Отец Абсолют: Трансформиране на физическото ви тяло…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да започна разговор за това как вашето физическо тяло се трансформира, за да премине на по-високо ниво от вашето съществуване.

След като вече сте преминали през етапа на трансформация на вашите чакри, ще ви бъде по-лесно да усетите как протича подобен процес и във вашето физическо тяло.

Всъщност той е напълно синхронизиран с трансформацията на вашите чакри, тъй като всяка от тях е пряко свързана с определени органи и животоподдържащи системи на тялото ви.

Но тъй като физическото тяло на човек е плътно, то се разрежда много по-бавно от неговите чакри и фини тела.

И все пак физическите тела на хората, чиито чакри вече са напълно трансформирани, вече са навлезли в първия етап на трансформацията си в светлинно-кристални.

Засега това е трудно забележимо, тъй като не се проявява по никакъв начин външно, но клетките на тялото им вече са започнали да се възстановяват по нов начин.

Това се обяснява с факта, че ако чакрите на човек са разредени до краен предел, тогава, според Закона за подобието, всички органи на физическото му тяло започват неволно да се изкачват до тяхното ниво, тъй като всички те са неразривно свързани.

Разбира се, тяхната енергийна плътност все още варира значително, но основното тук е качеството на енергията и то постепенно достига единно ниво.

Този процес е подобен на това как един облак, първоначално изключително разреден, постепенно се сгъстява, превръща се в гъст облак и след това пръска дъждовни капки, което е физическо проявление на елемента (стихията) вода.

Качеството на тяхната енергия обаче остава същото, въпреки това, че облакът е вода в разредено състояние, а дъждът е по-плътното му вещество.

И когато слънцето загрее и водата започне да се изпарява, тя отново се разрежда, запазвайки същото качество на енергията.

Като цяло същото се случва и с човечеството.

Някогашните разредени тела на хората, под въздействието на неблагоприятните енергии на тримерния свят, са станали изключително плътни и сега, „затоплени от лъчите“ на високовибрационните енергии, идващи към Земята, те започват отново да се разреждат, за да се върнат в първоначалното си състояние, превръщайки се в тела на Божествени хора.

Единствената разлика е, че водният цикъл в природата остава на същото ниво на вибрации, тъй като Елементът (Стихията) Вода, както и другите природни елементи (стихии), не е обект на външно влияние, въпреки различните му външни проявления.

И сега физическите тела на хора, които са успели да достигнат със съзнанието си ниво, близко до Петото измерение, започват своето пътуване „към Дома си“, връщайки първоначалната си светлинна кристална структура.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори…

Прието от Марта на 1 октомври 2024 г.

https://bgprevedi.com/transforming-of-your-physical-body-44717-2/

Предишна статия

ЧАДЪР ОТ МВР? Ще КУПЯТ ли изборите?

Следваща статия

Влияние на информацията върху физическото ви тяло

Други интересни

Вашият коментар