Дупките не са само по пътищата... Големи дупки, направо кратери, се отвориха в управлението

16 Януари, 2021
0 коментара

                 Мата Хари в ”работен” режим...

Най-после международен ден, на който България е абсолютен фаворит. Денят на дупките. Никой по света няма толкова основание да отбелязва този ден, колкото българите. Най-дълбоките, най-коварните, най-очакваните и най-много по брой на линеен метър, са българските дупки.

Ние сме за дупките това, което са Ирландия и Шотландия за Деня на уискито. Или за руснаците празника на водката – фактически 365 дена в годината. 

На заседанието на правителството на 19 март 2018 г. премиерът Борисов удря по масата, когато става дума за дупките: 

"Това не може повече да продължава така! Отворят ли се дупки, една част от полицаите поемат контрола на пътищата и стоят до дупките, докато не се запълнят“.

Явно никой не се е трогнал от разпореждането, защото нито полицаи карулят край дупките, нито някой бърза да ги запълни. Иначе парите за запълване на дупките се дават и прибират, а дупките са си живи и здрави. 

Тях вируси не ги ловят, само временно ги изместиха по доходност като бизнес и крадене на средства. Полицаите пък са на първа линия срещу протестите и да вардят корумпетата във властта. Тя им плати 53 млн за премии и по този начин запълни дупка в МВР - тоест, купи си гласове за изборите.


.
                                    Запазена марка "български" второкласен път... 

Дупките не са само по пътищата. Големи дупки, направо кратери, се отвориха в управлението. Дупка като бездна разделя властта от гражданите. Безумни реплики и действия на политици напомниха, че нечии мозъци са на дупки като швейцарско сирене...

Запълваме дупки всякакви, пошегува се българин в мрежата по повод Деня на дупките. Малко е закъснял с тази реклама, защото премиерът нали… Мата Хари, чекмеджето, снимките – след работа по запълване е станало всичко нали… Запълването на дупки за премиера е човешка потребност, разбирате ли. Не просто миньорски труд.  

Да се поздравим с Деня на дупките и да отправим горещи пожелания към българския премиер да побърза с пълненето, защото може скоро това да бъде само спомен, ако стане клиент на бай Ставри, както се заканват някои. Понякога след избори се случват чудеса. 

                                                                                                            Д-р Димитър Попкутуев

https://frognews.bg/glasat-na-jabata/glasat/palneneto-dupki-kato-choveshka-potrebnost-chestit-den-dupkite.html

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.