...ЕДНА ЖЕНА Е ОСТАВЕНА САМА ДА СЕ БОРИ СЪС СИСТЕМАТА!!!

19 Януари, 2018
0 коментара

„АФЕРА“: АЗ, ВЕСЕЛИНА ТОМОВА, СЪМ ГОРДА, ЧЕ СЪДИЯТА „ЛЮБОВНИК“ МЕ ОСЪДИ И „ИЗПРА“ БОПАДЖИИТЕ ЕМИЛ МИХАЙЛОВ И ДОБРОМИР ДОСЕВ!

Няма давност за “Бандитска Варна“. Има срам. Срам, за това, че една жена е оставена сама да се бори със системата, да защитава достойнството си, да пада, да става и да продължава да върви напред.

А е само една жена. И е в ПЪТИ повече от “бунтарите“ –мъже, издигащи високопарни лозунги във…..фейсбук. Страх тресе кочината! Страх от какво? Има ли още нещо за губене?

Сега е мнооого по–зле! Едноличният режим изхвърли много читави и достойни българи на бунището. Жестоката цензура ни лиши от десетки стойностни журналисти. Държавата ни е превърната в територия, хората са смачкани и обезверени, децата ни са превърнати в лабораторни мишки. И ако оцелеят, един ден няма да ни го простят.

Наси Динкова

П.П. 

Стефан Йорданов: Чета в момента “ Бандитска Варна“! Какъв беше мотива на „съдът“ ? Липса на обществен интерес и актуална обстановка….Потресен съм с много голяма давност – 9 г.! Най-гадното е , че вероятно и сега си е същото!

Татяна Маринова: И аз я чета в момента. След толкова години едва я намерих. И мисля, че нещата са почти същите.

                                                                  http://afera.bg

ЕТИКЕТИ: BG;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.