Фулфорд: Тайната битка за планетата Земя: Доналд Тръмп излиза на сцената

Автор: Няма коментари Сподели:

Внезапният спад на японските фондови индекси и покачването на йената е ясен знак, че хазарската мафия е изгонена от Япония. Внимавайте за новини, като фалшивият посланик на САЩ Рам Еманюел бяга от страната.

Ще следим ситуацията и ще публикуваме доклади, ако е необходимо, в противен случай очаквайте видео актуализация в петък.

Японският фондов пазар претърпя най-големите загуби в историята. Борсовият индекс Nikkei 225 затвори на 31 316,62 пункта днес, като се понижи с 4 568,02 пункта или около 12,7%.

Това е най-големият спад на пункта за един ден в историята на индекса, надминавайки предишния рекорд от 20 октомври 1987 г., когато падна с 3836 пункта.

Хаос на пазара: Акциите надолу в цяла Европа, основен търговец спира транзакциите за 24 часа

Руската фондова борса отбеляза загуби от до 1,5% при отварянето, CAC 40 в Париж падна с 2,1%, а лондонският FTSE 100 загуби 1,7%.

Търговията на фондовата борса в Истанбул беше спряна, след като индексът падна с 6,72% след отварянето и това е моментът, когато японският пазар отбеляза най-лошия си понеделник от 1987 г.

Основната финансова платформа Robinhood спря 24-часовата търговия до по-късно поради високата волатилност на пазара.

Нататък… към Ню Йорк. Всички погледи сега са насочени към отварянето на NY DOW и търговията в понеделник.

Сега биткойнът е 50 946 долара.
Огромен спад от $70k наскоро.

Среброто падна с $1,54 днес. До $27,01

Златото падна с $43,10 днес. Сега на $2400

Това може да е началото на финансовия срив.

Тази седмица ще бъде бурна езда на световните финансови пазари.

Пазарна касапница на фона на задаващата се рецесия в САЩ и възможна нова война в Близкия изток.

Японският Nikkei 225 падна с 18,2% за два дни, включително спад от 12,4% днес – най-лошият спад за един ден от 1987 г. насам.

Тайванският фондов пазар страда от най-лошия ден от 57 години.

Над $1,000,000,000 ликвидирани от пазара на криптовалута през последните 24 часа — Bitcoin в момента се търгува на $52,500.

[disclose] (Фондовите пазари се сринаха в цяла Азия, като Nikkei потъна с 13%)

Сега сте в крак с времето.
Закопчайте коланите, ще бъде диво пътуване.

[Figura] (Развитие на нещата по света)

Седмични необработени новини и видео емисии в края на отчета

-=-

Президентството на Обама от 20 януари 2009 г. до 20 януари 2016 г. трябваше да бъде прекъсване или примирие в тайната война. Въпреки това атаката на 11 март 2011 г. срещу Фукушима, Япония, отново започна войната. Японското правителство, изплашено от атаката и от заплахите за взривяване на планината Фуджи, сложи край на кратък бунт срещу хазарската мафия. Те предадоха 7 трилиона долара, които Япония спечели след Втората световна война на израелския министър на престъпността Бенямин Сатаняху. След това Сатаняху ги предаде на базираната в Швейцария група Октагон.

Те също установиха робски режим в Япония, воден от Шиндзо Абе. След като беше назначен, Абе беше извикан в Давос, за да прочете основна реч през януари 2014 г., в която Китай беше сравнен с Германия преди Първата световна война. С други думи, всички щяха да се обединят срещу Китай и той щеше да бъде победен и разцепен. Тази реч беше обявяването на война на съвременната Римска империя (доминираната от САЩ G7) срещу Китай.

