Обществото деградира и човечеството влиза в капана на лудите…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, нека сега да разгледаме социалните аспекти на вашия живот.

Какво може да се отнася до тях?

Като цяло това е всичко, от което се състои животът ви.

Това включва възпитание и образование, организация на свободното време, медицинско обслужване, култура и спорт, помощ за бедни, инвалиди и възрастни хора.

Но да започнем с възпитанието и образованието.

Доколко те отговарят на вашите очаквания: интереси и нужди, от детската градина и училището до висшето образование?

Ако погледнете това във времевата рамка на последните десетилетия, вероятно ще видите огромна разлика между вашия собствен опит и това, което можете да наблюдавате в примера на вашите деца и внуци.

В почти всички страни по света възпитанието и образованието са претърпели колосална деградация, а заедно с тях е претърпяло промяна и съзнанието на поколенията хора, които са ги получили.

Замисляли ли сте се защо това се случи?

Изглежда, че техническият прогрес, който обхвана всички области на живота ви, трябваше да служи на хората в полза.

Но в действителност всичко се случва точно наобратно: човек не само закоравява в душата, но и умствените му способности забележимо отслабват.

Всичко това са брънките на една верига, „оплела” човечеството от дълбинната държава, чиято цел е именно деградацията на човешката личност във всичките й проявления.

Тя отлично разбира, че е невъзможно един всестранно образован и високо духовен човек да бъде вкаран в едно послушно стадо.

Следователно основната й задача е да минимизира образователния процес и да отучи хората да мислят сами.

И както виждате, постигна голям успех в това.

Куклите на дълбинната държава не само минимизираха образователните програми в училищата и висшите учебни заведения, но и успяха да изопачат научни и исторически факти, да пренапишат учебниците така, както им е необходимо и изгодно в даден момент.

Днес истинска обективна и правдива информация, отнасяща се до всички области на знанието, може да се намери само в древни томове, до които малко хора имат достъп, както и в алтернативни източници на информация, които се събират за вас малко по малко от грижовни хора, които често са предмет за подигравки и понякога заплахи от представители на официалната наука.

И все пак много хора предпочитат да не забелязват това и да се носят по течението, оставяйки себе си и децата си на милостта на социално ориентираните образователни институции.

И само малка част от съзнателните събудени хора, усещайки опасността, която произлиза от тези институции, се опитват да намерят алтернативни възможности за възпитание и образование на своите деца и внуци, за да запазят душите и умовете им чисти.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори…

https://bgprevedi.com/the-social-sphere-of-society-44587-2/

Предишна статия

Храната е вашето лекарство!

Следваща статия

Кой атакува “Исторически парк” и защо?

Други интересни

Вашият коментар