Фулфорд: Корпоративното шоу на ужасите на Тръмп/Харис…

Автор: Няма коментари Сподели:

Досега критичната маса американци, заедно с по-голямата част от останалия свят, разбират, че продължаващите „президентски избори“ в САЩ са просто корпоративен театър. Те също така разбират, че в края на деня нито Камала Харис, нито Доналд Тръмп всъщност ще контролират Несъединените (умишлена печатна грешка) щати. Причината е проста: САЩ сега имат общи дългове и нефинансирани пасиви от над 250 трилиона долара. Дори ако Тръмп спази обещанието си да намали драстично държавните разходи на САЩ, ще бъде твърде малко и твърде късно. За да изплати дълга си, корпоративното правителство на САЩ ще трябва да похарчи нула пари през следващите 40 години. Това означава без военни, без обществени работи, без социално осигуряване, без социални помощи и т.н. Това очевидно все още е невъзможно, останалият свят вече няма да финансира контролираното от Израел сатанинско шоу на ужасите, в което някогашната горда Република Съединените щати Америка се изроди. Като видим пример, Федералната агенция за управление на извънредни ситуации (FEMA, ФИМА) е фалирала.

[Figura] (ФИМА е фалирала)

Това означава, че САЩ трябва да избират между колапс в анархия или публично обявяване на фалит, юбилей и възстановяване на контрола на хората.

Като казвам това: продължаващата битка между Харис и Тръмп представлява истинска битка до смърт (на палубата на потъващ кораб) между две различни корпоративни фракции.

Хората зад Харис са фракциите на Рокфелер и Сорос от хазарската мафия. Тази група контролира голямата фармацевтична индустрия, голяма част от големия петрол, Google, Meta, Microsoft и ООН плюс СЗО. Те започват своя любовен фестивал с Харис за президент днес. Тази група се надява да остане на власт, като засмуква агресивно Китай в замяна на пари (Те вече предложиха да предадат Тайван и Япония) и превръща САЩ в комунистическа диктатура. Те се надяват да заблудят обществеността да ги подкрепи с предложения за подаяния от правителството. Те също така разчитат на широко разпространената измама, за да откраднат изборите.

Хората зад Тръмп са фракцията на Хариман (бивши поддръжници на Буш), както и британският клон на Ротшилд, воден от Натаниел. Освен всичко друго, те контролират големи банки, много петрол, както и много от големите военно-промишлени корпорации. Те са в съюз с Илон Мъск (Национална разузнавателна служба) и използват X, TikTok и Telegram като свои инструменти, за да достигнат до обществеността. В зависимост от това с коя фракция сте, техния лозунг MAGA означава Make America Great Again или Make America Gag (тапа за устата) Again.

Това, което е ясно обаче е, че и Тръмп, и Харис, които се появяват публично, са просто аватари, контролирани от тези фракции.

За да направим нещата още по-сложни, в днешния ден на цифрови фалшификати и хирургически променени двойници, всяка фракция е в състояние да представи фалшива версия на аватара на опонента си на обществеността.

Това важи особено за Тръмп. На първо място, Тръмп, който се появява публично пред тълпите, никога не се появява с Мелания, защото той е висок само 170 см (5’7”), докато Мелания е 180 см или 5’11.” Истинският Тръмп е 190 см или 6’3″, така че Мелания изглежда по-ниска само когато стои до него. Този аватар на Тръмп работи за истинския Тръмп, който е във военната база Маунт Шайен в Колорадо, според източници от ЦРУ и космическите сили на САЩ. За разлика от „Камала Харис“, този аватар очевидно има собствен мозък, както ще видим от откъсите от разговора му с Илон Мъск по-долу.

Проблемът тук е, че противоречивите изявления ясно показват, че фракцията на Рокфелер демонстрира собствената си зла версия на Тръмп. Този Тръмп се хвали с ваксини, подкрепя геноцида в Газа и т.н., и се появява в контролирани от Рокфелер медии. Ето защо коментатори като Хенри Макоу казват, че мотото на неговите фракции е MIGA или Make Israel Great Again (Направете Израел Велик Отново).

