Българите и човешката цивилизация

05 Декември, 2020
1 коментар


Устните предания отпращат генезиса на българите далеч назад във времето. Хотнишкото и Варненското съкровища са на повече от 6 000 години и свидетелстват за най-старото обработвано злато в света. 

Изследователите са категорични, че Варненското съкровище съдържа код на велико познание. Древните са използвали линейни, числови и ъглови съотношения, които и до днес са основни в геометрията. 

Културата Варна открива златното сечение, изразено с числото Фи, както и числото пи. Колко древни са корените ни и колко сериозна е хипотезата за връзката на българи и атланти? В студиото гостува журналистът Иван Тренев.

                                  Кратко съдържание:

"Голяма част от българите живеят в едно заблуждение! Заблуждението, че те смятат, че знаят кои са, а всъщност са далече от цялата тази истина." 

"Българите завладяват китайците и дострояват китайската стена. Родовия знак Дуло може да се намери на китайската стена."

"Китайската стена е не само стена, но и мавзолей. Там има погребани много загинали българи. Това е една от най-големите тайни и не случайно се нар. една от най-строго пазените тайни на Източна Европа."

"Според календара на японците, българската държава е на 6500 години."

"Кирил и Методий намират в Хазария, т. нар. магнаурски книги - книги с древното познание на българите."

"Климент Сердикийски, третия папа е българин."

"Кирил и Методий казват на папа Николай, че българите имаме писменост от преди 9000 години преди Христа. И това е записано в източниците, но няма кой да го чете."

"В книгата "Пътят на народите" от 956 г. писана от Петър Осоговец Българина е отбелязано, че България е на 17 000 години. Книгата се съхранява в библиотека в Малта." 

"Раковски прави експедиция до Тибет да търси атлантите."

"Древните българи създават Тибет и Шамбала."

"Христос е българин погребан в Новгород."

"Според древните източници изследвани от Раковски: поляци, чехи, руси, келти са народи създадени от българите."

"Гробницата мавзолей Демир Баба Теке до с. Свещари лежи положена мумия на атлант (4 м висок), не разпаднал се."

"Много от тези неща са описани в книгата на Раковски: "Българите Древле Носили и Името Кимбри или Кимерии""

"В Уестминстърското абатство, в частната колекция на английската кралица се съхраняват книги за по-голяма част от българската история, включително листи, на които Леонардо да Винчи е писал на кирилица." 

"1490 г. Леонардо да Винчи е идвал в България (майка му е била българка). При това посещение в с. Иваново той вижда фрески на "Тайната вечеря" с Христос. Това нещо е засвидетелствано в архивите на манастира там."

"Според архивите на манастира в с. Иваново англичаните са създадени от българите."

"Все неща заграбени от нас. Но когато ние не искаме да си отворим очите и гледаме само малко по-далече от носа си, то тогава няма как да разберем истината за нашето достойно бъдеще."

За информация: Проф. Дамян Попхристов при едно от посещенията си в Италия, научава от уредник на музей, че майката на Леонардо да Винчи е с български произход.

                                                  https://www.youtube.com/watch?v=CNgwYyRbvY4&feature=emb_logo

ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Славка Цакова
06 Декември, 2020 | 18:13
Напиши отговор
Оценка: +8
Българите Са Човешката Цивилизация
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.