Бъдете живи, здрави и успешни!

01 Март, 2020
2 коментара

Честита Баба Марта!
Бъдете живи, здрави и успешни!

 

Не знам, дали България ще е жива, здрава и успешна?!

Сякаш днес някаква зловеща партия управлява България, контролира настоящето, преиначавайки миналото и загробва Родината.

 

България е пред затриване.

През есента на 2013 г. се проведоха, под егидата на БАН, научни форуми по проблемите на сигурността и бежанците.

В годините след това не видях нещо видно положително.
През март 2016 г. притеснен от ситуацията реших нещо да направя /виж прикачено/. След близо четири години – нищо обнадеждаващо!

 

 Бандитският модел на прехода, прати българите на дъното на пъкала.

 

„Ударникът” на бандитската приватизация – Иван Костов, на 14 юни 2000 г. изрече „знаменитата” фраза: „В НАТО ние не можем да влезем с трудоваци”. Изрече тази фраза, в деня, когато се навършваха 80 години от „раждането” на трудоваците, Строителните войски. На 14 юни 1920 г. е публикуван в Държавен вестник „Закон за създаване на Трудовата повинност”. През тези години българите трудоваци извършват колосално строителство. Само „за времето от 1938 до 1944 г. подразделенията на Трудовите войски построиха около 9000 км пътища и повече от 1000 дълговременни отбранителни съоръжения по държавната граница. Колосална дейност, която остави трайни следи в българската икономика и военното строителство”.[1]

За това че български евреи, са работили в трудовите дружини, днес техните наследници, за това тяхно „страдание” предявяват претенции.Строителните войски и след 9.9.1944 г. извършват колосална строителна дейност. Няма как да ги изброя.[2] в това число и язовирите от които още пием вода, но няма днес кой да ги поддържа, но има кой да ги използва за корупционни практики. 

Бандитският модел на прехода, прати българите на дъното на пъкала.

Изходът е във възстановяване на монархическия принцип, не цар, а избор - един начело. Наречете го и народовластие.

Днес, който не вижда как ПАРАЛЕЛНАТА ВЛАСТ - ТАЗИ ЗЛОВЕЩА ПАРТИЯ съсипва НАЦИОНАЛНАТА СИГУРНОСТ и не вижда ВОЙНАТА СРЕЩУ ПРАВОСЛАВНА БЪЛГАРИЯ И ХРИСТИЯНСКА ЕВРОПА, той или е слепец или е слуга на сатаната!

                                                                                       Димитър Йончев
                                                             1 март 2020 г.

[1] Димитров, Д „Строителството на въоръжените сили на България, история и политика” СОСЗ, С., 2002, с. 103.

[2] По-подр. виж: Доклад на полк. о.з. доц. Димитър Димитров: „Разпускането на Строителните войски е престъпление, което не трябва да остане ненаказано”, изнесен на научна конференция на тема: Въоръжените сили на Р. България след Втората световна война (1945 г.) до разпускане на Варшавския договор (1991 г.). Стенографският запис на конференцията е включен в посочения сборник.


Митко, всичко това е точно както си го написал, с една малка корекция - "преходът" е имагинерна категория, въведена за забълбукване мозъците на българите (както, впрочем, и другите потърпевши от соцлагера); всъщност социо-политико-икономическата система, в която ни вкара Номенклатурата, се нарича Номенклатурокрация.

Между другото, почти никой от адресантите ти няма да види твоя зов - а и да го види, няма да откликне, по простата причина, че те са гузни, защото са съвиновни за Националната Катастрофа №4 на България. Аз обаче не само ще се присъединя към апела ти, но и ще поздравя чрез него всички мои контакти (начиная тук с Гугъл-групата ЗАЕДНО) и ще призовавам да го препращат нататък по своите канали.

                           Честита Баба Марта, братя българи!

                                                                                        Иван Даракчиев
ЕТИКЕТИ: България.;

Коментари

Анонимен
#1 от Йоан
01 Март, 2020 | 17:43
Напиши отговор
Оценка: +10
Истината е жестока, но днес 1 март 2020 година Вселената отвръща на удара, тези дребни същности, наречени човеци си позволяват да правят опити за унищожаване на Планетата Земя! Опити за унищожаване на един народ, който никога не може да бъде победен! Българите сме били, сме и ще бъдем - нека всички "Велики сили" и не толкова велики си имат обица на ухото - ще страдат, заради опита да унищожат един народ! Българските предатели ще си получат 30 сребърника и ще отидат там, където им е мястото - на дървото в не много удобна поза... Бъдете всички здрави и живи, идва короно чудото и ще свърши нашата работа! За жалост!
Анонимен
#2 от Да сте здрави, бели червени!
01 Март, 2020 | 18:18
Напиши отговор
Оценка: +7
Никакви вируси не издържат на българската домашна ракия. Дизенфекция - вътрешна и външна и не се плашете!
Добави коментар


Тракийски свят не толерира обидни коментари и спам. Некоректни коментари ще бъдат изтривани.