Отец Абсолют: Постепенна трансформация…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес ще говорим по-подробно за трансформацията на физическото тяло на пробуден човек в светлинно кристално.

Разбира се, всичко се случва на етапи, тъй като човешкото тяло в тримерния свят е твърде различно от структурата на телата на обитателите на по-високите измерения.

И тъй като времето на такава трансформация е компресирано до краен предел, което се случва за първи път в историята на Вселената, самият този процес може да се нарече експериментален или дори новаторски.

За да е сигурно, че вашите физически тела не страдат от свръхдози високовибрационни енергии, с вас непрекъснато се извършва енергийна работа, в която участват Възнесените Учители и вашите Духовни наставници, избрали за себе си мисията да помагат на човечеството в Прехода.

И тази работа е наистина ювелирна, тъй като вибрациите на човек, който все още е в тримерния свят, непрекъснато се променят, дори ако този човек се стреми с цялата си душа да ги поддържа на правилното ниво.

Именно поради нестабилността на вибрациите, процесът на превръщане на физическите тела на хората в светлинно кристални е по-бавен от предварително планираното.

Това до голяма степен се дължи на факта, че самият Преход последва много по-бавен сценарий от първоначално очакваното.

В резултат на това процесът на трансформация на физическите тела на събудените хора започна едва когато Земята навлезе в последната фаза на прехода си към Петото измерение.

Това не е нито добро, нито лошо – това беше обективната реалност, произтичаща от постоянно променящата се ситуация на Земята.

Но сега, когато Преходът вече е необратим, всеки, който е готов за него психически и емоционално, трябва на всяка цена да му съответства не само енергийно, но и физически.

Вашето тяло ще трябва да издържи огромното натоварване в момента, когато най-накрая то се окаже в енергийното пространство на Петото измерение.

И за да пропусне най-безболезнено вибрациите на Петото измерение, то трябва да промени клетъчната си структура.

Това е точно това, което вашите помощници правят сега на финия план на Земята: те възстановяват „спящите“ нишки на вашата ДНК, така че те отново да започнат да функционират, както е било в зората на човечеството.

Без това е невъзможно да разредите физическите си тела до нивото на светлинно кристалните.

Но вие също можете да участвате в това, за да ускорите процеса.

И следващия път ще говорим за това по-подробно.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори…

Прието от Марта на 2 октомври 2024 г.

https://bgprevedi.com/gradual-transformation-44723-2/

Предишна статия

Сближаване с вашите духовни водачи

Следваща статия

Делян Пеевски ще изчезне… Доган ще си отмъсти! Задкулисието иска избори до дупка… Решението е БОЙКОТ!

Други интересни

Вашият коментар