Отец Абсолют: Идеалното тегло…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, днес искам да говоря с вас защо някои от вас в момента рязко наддават тегло, докато други, напротив, го губят.

Това също до голяма степен се дължи на промените в енергийния фон на Земята, което несъмнено се отразява на нейните жители.

Обикновено идеалното тегло на човек зависи от няколко фактора.

Първият и основен е хармоничното психологическо състояние на човека.

Както вече знаете, хората често компенсират недоволството или разочарованието си с храна, което дори доведе до израз като „стрес от храненето“.

А при някои, поради продължителни преживявания или оплаквания, напротив, апетитът изчезва, в резултат на което рязко губят тегло.

И двете имат пагубен ефект върху тялото ви, тъй като то или изпитва прекомерен стрес, или, обратно, не получава нужните хранителни вещества.

Вторият фактор за постигане на идеално тегло е физическата активност.

И тук е много важно да намерите баланса между начина си на живот и избраните от вас спортни дейности.

Както вече знаете, професионалният спорт и всичко, което е близо до него, носят повече вреда на човек, отколкото здраве, тъй като човешкото тяло постоянно изпитва необичаен за него стрес, което в крайна сметка води до хронични заболявания.

Ето защо е много важно да изберете точно тази физическа активност, която отговаря на вашите нужди и най-важното – доставя ви удоволствие.

И много спортни игри отговарят на тези критерии: като тенис – тенис на корт и тенис на маса, бадминтон, някои отборни спортове и много други, които развиват реакции и в които органично участват всички човешки мускули.

Спортът само в името на здравето не може да донесе радостта, която ви дават спортните игри, тъй като се превръща в задължение, работа и чувство за дълг към себе си.

А както вече знаете, всичко, което не носи радост на човека, винаги носи отрицателни енергии.

И, разбира се, не забравяйте за плуването, което е една от най-хармоничните физически дейности.

Но това не трябва да са обществени басейни, в които водата е натъпкана с химикали и в които цари невъобразим енергиен хаос, а естествени резервоари с чиста вода.

Особено важно е да разберем това сега, когато има толкова много ваксинирани хора наоколо, а водата, както знаете, е отличен проводник на чужди енергии.

И така, в обобщение на казаното, можете да постигнете идеалното си тегло само когато душата и тялото ви са в хармония и получавате пълноценно хранене и лека физическа активност, която ви носи радост и удоволствие.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 23 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-ideal-weight-44674-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Идеалното самоусещане…

Следваща статия

The shocking TRUTH BANNED in public schools…

Други интересни

Вашият коментар