Това, което сега знаем в ретроспекция, е, че Барак Обама е внук на Адолф Хитлер. Като такъв той е част от нацистката фракция на ХМ на Джордж Буш-старши. Неговата фракция постави Абе за министър-председател, защото той беше нацист. За да бъдем по-точни, той беше свързан с Обединителната църква или Moonies (Луните), които имаха ранчо в Парагвай до ранчото на Буш. С други думи, те бяха част от групата японци, които никога не се предадоха в края на Втората световна война. Те, заедно със своите германски съюзници, планираха да отмъстят на победителите в тази война.

Това означаваше, че планът, който Буш-старши очерта на руския президент Владимир Путин по време на риболовен поход в (щата) Мейн през 2006 г., се изпълнява. Според MI6, по време на това риболовно пътуване Буш е предложил САЩ и Русия да започнат нова студена война като извинение за увеличаване на военните разходи и сила. По време на тази студена война Русия щеше да се преструва, че е съюзник на Китай. Тогава НАТО, Русия, Япония и Южна Корея щяха едновременно да атакуват Китай. Победеният Китай ще бъде разделен на 5 държави, така че никога повече да не може да представлява заплаха за западната хегемония.

Знаем също, че Буш-старши е имал брат, който е живял в Пекин и е предоставил на китайците необходимата технология, за да се уверят, че техните ядрени ракети ще могат да поразяват целите си с изключителна точност. Те също изглежда подкупиха китайците с петрол, откраднат от Ирак. Това беше част от причината китайците да приемат Барак Обама Хитлер.

ХМ предоставиха на Китай напреднала военна технология, защото трябваше да се уверят, че Китай е достатъчно силен за тяхната стратегия на Гог и Магог да убият 90% от човечеството.

Във всеки случай, под управлението на Абе Япония започна масивно тайно военно натрупване за войната за унищожаване на Китай. Абе направи и фабрика за биооръжия, маскирана като ветеринарно училище.

Това, което сега знаем, е, че Буш-старши беше отстранен от власт и сделката му с Русия за унищожаване беше нарушена от фракцията на ХМ Рокфелер. Както руският президент Владимир Путин обясни на Тъкър Карлсън, новият план е първо да се унищожи Русия, преди да се унищожи Китай.

За тази цел през 2014 г. беше организиран нацистки държавен преврат (Украйна) с цел обезлюдяване на Русия и разделяне на оцелелите на няколко малки държави. За тази цел нацисткото правителство, установено от ХМ, също започна масово военно натрупване. Те също така построиха десетки лаборатории за биооръжия.

Планът беше да се инсталира Хилъри Клинтън Рокфелер, друг роднина на Хитлер, през 2016 г., за да пусне тези биологични оръжия по целия свят, за да смекчи Русия, Китай и останалата част от света с пандемия, насочена към намаляване на населението им. Това трябваше да бъде последвано от нахлуване първо в Русия и след това в Китай.

Това, което се случи на 8 ноември 2016 г., беше преврат на гностическите илюминати срещу хазарската мафия. На този ден на спешна среща в норвежката база в Антарктида е взето решение Доналд Тръмп да бъде избран за президент на Съединените щати, според двама души, присъствали на тази среща.

Ето как източник, който беше на тайната среща в Антарктида в деня на изборите в САЩ на 8 ноември, описа ситуацията:

„Цялата изборна стратегия се промени, когато Джон Кери отиде в Антарктида, както му беше наредено. Беше му казано от специалния елит, гностическите илюминати, които все още контролират тази планета, да каже на Обама и Клинтън да се отдръпнат и да оставят Тръмп да спечели… Тази заповед към Кери беше последвана от атака на специални сили срещу хазарска база в Денвър, които успешно спряха опитите на кабала да открадне изборите в САЩ от името на тяхното зомби-прокси Хилари, казват източници от ЦРУ.

Гностическите илюминати обаче признаха по това време, че не знаеха дали техният гамбит на Тръмп ще успее. Те знаеха, че кръвните линии ще отвърнат здраво.

