупционни  схеми. Няма да се събираме да се обичаме, а имаме да свършим важна работа. Най-голямата заплаха за националната ни сигурност е не разследваната  корупция. Медийният бизнес най-добре да стои настрани. Не ме притеснява Прокопиев , аз съм независим човек.

 Проблемът с политика-медии има нужда от много голяма регулация. Ставащото сега е безобразие. Едно предаване бълва политики по два часа на денонощие. Плащането под масата на медиите също е проблем. Това трябва да се пресече.  Знам какви  компромати  се готвят за предстоящите избори. 

Най-добър лепач  на етикети  е премиерът Борисов. С Москов се разделихме още миналата година. Той просто трябваше сам да напусне партията. Не се подадох на тези примамки да стоя зад Борисов.  

Той е човекът, който заради властта си подчини тайните служби на тайната власт . Бях разочарован, когато изрита от правителството Вучков. След като Москов е застанал до Борисов, нека двамата да си продължат напред. 

Хората ще пометат Борисов. Те искат промяна и ще го търсят. Напипали сме пулса на проблемите, които са резултат на тежката корупция. 

Твърди се, че има ръст в икономиката. Къде са парите и защо не влизат в хладилника на хората? Защото много се краде.

                                  http://frognews.bg/news_125500/Atanasov-Horata-shte-pometat-Borisov

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от снежанка
24 Декември, 2016 | 16:51
Напиши отговор
Оценка: +1
Благодарение на такива като този гном.Нали и калинките са от неговото котило.
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.