Така или иначе обаче гарантирам, че никога няма да видите някой от тези аватари да участва в публичен дебат с истински интелигентни хора като Робърт Ф. Кенеди младши или фелдмаршал Дъглас Магрегър.

Независимо от това, ние чуваме от множество източници на високо ниво, че нещо ще се случи още през септември, което ще гарантира, че нито Харис, нито фалшивият Тръмп и съответните им фракции наистина да се окажат власт.

Голяма среща е планирана за 25 август, която може да реши съдбата както на Американската Корпорация, така и на нейния паразитен контрольор Израел, според източници на Азиатското тайно общество и космическите сили на САЩ. На тази среща западните бели шапки вече се съгласиха с отстраняването на израелския министър на престъпността Бенямин Нетаняху и украинската фигура Владимир Зеленски.

Сега Нетаняху се крие дълбоко в бункер в Израел, очаквайки съдбата си. Източник на Мосад отбелязва:

„Сатаняху НЕ участва [в продължаващите преговори в Катар], защото се крие в подземен бункер.“

Новинарските репортажи потвърждават, че както Турция, така и Иран се въздържат от атака срещу Израел, докато преговорите продължават, защото им е обещано публично правосъдие по отношение на Газа:

Ответна пауза: Иран иска да отложи ответните действия.

Отговорът на убийството на члена на Политбюро на Хамас Исмаил Ханийе се забавя, за да се даде време на Техеран да постигне примирие в ивицата Газа… преговорите със САЩ, Египет и Катар ще продължат следващата седмица.

„Ние ще се противопоставим на опитите на Израел да подпали региона. Израел, който извърши геноцид [в Газа], ще бъде подведен под отговорност“, каза турският президент Реджеп Тайип Ердоган.

В крайна сметка Израел няма да има друг избор, освен да екстрадира Нетаняху и неговите съратници от Хамас, защото в противен случай Израел няма да може да оцелее. Както казва Доналд Тръмп:

„Израел не може да се защити, [противниците му могат] просто да унищожат всичко.“

Много израелци са избягали от страната, а останалите се страхуват, както се вижда от тази статия в Jerusalem Post:

Улиците на Тел Авив са зловещо празни, магазините са затворени рано и зловеща тишина замества обичайната суета. Страхът се беше промъкнал в атмосферата и тревожно напрежение надвисна над града.

Украйна също е във финалния мач. Както отбелязва Тръмп, „Украйна има погрешно правителство, което не трябва да ръководи“. Те избиха повечето от мъжете си, а сега Зеленски формира батальони от украински жени. Каква катастрофа.

[Video] ()

Според говорителя на руското външно министерство Мария Захарова в знак на своето отчаяние режимът в Киев се опитва да провокира радиационна катастрофа, като нанася удари по руски ядрени съоръжения и международната общност трябва да е наясно с опасността, която представлява този режим.

[Video] ()

Русия покани генералния директор на МААЕ Рафаел Гроси да посети АЕЦ „Курск“, съобщи постоянният представител на Русия в международните организации във Виена Михаил Улянов. Председателят на борда на Росатом Алексей Лихачов обърна внимание на

„влошаването на ситуацията със сигурността в АЕЦ Запорожие и Курск поради безразсъдните действия на украинската страна“.

Според съветника на руския президент Николай Патрушев

„престъпното“ нахлуване на Украйна в Курск, планирано от разузнавателните служби на НАТО, „е причинено от осъзнаването на киевския неонацистки режим, че неговият крах е неизбежен“.

Източници от ФСБ на Русия казаха, че нападението е неуспешен опит за превземане на АЕЦ Курск, за да се използва като средство за оказване на натиск върху Русия.

В резултат на терористичната дейност Германия напълно спря да предоставя военна помощ на Украйна.

[Figura] ()

[Figura] ()

И не само това: Германия издаде заповед за арест на

„украински водолаз, участвал в експлозиите на Северния поток“.

Бившият шеф на германското разузнаване Август Ханинг казва:

„Имаше заговор между Зеленски и Дуда за атака на тръбопроводите „Северен поток“.

Ако погледнете кой се е облагодетелствал от тази атака, става очевидно, че Рокфелер са били тези, които са успели да принудят Европа да плаща за техния скъп газ. Ето защо Германия публично скъса с контролирания от Рокфелер режим на Байдън.