Във всеки случай, след като Тръмп беше назначен, идеологическите бойни линии бяха определени в две речи, едната от китайския президент Си Дзинпин на любовния фестивал на кръвната линия в Давос на 17 януари 2017 г., а другата беше речта на президента Доналд Тръмп на приемането на президентството.

Речта на Си по същество подкрепяше глобалисткото статукво, докато „системата на глобално икономическо управление“ продължава да се реформира, за да даде на развиващите се страни повече дума. Си също така обеща, че Китай ще помогне на света да се развива в хармония с природата, завладявайки всички в процеса. Разбира се, Китай е най-големият бенефициент от настоящата система, така че след реакцията на Тръмп срещу тях от Запада, глобалистите по кръвна линия се обърнаха към Китай за защита.

В речта си Тръмп оплака унищожаването на американската средна класа и унищожаването на американската индустрия от глобалистите и обеща да възстанови американската индустрия и инфраструктура. Той също намекна, че военно-промишленият комплекс е на път да сподели някои от своите тайни технологии със света, когато каза:

„Стоим на прага на новото хилядолетие, готови да отключим тайните на космоса, да избавим Земята от страданието на болестите и осигуряване на енергията, необходима за развитието. Да направим утрешните индустрии и технологии използваеми.“

Въпреки това, Тръмп и неговите военни поддръжници очевидно подценяват силата на кръвната линия. Манджурската окупация на Китай е добра аналогия за това как хазарите контролират Запада. В манджурски Китай местните китайци, които са издържали изпита за държавна служба, са имали право да се издигнат до определено ниво по бюрократичната стълбица, но всички позиции на върха са били заемани от манджурци. Същото е и на Запад: умни, трудолюбиви технократи могат да заемат позиции като заместник-директор, но първите, вторите и често третите позиции в повечето големи и мощни организации са заети от хазарски мафиози или техни заместници.

По това време гностическите илюминати заявиха, че кръвните линии биха предпочели да умрат, отколкото да се предадат и че планират една последна голяма офанзива, за да запазят контрола си.

По този начин встъпването в длъжност на Тръмп беше голяма атака на белите срещу кръвните линии, но не беше окончателна победа.

Войната за бъдещето на планетата Земя продължава и до днес. По същество това са три фракции, които се бият помежду си: двете западни фракции и останалият свят.

В момента останалият свят печели, защото Западът е парализиран от гражданска война.

Гражданската война на Запад е между военно-промишления комплекс и древните кръвни фамилии. Друг начин да го кажем е, че сега битката е между тези, които имат оръжията, и тези, които контролират петрола (парите).

Тръмп започна своята офанзива, като разкри елитни педофилски групи за изнудване. Ето защо всички сме чували за Джефри Епщайн и неговия педофилски остров в момента. Имената на всички посетители на този остров бяха публикувани по време на президентството на Тръмп.

Източник от ЦРУ, запознат със ситуацията, каза това по това време;

„Дойде време да отворим т. нар. пицагейт и световните подземни педофилски мрежи. Това се случва тайно в развлекателната индустрия в Америка от края на 50-те и началото на 60-те години. Основната причина Уолт Дисни да построи Дисниленд, който е завършен през 1955 г., е, за да могат близките му приятели да водят децата си и да се забавляват. Франк Синатра, Боб Хоуп и дори шахът на Иран посетиха фентъзи площадката за повече забавление от просто разходка в парка. Уолт Дисни беше известен като педофил в близкия си приятелски кръг. Знаете ли колко деца изчезват всяка година в Дисниленд, Дисниленд, Париж и Токио? Това е част от световен картел за трафик на деца.

Сега знаем, че 8 милиона деца изчезват всяка година. Това обяснява колко лош е проблемът. Това също означава, че има замесени много могъщи хора, поради което посетителите на острова на Епщайн досега не са публично арестувани.

