Кой подкрепя концесии изготвени от мафиотско управление?

17 Април, 2021
1 коментар

Приятели, търся вашата подкрепа за това мое искане. Разпространявайте, моля.

Призовавам ръководството на БСП, както и всеки депутат от левицата, да поискат официална справка и да извадят на показ пред очите на всички български граждани списък с актуалните концесии, които в днешното пленарно заседание бяха гласувани да продължат, без налагане на мораториум. Всички видяхме гласуването и прегласуването, както и крайния резултат от него. Направихме си необходимите изводи! 

Като български и европейски граждани, обаче, искаме да знаем кои са тези концесии подготвени от мафията, с кого са сключени, за какъв срок и каква е пряката полза за държавата от тях. Както и цялата друга информация относно тези ключови престъпни дейности.

Госпожо Нинова,

Вашата сила не е в този парламент, а на улицата! Ако искате да гледаме в бъдещето, нека го правим заедно. Аз не съм Ваш партиен гласоподавател и никога не съм бил, но това не означава, че не оценявам всяко проявено политическо или човешко мъжество. Покажете ми го, днес имате необходимата санкция и съответна възможност.

Кой подкрепя концесии изготвени от мафиотско управление?

                              Николай Марков                                                   https://svobodnoslovo.eu/

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Таня Доганова - Христова
18 Април, 2021 | 15:47
Напиши отговор
Оценка: 0
Предложението ,за СПИРАНЕ на загробващите ни и ограбващи концесии,тихо-мълком подписани и сега на бърза ръка продължени е действително ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ! ПРЕДЛАГАМ ПАРЛАМЕНТАРНИТЕ ПАРТИИ, ВНИМАТЕЛНО ДА ОГЛЕДАТ - "ЗЛАТОТО НА ЧЕЛОПЕЧ", АЙРОПОРЪТ "СОФИЯ",ТЕЦ (1,2)МАРИЦА-ИЗТОК и т.н. и т.н..И ВОТА НА НАРОДА ,ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕ НА ТЕЗИ БЕЗУМНИ ГРАБЕЖИ !
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.