За голям мой срам като канадец, нацисткият режим на Джъстин Кастрюдо сега е единственият, който дава на Украйна оръжия и им позволява да ги използват, за да атакуват руска територия“, казва говорителят на канадското министерство на отбраната Андре-Ан Пулен.

Това няма да продължи дълго. Нейният кореспондент трябваше да говори пред канадска публика, включваща военна полиция през уикенда, но беше помолен да изчака до септември. Очакваме Кастрюдо и неговите нацистки колеги да изчезнат дотогава.

Японският премиер Фумио Кишида вече обяви в сряда, че ще подаде оставка следващия месец. Това се случва, след като фалшивият американски посланик Рам Емануел каза на японските власти, че скача към бандата на Белите каски, според японски десни екстремисти. Говори се, че много други западни политици също ще подадат оставка през септември.

Във всеки случай Зеленски явно е хвърлен пред автобуса. Белият дом иска да замени Зеленски с бившия украински вътрешен министър Арсен Аваков, за да

„подготви възможни преговори с Русия за разрешаване на конфликта“, според Руската служба за външно разузнаване (СВР).

Причината, поради която западните бели шапки изоставят Нетаняху и Зеленски и планират да изоставят много други, е, че искат да се опитат да постигнат някакво споразумение с останалия свят, преди да е станало твърде късно. Трябва да направите това до септември, защото страните от БРИКС планират да въведат нова финансова система през октомври. Вече 159 държави са се съгласили да участват в нея.

Виктория Панова, която ръководи експертния съвет, натоварен със създаването на системата, казва:

„Плащанията ще се извършват в националните валути на страните от БРИКС, а новата банка за развитие ще действа като платформа за интеграция, конвертиране и клиринг.“

Успоредно с това Русия разработва система за еднаква и неделима сигурност, за да защити „новия, по-справедлив многополюсен световен ред“. Това е международен военен съюз, който вече включва повечето от 159-те държави, които поддържат валутата на БРИКС.

Така че, ако Западът не иска да бъде шпиониран, ще трябва да се присъедини към многополюсното движение.

Знак, че американската армия прави точно това е, че Илон Мъск подари на руския политик и ръководител на Чеченската република Рамзан Кадиров Tesla Cybertruck (кибер-камион).

„Той прикрепи картечница към нея и каза, че изпраща колата в зоната на бойните действия.“

[Video] ()

Мъск също очевидно е на страната на Тръмп, тъй като двучасовият му разговор с него в X събра над милиард гледания.

[Figura] ()

Ето някои от моите акценти от разговора:

Тръмп:

Камала беше граничен патрул. Сега тя отрича… Смятам, че у нас са дошли над 20 милиона души. Много от тях идват от затвори, психиатрични болници или – по-общо – психиатрични болници. И много от тях са терористи… ще станем свидетели на най-голямата депортация в историята на тази страна.

(Знак, че това вече е започнало, е, че Панама иска от хората по улиците техните документи за самоличност и извежда всеки, който няма такъв, с белезници. Това е знак, че Белите каски вече управляват.)

[Video] ()

Както и да е, обратно към Тръмп, който започна с някои коментари за Камала:

Нямаме избор… Не може да го имаме. Тя е некомпетентна. Тя е лоша като Байдън в други отношения… Тя не е дала нито едно интервю откакто започна цялата тази измама, казвайте каквото искате. Това беше революция. Това беше преврат срещу президента на Съединените щати. Не искаше да си тръгва.

Мъск:

Те просто го отведоха зад плевнята и по същество го застреляха.

Тръмп:

В нашето правителство има наистина лоши хора и хора, които… контролират хората. Искам да кажа, че бих посочил имена (Рокфелер, Сорос и т.н.), но всъщност не искам да им давам заслуженото. Имаме много лоши… Казвам, че са по-опасни от Русия и Китай.

Тръмп:

Хората искат да чуят нещо за икономиката. Фактът, че не можете да си купите хранителни стоки, защото нямате достатъчно пари, за да купите хранителни стоки.