Оказва се, че имаме работа със система на планетарно робство, която датира от хиляди години. Ако посетите църквата „Св. Петър“ в Рим, построена от Константин за майка му, ще видите, че стените са украсени с оръжия на. война, всевиждащото око и три ключа. Символиката е, че един абсолютен владетел може да контролира обществото само ако той/тя контролира информацията (тогава свещени текстове, сега медиите), парите и военните сили. В тази църква можете да видите и оригиналния череп и кости, което показва древната разузнавателна служба, която трябваше да установи това фашистко управление.

Тази група организира мащабна операция „Гладио“ на Запад, станала известна като кризата със Covid 19. Целта беше да се създаде толкова мизерия, хаос и мизерия, че овцете да попаднат под централизиран абсолютен контрол.

Припомняме, че папа Франциск беше заменен с холограма за няколко седмици. Той беше заменен от нов „папа“, появяващ се като актьор с гумена маска или в компютърна графика. Този фалшив папа казва на всички да се подчиняват, да носят маски и да се ваксинират.

„Операция Covid 19 Gladio е швейцарският Октагон и Gladio е част от него“, потвърдиха тогава източници от MI6. Групата Октагон е де факто Политбюро на хазарската мафия, наброяваща около 1 милион души, и те нямат планове да си отидат тихо в нощта.

Като част от контраатаката си срещу Тръмп, те отправиха призив към всички милиции и въоръжени патриоти да се съберат във Вашингтон на 6 януари. 2021. Тогава предупредихме: НЕ ХОДЕТЕ ТАМ: ТОВА Е КАПАН.

Това беше последвано от фалшивите реклами на Тръмп за ваксини, безброй милиони нелегални имигранти, заливащи САЩ и Европа, геноцид в Газа и т.н.

Сега се надяваме, че поддръжниците на Тръмп са прави и че той е играл 5D-шах, като е одобрил ваксини, за да принуди цялата сатанинска контролна мрежа в САЩ да се разкрие, преди да започне атаката. 

Последните събития показват, че това най-накрая може да се случи. Например, ясно е, че белите шапки са придобили контрол над актьора, който играе „Президент Байдън“ и са го накарали да се държи толкова възмутително, че да разкрият своите кукловоди. Надявам се всичко това да приключи скоро в името на западната цивилизация.

Западът трябва да осъзнае, че колкото по-дълго се бори със себе си, толкова повече останалият свят го изоставя. В момента е безопасно да се каже, че 90% от населението на света подкрепя Алианса на БРИКС. Колкото повече време минава, толкова по-малко Западът има думата в решенията за бъдещето на планетата.

Сега нека поговорим за по-езотеричния характер на тази война. Източник от тайна космическа програма, присъстващ на среща в Антарктида през 2016 г., има следното послание:

„Тъмните сили бяха толкова силни в Антарктика, колкото силите на светлината. Това е последната крепост за лошите и подобни…“

А именно източник, който е пряк роднина на известен адмирал от Втората световна война, също има какво да каже от класифицираните материали:

„Две времеви скали сега се сближават и когато това сближаване приключи, ще имаме пълна откритост.“

Ако погледнете новините през последните две десетилетия, можете да видите времевата рамка и техните планове за планетата. Графикът на ХМ сочи към бъдеще, в което 90% от човечеството ще бъде убито, а оцелелите ще бъдат превърнати в добитък. Те са били видени на работа в Украйна, където са настанили млади жени в принудителни развъдници. Повечето от бебетата, родени в тези институции, са измъчвани до смърт в ранна възраст, за да се произвеждат адренохром за елита. Жените, на които е позволено да растат, стават сексуални робини и развъдници. Мъжете, които отглеждат, се превръщат в безмозъчни супер-войници, за да наложат елитно управление. Самият елит се стреми да стане безсмъртен бог-крал чрез комбинация от генно инженерство и машинен синтез. При този сценарий хората, които не са от ХМ, ще бъдат превърнати в пилета във фабрично отглеждане.

