Духовната трансформация на човек никога не може да се превърне в „стока“, както и не може да се купи за никакви пари

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

За да приключим с разговора за парите, искам да се върна отново към темата за духовния сурогат, с която Интернет вече е пълен, или, с други думи, към темата за псевдодуховността.

За съжаление, много хора, вместо търпелива и усърдна работа върху себе си, предпочитат да намерят духовен учител или гуру, който би направил всичко за тях: прочистване на фините им тела, отваряне на горните чакри, „развързване“ на техните кармични „възли“ и много други.

И както е обичайно в тримерния свят, търсенето винаги поражда предлагане.

Затова напоследък се появиха много такива предложения.

Те включват духовни школи от различни видове, езотерични движения, семинари, лекции, индивидуални консултации и много, много други.

И разбира се, всичко това не е безплатно.

Езотеричните бизнесмени използват вече добре познати бизнес техники: колкото по-известно и „популяризирано“ е името на човек, толкова по-скъпи са неговите услуги.

И в наши дни всеки измамник може да бъде „разработен“, ако професионалист се заеме с това.

В резултат на това в езотеричната сфера се въртят огромни суми пари, които се източват от лековерни хора, които искрено вярват, че се присъединяват към духовността, всичките тези рептилоиди, както и техните многобройни помощници – и най-често биороботи и клонинги.

И всичко това не е толкова безобидно, колкото изглежда.

Човек, който попадне в мрежата от такива дилъри, не само губи парите си, но често и своята Душа, която се оказва в плен на астрални същности, които постоянно захранват Егото на човек, който се наслаждава на своята значимост и „духовност“.

Затова искам още веднъж да ви напомня, скъпи мои, че за никакви пари и от нито един гуру няма да можете да си „купите” духовност и да повишите нивото на своите вибрации.

Това трябва да са вашите усилия и вашият собствен път, който никой не може да извърви вместо вас.

Единственото нещо, което е допустимо във фината сфера на духовното взаимодействие между хората, е искрената благодарност и доброволното парично възнаграждение, чийто размер ще ви каже вашата Душа, ако видите ефективна помощ и конкретни резултати от човек, който ви дава полезно и ефективно съвет, но не върши вашата работата вместо вас.

Именно така в древността се е осъществявал взаимен обмен между народните лечители, лечители на човешките души и хората, което е отговаряло на Законите на Вселената и не е внасял дисбаланс в човешките отношения.

За съжаление, тази мъдра традиция на практика е потънала в забрава, а лечебните и духовните практики са се превърнали в същия „пазар на стоки“ като всичко останало.

Но дойде времето, скъпи мои, да възродите забравените традиции на вашите предци, което в същото време ще ви спаси от такъв изтъркан стереотип на тримерния свят, каквото е понятието като „стока-пари“, даже когато се отнася до вашата Душа.

Духовната трансформация на човек никога не може да се превърне в „стока“, както и не може да се купи за никакви пари.

Винаги помнете това, мили мои!

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори…

https://bgprevedi.com/not-for-any-money-44556-2/

Предишна статия

Недавнее исследование показало, что наноботы, вводимые с помощью инъекций, способны к самосборке…

Следваща статия

Пречистваща вълна

Други интересни

Вашият коментар