Сближаване с вашите духовни водачи

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим за това как можете да участвате в ускоряването на процеса на възстановяване на вашата Божествена ДНК.

Разбира се, на първо място това е вашето намерение, което изразява вашата Свободна Воля.

И колкото по-ясно е формулирано и усетено, толкова по-добър ще бъде резултатът.

Но тъй като в този свещен процес вашето намерение само по себе си все още не е достатъчно, вие трябва да обедините усилията си с вашите Духовни водачи.

За да направите това, трябва да влезете в доста дълбоко медитативно състояние и да призовете всички свои Небесни помощници.

И след това помолете вашите „куратори“ от фин план да ускорят процеса на активиране на липсващите нишки на вашата ДНК.

Призовете и на Енергията на Трансформация на Физическата Материя в Светлинна такава, която, запълвайки вашето енергийно пространство, ще доближи вашите вибрации до нивото на вибрациите на вашите Духовни водачи, което значително ще улесни тяхната работа.

Останете в медитация толкова дълго, колкото интуицията ви подсказва.

Целта на тази медитация е да се доближите до вашите Духовни водачи, което ще ви позволи да достигнете ниво на вибрации, възможно най-близко до тяхното.

И тъй като основната им задача е бързо да събудят спящите нишки на вашата ДНК, то като добавите умствения компонент към съвместната енергийна работа – вашето искрено, ясно намерение да възстановите напълно вашата ДНК, вие не само ще ускорите този процес, но и ще почувствате неговия резултат на физическия план.

Как може това да ви се отрази?

Може да изпитате усещане за лекота, а понякога дори за безтегловност, което е доказателство, че физическото ви тяло вече е значително по-разредено.

Разбира се, в началото това ще са само моменти или в най-добрия случай минути, но постепенно тези усещания ще се пораждат у вас все по-често в щастливи моменти от живота ви, когато вие успеете да влезете в хармонично състояние със себе си и пространството наоколо.

И друг признак, че вашата ДНК успешно се „събужда“, може да бъде вашето вИдение (виждане) на финия план – било то необичайни ярки цветове, пречупване на пространството или миризми на енергии, за които наскоро говорихме.

И колкото повече такива прояви има, толкова повече ще вярвате в собствените си сили, осъзнавайки, че светът около вас наистина се променя, защото вие самите се променяте.

https://bgprevedi.com/connecting-with-your-spirit-guides-44725-2/

Предишна статия

ЛОБИЗЪМ за милиарди ОСТАВЯ България БЕЗ ТОК, а Стара Загора БЕЗ ВОДА?(Територията Мордър!)

Следваща статия

Отец Абсолют: Постепенна трансформация…

Други интересни

Вашият коментар