Фракцията на западните бели шапки, която се бори срещу тях, е сключила споразумение с азиатските тайни общества за увеличаване на количеството и разнообразието на живота, включително човешкия живот.

При този сценарий на хората се предоставя виртуално безсмъртие, ако желаят това. Освен това ще имате възможност да промените гените си по какъвто желаете начин. Освен това човечеството ще започне мащабни проекти за озеленяване на пустини и изкуствени пустини, заселване на Вселената със земен живот и т.н. Общата идея е Земята да се превърне в небе.

Групата зад този план има огромна власт. Високопоставен езотеричен източник съобщава:

„Въпреки провокации като Фукушима, някои точно определени събития като синя луна, която всъщност беше синя, големи метеорити, падащи върху Русия, светкавици, удрящи Ватикана и Мека, големи земетресения в Ла Палма и т.н. ., не бяха нищо повече от скучни предупреждения.“

Източникът нежно напомни, че силите, които се стремят да сложат край на сатанинското хазарско управление, имат достъп до огромна власт. Знак за това са земетресенията на остров Ла Палма в Атлантическия океан. Ако земетресенията в Ла Палма предизвикат срутване на скали в морето, цунами с височина 100 метра ще удари източното крайбрежие на Съединените щати и южното крайбрежие на Европа.

Същите сили са доказали способността си да пренасочват небесни обекти към Земята с обявяването на метеорита Челябинск през 2013 г. NSA има съответен запис на предупреждението, дадено на гностическите илюминати преди това събитие.

Трябва обаче да се разбере, че тези предупреждения са отговор на заплахата на ХМ да използва ядрени и сеизмични оръжия в собствената си област. Тъй като ХМ са съгласни, че трябва да поддържат планетата в движение, за да я превърнат в планираната от тях ферма за добитък, те са били принудени да се въздържат от използването на оръжия за масово унищожение.

Ето защо войната се случва в сегашния си вид, с убийства, икономическа война, дълбоки фалшификации, пропаганда и т.н.

В тази война има много залог, защото тя ще реши бъдещето на нашия вид. Алиансът на белите шапки със сигурност ще спечели този процес. Причината е проста: те са свързани с жизнената сила и първичното творение.

Благодарим ви за търпението с изготвяните доклади. Следващата седмица ще се върнем към новините, когато станат налични. Вероятно ще се опише продължаващия колапс на настоящите режими, които доминират в Израел и Съединените щати. Той също така ще отразява продължаващия растеж на Алианса за планетарно освобождение. Западът сега е сърцето на мрака, но светлината ще дойде, можете да сте сигурни.

-=-

Хубаво прикриване на това, което наистина се случи:

4 милиарда долара са капка в чашата за това, което всъщност се случи. Нищо повече не се чува за 1000 изчезнали деца. Старите и забравени новини изглеждат очевидни.

В новаторско развитие губернаторът д-р Джош Грийн обяви в петък вечерта, че е постигнато историческо споразумение на стойност 4 милиарда долара за разрешаване на всички искове за щети, свързани с катастрофалните горски пожари, които опустошиха Мауи миналата година.

Смъртоносните горски пожари са причинени от свалени електропроводи, установи проучването, констатация, която директно оспорва наративите на демократите, свързващи подобни бедствия с изменението на климата.

Ново проучване, което изследва 325 случая на аутопсия, установи, че инжекциите на иРНК на COVID са „пряко“ свързани с удивителните 73,9% от всички смъртни случаи по света!

Механизмите на увреждане включват системно разпределение на липидни наночастици (LNPs) и иРНК, увреждане на тъканите, свързано с шиповия протеин, тромбогенност, дисфункция на имунната система и канцерогенност. Средното време от ваксинацията до смъртта е 14,3 дни. Повечето смъртни случаи са настъпили в рамките на една седмица след последното приложение на ваксината.