Инфлацията възниква, защото правителството харчи твърде много пари, тъй като чековете никога не отскачат, когато правителството ги изпише. По този начин, ако правителството харчи много повече, отколкото получава, паричното предлагане се увеличава. Ако паричното предлагане расте по-бързо от цените на стоките и услугите, тогава това е инфлация.

В момента увеличаваме дефицита с около трилион долара на всеки сто дни. Оттогава лихвените плащания по държавния дълг надхвърлят бюджета за отбрана. Те възлизат на около трилион долара.

Мъск:

Може би трябва да се създаде Комисия за ефективност на правителството, която да се стреми разумно да разпределя разходите, така че държавата да живее според възможностите си, както човек?

Е, помислете за образованието. Ние сме в дъното на всеки топ 40 списък. И въпреки това харчим повече на ученик от която и да е друга страна в света.

Тръмп:

Искам да закрия Министерството на образованието и да върна образованието в Щатите.

Тръмп също критикува Камала и нейния кандидат за вицепрезидент:

Е, вашият заместник одобри използването на тампони в тоалетните на момчетата и ги направи закон. Това ясно ли е, това е всичко, което искам да чуя.

Между другото, тя не е много умен човек. Тя не може да води този разговор. И Байдън, дори не е нужно да говорим за това.

Мъск завършва с думите:

Мисля, че сме на разклонение в съдбата на цивилизацията и мисля, че трябва да тръгнем по правилния път… Можем да имаме високоскоростни тунели, които всъщност са по-добри от всичко друго в света за високоскоростна комуникация между градовете.

Сега нека разгледаме хората, които тръгват по грешния път. Демократите и техните кучета, СМИ, им казаха да не слушат разговорите на Тръмп и Илон. Те се надяваха да не го чуят самите те, за да си съставят мнение за това събитие.

[Figura] ()

[Video] ()

Вместо това те искат да се съсредоточите върху това как Камала Харис иска да конфискува патенти от лица и компании, заплашвайки да отнеме правата им върху собствените им продукти.

„Ще им отнема патентите, за да можем да ги имаме.“

[Video] ()

Нейната президентска кампания също обяви, че всички бъдещи служители трябва да получат текущи ваксинации срещу COVID-19, както е препоръчано от CDC.

Планираното родителство ще осигури безплатни песари, вазектомии и аборти по време на DNC, само на няколко пресечки от хотела.

Разбира се, те се опитват да попречат на хората да разберат истината за техните действия. Според руския посланик в Съединените щати Анатолий Антонов

[контролираните от Рокфелер] американски власти най-накрая са поели по пътя на тоталната цензура. Вашингтон „мери по два начина, когато става дума за демокрация и свобода на словото“.

„Стотици хора са обявени за нежелани само защото се осмеляват да противоречат на правителствената политика. Забранено им е да изразяват своята гледна точка. Претърсвания в къщи, обиски, изземване на документи – това е кратък списък от действия на американските разузнавателни служби“, продължи дипломатът.

„Междувременно официални лица по света продължават да изнасят лекции за демократичните ценности и правата на човека“, подчерта посланикът. Според него всичко това „напомня мрачните времена на макартизма“.

Ето няколко примера, най-вече от активистката на CitizenGO Изабел Морено (citizengo.org/pl/contact):

„Дойдох в Париж, за да… предам гласовете на повече от 400 000 души, които са подписали нашата петиция, в която ние… призоваваме за действие за спиране на атаките срещу християни. Ето защо бях третирана като престъпник – съблечена гола, претърсена, вещите ми взети и хвърлена в тъмна килия в сутерена“, каза френската полиция, която действаше незаконно.

След това виждаме Кийр Стармър в Обединеното кралство, който се опитва да извърши масови арести за публикуване на мемета.

„Веднъж той се позиционираше като защитник на свободата на словото, но сега е на кръстоносен поход срещу всяка реч, която не отговаря на неговия разказ. Какво се промени? Според източник от ЦРУ той е станал ционистка марионетка на WEF и му е дадена „власт“.

Под негово ръководство съдиите Андрю Менари, Джон Темперли, Франсис Леърд, Пол Слоун, Нийл Рафърти, Марк Бъри, Джеръми Ричардсън, Робърт Линфорд и Стивън Еверет осъдиха британски граждани на затвор за публикуване на мемета, докато освобождаваха педофили.

