Вибрационната скала

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

И така, нека да продължим нашия разговор за това как да се настроим към вибрациите на друг човек, както беше обсъдено в предишното ми послание.

За да направите това, трябва да си представите тялото си като везна с деления на нивото на чакрите ви.

Разбира се, тази практика е подходяща само за онези от вас, които са се научили да усещат добре чакрите си, а знам, че вече има много такива хора.

За да проверите как работи вашата „скала“, затворете очи и слушайте всяка чакра на свой ред.

Усетете техните вибрации.

Ако всички чакри на човек са хармонизирани, тогава техните вибрации не трябва да се различават една от друга, тъй като те образуват една енергийна система.

Напълно балансираните чакри вибрират в същия ритъм.

Ако почувствате, че някоя от чакрите ви не е в ритъм – може да се ускори или забави или пулсациите да са неравномерни – тогава трябва да работите с тази чакра.

В медитативно състояние, призовавайки своите Небесни помощници и енергията на Създателя, помолете да разтворят цялата негативност, натрупана в чакрата, и да я настроите на една дължина на вълната с всички останали чакри.

Но най-важното е да разберете причината, поради която това се е случило, какво е повлияло на дисбаланса на тази конкретна чакра.

Помолете своето Висше Аз да ви покаже причината в медитативно състояние или насън.

Това е много важно, скъпи мои, защото вие вече знаете, че ако не премахнете причината за болестта или каквото и да е дисхармонично състояние, няма да можете да се отървете от техните неприятни последици.

Обучете се да извършвате такава проверка всеки ден, за да поддържате чисти фините си сетива, които са вибрационната „скала” – вашият основен инструмент за тестване както на себе си, така и на хората около вас.

Защо това е толкова важно?

Работата е там, че вибрациите на друг човек могат да бъдат правилно и ясно уловени от вас само ако вашите собствени вибрации са идеално настроени.

Тогава всяка ваша чакра ще се превърне в чувствителен „инструмент“, който открива всякакви отклонения от средната стойност на чакрите на другия човек.

Но първо трябва да разберете какво е „средно“.

Това е нивото на вибрация, което позволява на човек да премине от третото измерение към четвъртото и след това към Петото.

Преди да започнете да тествате човек, трябва да настроите своята „скала“ към средното ниво на вибрации, като понякога изкуствено понижавате собствените си, в противен случай разликата между вибрациите на другите хора и вашите ще бъде твърде голяма и няма да можете да правилно идентифицират техния потенциал.

Как се стига до това средно ниво?

Помолете за помощ вашите Небесни помощници и след това си представете как златен лъч от енергията на Създателя преминава от центъра на Вселената през всичките ви чакри, свързвайки ви с ядрото на Земята.

По този начин вие влизате в резонанс с вибрациите на Земята, които в момента са осреднени, тъй като тя се опитва да създаде единно енергийно пространство за всички жители на планетата, които са на много различни нива на вибрации.

Така тя поддържа баланса – вибрационния баланс на планетата, за да не причиняват прекомерни страдания на хора, които не са готови за Възнесението.

https://bgprevedi.com/the-vibration-scale-44615-2/

Предишна статия

Слушайте тялото си

Следваща статия

„Но ние сме толкова различни, понякога сме разделени от цяла бездна в нивото на вибрациите, духовното развитие, сякаш идваме от различни планети.“

Други интересни

Вашият коментар