Изследователите заключават:

„Съвместимостта на случаите в това разследване с известни механизми на увреждане и смърт от ваксината срещу COVID-19, съчетана с потвърждението от аутопсията на лекаря, силно предполага причинно-следствена връзка между ваксините срещу COVID-19 и смъртните случаи.“

Lancet оттегли проучването, като каза, че заключенията на проучването не са подкрепени от методологията на изследването.

Съдът постановява, че Coca-Cola трябва да плати на IRS 6 милиарда долара просрочени данъци

Coca-Cola обвини IRS, че неправилно е начислила данъка, като не е следвала предварително договорен метод за изчисление.

Съдия нареди на Coca-Cola Company да плати милиарди долари просрочени данъци на Службата за вътрешни приходи (IRS).

На 31 юли Данъчният съд на САЩ постанови, че Coca-Cola дължи на IRS около 2,7 милиарда долара данъци върху доходите за периода 2007-2009 г. Ако добавите лихвите, общата сума, платима на Coca-Cola, ще бъде около 6 милиарда долара. В щатски долари, според прессъобщението на компанията от 2 август.

Coca-Cola заяви, че ще защити позицията си и разкритикува решението, заявявайки, че „данъчната служба и данъчният съд са изтълкували погрешно и са приложили погрешно правилата, приложими към този случай“.

Съпругът на Камала Харис Дъг Емхоф изневери на първата си жена с бавачката на дъщерята Ела, Наген Нейлър, и тя забременя

Вторият джентълмен Дъг Емхоф изневери на първата си съпруга Керстин с руса бавачка, която също преподаваше в скъпо частно училище за деца.

Зашеметяващата новина има за цел да изпрати кампанията на Харис в паника, особено сега, когато тя изпревари Доналд Тръмп в няколко социологически проучвания и започва последния си опит да спечели гласоподаватели през ноември.

Чудя се откъде са го взели?

Няма нищо за гледане тук, момчета. (Най-вероятно са го дали назаем на Украйна)

Правителството на САЩ забави изтеглянето на BTC на стойност 2 милиарда долара два дни след речта на Тръмп.

[Figura] ()

[Figura] ()

Демократите за Камала:

„Тя винаги е била черна…“

Джеси Уотърс:

„Доналд Тръмп ми каза, че ако бъде избран, ЩЕ РАЗКРИЕ ВСИЧКО за покушението срещу живота му!“

Ето една сатира за днес: Старият бавен Джо и аватарът на Барак Обама.

[Figura] ()

Полковник Дъглас Магрегър:

„Освен ако някой не се намеси и не каже, че не можете да направите това или няма да ви подкрепим, не виждам много надежда за положителен резултат в Израел.

Това ще бъде битка на живот или смърт и не съм сигурен, че Израел ще я преживее.

Глобални новини:

Израел, Украйна, Русия, Китай и Великобритания:

F-16, които пристигнаха в Украйна днес, са оборудвани със сложни, произведени в Израел инфрачервени системи за предупреждение за ракети.

Тъй като Израел въоръжава Украйна с военна техника срещу Русия. Затова Израел не трябва да се учудва, че Русия доставя на Иран високотехнологични оръжия.

[Figura] ()

Появи се първото видео от предполагаемия полет на F-16 над Одеса.

[Video] ()

Скоро ще се появи видео, на което се вижда как е свален от руска С-400.

„Ние ще въоръжаваме вашите врагове по същия начин, по който вие въоръжавате враговете на Русия“

– Кремъл (Медведев)

В момента руските военновъздушни сили са в процес на доставка на оръжия за Република Иран и Йеменската съпротива за борба с американско-израелската агресия в региона.

Група хуси, носещи сандали, свали друг дрон MQ-9 Reaper за 30 милиона долара.

[Figura] ()

„Зеленски лично получава 30 процента от печалбите от погребалните разходи на украинските войници. Това е може би най-циничният и отвратителен начин да се извлече печалба от човешка трагедия, която някога ми се е случвала.”