Ситуацията стана толкова ужасна, че главният прокурор на Обединеното кралство предупреждава:

„Свободата на изразяване е изложена на риск, ако твърде много хора бъдат преследвани за обидни публикации в социалните медии.“

[Figura] ()

Това се случва и в Германия, където полицията започна да нахлува в домовете на хора, които споделят „странично съдържание“ онлайн.

В друг пример журналистът Джалил Африди обвини говорителя на администрацията на Байдън Ведант Пател, че многократно го игнорира по време на срещи с пресата. Разочарован, след като беше подминат за една седмица, той обвини Пател в фаворизиране и неуважение.

Това е често срещана тактика и със сигурност съм я виждал много пъти лично: само репортери, които предварително са подготвили въпроси и отговори, имат право да говорят. Това създава впечатление за пресконференция, но това не е вярно.

Едно от нещата, които се опитват да скрият, е продължаващото масово убийство и изтезание на деца. През 2016 г. главният прокурор на Калифорния Камала Харис се опита да конфискува тайни видеоклипове на Planned Parenthood, показващи как продават детски органи на наддаващите най-високо.

През 2022 г., последната година, за която има налични данни, 339 234 деца са пристигнали на границата между САЩ и Мексико, според Центъра за изчистване на транзакционна информация (TRAC) към университета в Сиракюз. От тези деца 150 000 са били непридружени, най-високата годишна цифра, откакто се водят записи. Повечето от тези непридружени деца оттогава са изчезнали.

Ето някои съобщения, които показват, че проблемът продължава:

Хаити започна сериозен преглед на дипломатическото си консулство в Суринам, след като френските власти изразиха опасения, че нейните дипломати може да са замесени в улесняването на нелегалната миграция… жертвите включват непълнолетни деца, които са влезли в Суринам с фалшиви документи от хаитянски детски заведения, твърдейки, че са били непридружени непълнолетни, настигащи семейството си. От Суринам те се качиха на автобуси за границата между САЩ и Мексико.

Стотици украински деца, живеещи в робство, бяха освободени от руските специални сили тази седмица, след като адренохромната работна група на Путин направи серия от ужасяващи открития дълбоко в Украйна.

Руски войници описват откриването на деца с крехки, изтощени тела, прикачени към интравенозни течности, докато телата им са били експертно изцедени от кръв и надбъбречна течност за световната търговия с адренохром.

Най-малките… някои от тях може да са на не повече от 2 години. Деца, наистина. По-късно научихме, че са били отглеждани за това… отглеждани в плен като добитък, само за да бъде изцедено от тях всичко, което ги прави хора.

„Онези, които не можеха да ги продадат, които не бяха достатъчно „красиви“ или „послушни“, бяха изпратени в тези ферми. Ферми… сякаш така може да се нарекат тези адски дупки.“

Рокфелер и техните приближени във фармацевтичната индустрия също все още се опитват да ни изплашат с биологични оръжия, за да ни подчинят.

Например, те ни казват, че аватарът на Фаучи казва, че се е заразил с Covid за трети път, след като е получил шест удара и е увеличил нивата си.

Друг знак, че вие се държите като развалена плоча, е, че сте заменили тревожната страхова психоза за птичия грип с тревожната страхова психоза за маймунската шарка. Това е така, защото полезна информация беше предоставена на белите шапки, на които Бил Гейтс плати да направят птичия грип заразен за хората.

[Figura] (Швеция потвърди първия случайна по-заразен вариант на маймунската шарка извън Африка)

Сега СЗО обявява Mpox (маймунската шарка) за глобална спешна медицинска ситуация. Промени името си на маймунска шарка, защото беше наречена „най-специалната“ (в бъдеще, ако някой възрази дъщеря му да излиза с коза, той също ще бъде обвинен, че е „най-специалната“).

Запомнете: Бил Гейтс контролира СЗО. Дарява 88% от своите дарения на СЗО.

[Video] ()

Сега се казва, че Африка се нуждае от 10 милиона дози ваксина Mpox (маймунска шарка). Има и натиск върху правителствата в Европа и по света да купуват Mvax и да го налагат на населението си.

