Участие в активирането на вашата ДНК

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес ще продължим да говорим за активирането на всичките дванадесет нишки на вашата ДНК.

Знам, че много от вас се чудят дали ще могат да се преместят в Петото измерение, ако тяхната ДНК не бъде напълно възстановена.

Невъзможно е да се отговори недвусмислено на този въпрос, тъй като всеки човек изпитва определени промени в зависимост от обстоятелствата в живота си.

Затова понякога той дори може да загуби вече събудените нишки на своята ДНК.

И вие сами можете да проследите този процес със собствен пример.

Веднага щом вибрациите ви спадат, структурата на всичките ви тела се променя: фините тела се свиват, а във физическото тяло настъпват промени дори на клетъчно ниво.

Ако успеете бързо да възстановите предишното ниво на вашите вибрации, тогава всичко бързо се връща в първоначалното си състояние и вашето физическо тяло няма време да затвърди разрушителните процеси в себе си.

Но ако периодът на спад на вашите вибрации се проточи, тогава физическото тяло реагира на това по-осезаемо.

Това се обяснява с факта, че клетъчната структура на човек започва енергийно да съответства на дадено ниво на вибрация, което се отразява в човешката ДНК.

Тъй като всичко е енергия, която прониква в цялото същество на човека, като се започне от неговите фини тела и се стигне до сърцевината на всяка клетка от тялото му, и всичко това е тясно взаимосвързано и взаимозависимо, вашето психическо състояние влияе на цялата тази сложна структура – енергийна и физическа.

Ето защо Силите на Светлината постоянно ви насърчават внимателно да наблюдавате всичките си мисли и емоции.

Ако живеете по инерция в съответствие с програмите и стереотипите на тримерния свят, без да се опитвате да достигнете ново ниво на своето духовно развитие, тогава никой няма да може да ви помогне.

Невъзможно е напълно да се възстанови ДНК на човек, който се намира в ниските вибрации на третото измерение, колкото и да се опитват да направят това вашите Небесни помощници.

Затова в такъв сложен и наистина свещен процес е необходимо и вашето „дялово“ участие.

И ако човек осъзнае това и с цялата си душа се стреми към самоусъвършенстване, за да излезе от плена на тримерната матрица, тогава Силите на Светлината със сигурност ще му се притекат на помощ.

И тогава той ще може да направи Прехода дори с частично възстановена ДНК, тъй като в пространството на Петото измерение този процес ще бъде завършен естествено поради факта, че човекът постоянно ще бъде във високовибрационно пространство, което означава, че собствените му вибрации вече няма да „плуват“, както е в тримерния свят.

https://bgprevedi.com/participating-in-activating-your-dna-44727-2/

Предишна статия

Първият регистриран в Алтай случай на измама с използване на изкуствен интелект…

Следваща статия

ЛОБИЗЪМ за милиарди ОСТАВЯ България БЕЗ ТОК, а Стара Загора БЕЗ ВОДА?(Територията Мордър!)

Други интересни

Вашият коментар