Отец Абсолют: Отношение към парите

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да говоря с вас за вашето отношение към парите, които отдавна са се превърнали в символ на успех в тримерния свят, което е един от най-устойчивите стереотипи в човешкото съзнание.

Парите наистина заемат голямо място в живота ви, защото в сегашната система на власт е просто невъзможно да съществувате без тях.

Но защо те са поставени на пиедестал и се превръщат в основна „примамка“ за хората?

Всичко по същата причина: защото „господарите“ на света – представители на дълбинната държава – трябва да отведат мислите и емоциите на хората далеч от опасната област от живота на човека, която е неговата Душа и нейните истински нужди.

А парите са най-подходящи за тази цел, тъй като носят неограничени възможности.

Те буквално поробват хората, играейки върху човешките слабости, които умело се „подхранват“ с помощта на насадени в обществото стереотипи и шаблони за красив и успешен живот.

В резултат на това много хора имат силно убеждение: колкото повече пари имате, толкова по-щастливи сте.

И този стереотип вече е здраво вкоренен в съзнанието на огромното мнозинство от жителите на вашата планета.

В името на печалбата хората правят унижения, престъпления, различни видове жертви – физически и морални, понякога живеят живота си напразно в преследване на илюзорното „златно теле“, което постоянно им се изплъзва.

И така, какво трябва да бъде отношението към парите на човек, поел по пътя на прехода към Петото измерение?

На първо място, балансиран.

А това означава, че никога не трябва да изпадате в крайности.

Ако се откажете от всичко, най-вероятно това ще ви доведе до състояние на меланхолия и униние, което ще ви лиши от радостта от живота.

Ако започнете да пилеете пари, да давате подаръци на всички, тогава е напълно възможно да нарушите деликатната „дантела“ на съдбата на тези, на които давате подаръци, като не им позволите да вземат уроците, от които се нуждаят в тримерния свят.

Всъщност, докато все още сте в настоящата система на финансови отношения, вие трябва да намерите нивото на доходите, което ще ви позволи да живеете така, както иска вашата Душа, а не Умът или Егото.

И е по-добре, ако този доход идва от любимата ви дейност, от която ще получите не само материално, но и морално удовлетворение.

И разбира се, вие също трябва да харчите пари не „разумно“, както правят повечето хора, следвайки същите стереотипи, а слушайки гласа на Душата, който винаги ще ви каже правилното решение, което ще ви бъде от полза.

Повярвайте ми, мили мои, ако следвате този на пръв поглед неразумен съвет, със сигурност ще спечелите, тъй като сега новите енергии на Земята помагат на всички, които са в резонанс с нея.

И ако наскоро нещо ви донесе полза и материална печалба, когато следвате гласа на ума си, сега много се е променило и това вече не работи.

Новите енергии изискват от хората нов подход към живота и всичко свързано с него.

И парите не са изключение.

Времето за натрупване свърши.

Сега е дошло времето да се използват парите за развитие на Душата, а не за раздуване на Егото, което е култивирано от векове и върху което основният акцент беше поставен върху контролирането на съзнанието на хората от представители на дълбинната държава.

И следващия път ще говорим с вас за това как можете да използвате парите в полза на вашата Душа.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори!

https://bgprevedi.com/attitude-towards-money-44500-2/

Предишна статия

Нека нашата любов стопли душите ви

Следваща статия

Сегашното възпитание и образование осакатяват душите на децата

Други интересни

Вашият коментар