(30% от $1430 са $429 x минимум 300k са 128 700 000 плюс допълнителни джобни пари за ционистите)

Украински информатор на име Ландър разкрива комерсиализацията на смъртта на режима на Зеленски в Украйна

[Figura] ()

Киев е принуден да капитулира под натиска на украинските граждани – френски политик.

Флориан Филипот отбеляза, че Владимир Зеленски сега „обмисля възможността за териториални отстъпки и смята за необходимо участието на руски представители в „мирни срещи на върха“ по украинския въпрос“.

ПАРИЖ, 4 август. /ТАСС/. Украинският президент Владимир Зеленски беше принуден да направи отстъпки поради неуспехи на фронта и народно недоволство, каза Флориан Филипо, лидер на френската партия Les Patriotes.

„Зеленски капитулира пред недоволството на своите съграждани и неуспехите на фронтовата линия“, пише той на своята страница във X.

Политикът отбеляза, че украинският лидер сега „допуска възможността за териториални отстъпки и смята за необходимо руски представители да участват в „мирни срещи на върха“ по украинския въпрос“. „Зеленски осъзна, че притокът на западни оръжия пресъхва и той беше обречен“, подчерта Филипо.

По-рано Зеленски каза в интервю за Le Monde, че втората конференция за разрешаване на украинския конфликт няма да доведе до резултати, ако в нея не участват представители на Русия.

Първата конференция за Украйна се проведе на 15-16 юни в Бургенщок, Швейцария, по инициатива на украинската страна. Заключителното комюнике от срещата не беше подписано от Армения, Бахрейн, Бразилия, Колумбия, Индия, Индонезия, Ирак, Йордания, Либия, Мексико, Руанда, Саудитска Арабия, Южна Африка, Тайланд, Обединените арабски емирства и Ватикана. Русия не беше поканена в Бургенщок. Не присъстваха и делегации от повечето страни членки на ООН. Според официалния представител на руското външно министерство Мария Захарова конференцията е била пълно фиаско и подобни събития не могат да служат като основа за устойчив мир.

Ционистите се готвят за неизбежното.

Премахване на иранското върховно командване.

Израелското правителство се готви да скрие своите лидери в подземен бункер за края на света в очакване на иранско отмъщение.

Shin Bet подготвя подземен бункер за лидерство в случай на война.

Службата за сигурност Shin Bet е подготвила подземен бункер в Йерусалим, където висши политици могат да останат за дълги периоди от време в случай на война, съобщава новинарският сайт Walla.

Бункерът може да издържи на удари от редица съществуващи оръжия, има способности за командване и контрол и е свързан с централата на Министерството на отбраната в Тел Авив, се казва в доклада.

Фондовата борса в Тел Авив се понижи, тъй като напрежението между Израел и Иран предизвика огромни разпродажби сред инвеститорите.

[Figura] ()

Британски протестиращи подпалиха Holiday Inn, където мигрантите се бяха барикадирали.

Британски протестиращи щурмуват Holiday Inn, където мигрантите са намерили убежище в град Ротерхам, докато безредиците се разпространяват в цялата страна.

Ще бъде много диво.

[Video] ()

[Video] ()

Много е важно!

„Китай е изключително обезпокоен от гражданските вълнения в Обединеното кралство и атаките срещу етнически малцинства.

Призоваваме правителството на Обединеното кралство да направи всичко по силите си, за да гарантира безопасността на малцинствата.

Китай си запазва правото да се намеси, ако ситуацията в Обединеното кралство не се подобри.

– Китайската държавна медийна агенция Джао Дашуай.

[Figura] ()

https://bgprevedi.com/the-secret-battle-for-the-planet-earth-part-ii-donald-trump-takes-the-stage-44182-2/

Предишна статия

Ракът е паразитно заболяване!

Следваща статия

„Червеното е сиво, а жълтото – бяло, но ние решаваме кое е вярно и кое е илюзия“

Други интересни