Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 60

26 Февруари, 2020
0 коментара

✅ Честно казано с Люба Кулезич - Епизод 60 по Телевизия Евроком

                                          https://www.youtube.com/watch?v=vj31YhQpOXQ

От „Яневагейт“ до „Ел Периодико“ – как темата за къщата в Барселона се разрастна от пикантна подробност до мащабно международно разследване. В студиото бившият съдия Румяна Ченалова със съвети за предстоящото разследване на Иван Гешев. 

На телефона - Георги Георгиев от Сдружението „БОЕЦ“, които поискаха отстраняването на Бойко Борисов докато тече разследването. 

„Пробуждането на адвокатурата“ - налице ли са признаците на съпротива срещу репресивните механизми на правораздаване? Говори новият председател на Софийската адвокатска колегия Стефан Марчев - за осъзнатата роля да си „бастион“ срещу институционалния произвол.

С белезници, без екстрадиция и без процес. 

Абсурдната история на българина Стоил Христов, който 7 месеца оцелява в арест в Армения. Ще се задейства ли българската дипломатическа машина? В студиото майка на Стоил Мария и синът му Алекс.

Кого ще “удрят“ промените в Закона за енергетиката, с които битови потребители ще плащат ток на борсови цени. Новите правила разясняват енергийният експерт Георги Котев и юристът Даниел Божилов. 

Накрая май, ще оцелеят само спекулантите в търговията с ток...

„Комините си пушат, а децата си играят“ - пореден епизод от „боклучената сага“ на България. 

Как чуждестранни журналисти представят проблема под носа ни – говори Даница Зарачинова - герой от репортажа за Бобов дол на германската ZDF и Патрик Смитъойс - холандски гражданин, но български природозащитник.

                                        https://www.youtube.com/watch?v=vj31YhQpOXQ

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Все още няма коментари. Бъди първи!

Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.