Народ, който не успя да произведе автентични водачи, а не бакали - търгаши, зинали за власт, след които търчи до откат, за да го „спасяват“, си заслужава падението

03 Март, 2021
0 коментара

За отвращението ми от Боко и пасмината му сте наясно, то датира от първия ден /!!!/ на Боко във властта изобщо, още като глав. сек. на МВР, когато всичките /и днешни „опозиционни“!!!/ журналя търчаха по него, гледайки го с възторжен оргазъм. 

Сто пъти обаче по-отвратена съм днес от ТАКА НАРЕЧЕНАТА „опозиция“, която нагло ви лъже в очите как /ще/се бори с него и Хунтата му, тоя път в Народното събрание.

Отвратително е лицемерието на „отровни“, славита, ристьовци и още купища внезапно изживели се „опозиционери“, които зад пердето са финансирани от шиши и боко.

Идея нямате какви кинти се хвърлят в тази „опозиционна посока“. Много повече съм отвратена от тях и от цялата им накачулена „свита“, напъхана в листите за депутати.

Както казах още на третия ден от протестите, че са пробити, спазарени и схематирани, така не ви спестявам и тези думи.

Това, което ни чака, вече е спазарено, накупено и форматирано – с участието на най- „върлите“ „опозиционери“. И благодарение на престъпното абдикиране на един льотчик, по който се захласвате.

Халал да са ви на всички, които гласувате за тях. Халал да ви е слави, маята и кочината и, десносектантите и прочие, и комунягите, разбира се.

Народ, който не успя да произведе автентични водачи, а не бакали - търгаши, зинали за власт, след които търчи до откат, за да го „спасяват“, си заслужава падението.

Единственото, което мога ЛИЧНОСТНО да направя е да дам гласа си за доц. Атанас Мангъров. 

Въпреки че гнилочта на накупената „опозиция“ – във Варна, начело с безхаберниците като слави и компания, и шишитата на маята и „отровните“, които благодарение на кинтите от Кой и Хунтата, ще го смачкат.

Сърцето си слушам, и съвестта си. А и ума си, защото знам много, много повече, отколкото /засега!/ мога да напиша.

                     Веселина Томова                    https://afera.bg/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.