Отново това се прави с цел изнудване. Както пише китайската информационна агенция Синхуа:

На Мюнхенската конференция по сигурността през март 2021 г. Съединените щати проведоха симулация в отговор на избухване на нов щам на вируса на маймунската шарка по сценарий какво би се случило, ако терористи пуснат биоинженерен, смъртоносен щам на вируса на маймунската шарка и го разпространят навсякъде свят.” В края на симулацията измислената епидемия от маймунска шарка доведе до 3 милиарда случая и 270 милиона смъртни случая по целия свят. След като на маймунската шарка не се обръщаше много внимание по това време, защо САЩ решиха да разследват епидемията от маймунска шарка, сякаш знаеха, че ще се случи?

[Video] ()

„Всъщност не е нужно маймунската шарка или птичият грип да са легитимни заплахи за дълбинната държава, за да постигне целите си. Те просто се нуждаят от извинение, за да продават ваксини и да разпространяват повече отсъствени удостоверения“, коментира лекар от ЦРУ

Ето още данни с видеозапис на терориста Тедрос, който чете своя сценарий, изготвен от ционистките контрольори на ХМ.

[Video] ()

Разбира се, канадският Кастрюдо е в крак със страховата психоза от СЗО:

„Правителството на Канада предупреждава страната да се подготви за нов вирус, който е много по-лош от COVID.“

Лекар от ЦРУ казва, че маймунската шарка е прикритие за увреждане на имунната система, причинено от ваксинация срещу COVID, което води до херпес зостер, автоимунни мехури и херпесни инфекции

Канадските власти отчаяно търсят нов човек, когото да обвинят, тъй като властите току-що съобщиха за зашеметяващото увеличение от 3328 процента на детската смъртност в Алберта от началото на ваксинирането срещу Covid през 2021 г.

[Video] ()

Разбира се, има много пари, които могат да се направят от разболяването на хората в рамките на сегашната контролирана от Рокфелер парадигма на западната медицина. Ето най-пресния пример:

„AstraZeneca става първата компания в Обединеното кралство с £200 милиарда, тъй като нейният ангажимент за разработване на нови лекарства за рак се отплаща.“

Те първо инжектират на човечеството генно модифициращо лекарство, за което е известно, че причинява турбо рак, и след това разработват нова ваксина за лечение на рак. Проблем-реакция-решение

Ако искате да знаете какво прави ХМ, чуйте как ционистката марионетка Ювал Ной Харари-WEF официално обявява планове за глобален контрол на ума. По същество той казва, че универсалното наблюдение ще може да проследи мислите на всеки. Това е много показателен видеоклип на Харари, който плюе боб.

[Video] ()

Разбира се, белите шапки няма да позволят това. В знак на това изпълнителният директор на Edmond de Rothschild Private Banking Ерве Ордиони се оттегли след близо две десетилетия в семейния бизнес. В индустриалните медии Тобиано беше описан като „близък професионален довереник“ на изпълнителния директор на групата Ариан де Ротшилд, чийто съпруг Бенджамин де Ротшилд почина през 2021 г. Тя стана главен изпълнителен директор на групата през 2023 г.“

Бенджамин де Ротшилд изпрати агент при мен, за да се похвали с участието на семейството му в атаката във Фукушима малко след като се случи през 2011 г. Същият агент наскоро се свърза с мен отново, за да ми каже, че бившият му шеф Бенджамин де Ротшилд е починал.

Това е знак, че френският клон на Ротшилд сега се присъединява към британския клон и се опитва да се предаде на белите шапки. Изглежда всичко, което трябва да се направи сега, е да се принудят групите Рокфелер и Сорос да се предадат. Ще се случи. Първо, нека изчакаме и да видим какво ще се случи на голямото шоу на Рокфелер тази седмица. След това следете за новини през септември и октомври.

https://bgprevedi.com/trump-harris-corporate-horror-show-to-keep-circling-the-drain-until-september-44268-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Без да знаят

Следваща статия

Истини и лъжи с Кирил Вълчев – Скалата – Реалност?

Други интересни

Вашият коментар