ИЗМАМАТА ЗА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ! Свършва ли водата? Изпитания на химическо и биологично оръжие!

Автор: Няма коментари Сподели:

-=-

Тартария и калното наводнение

Преразглеждаме енигматичната история на Тартария и интригуващата концепция за калното наводнение. Тази скрита цивилизация, за която се твърди, че е изтрита от официалната история, ни кани да поставим под въпрос приетите разкази и да проучим възможността за голямо историческо прикриване. Теорията за калното наводнение предполага катастрофално събитие, което е погребало цели градове, пренастройвайки историята и оставяйки след себе си архитектурни аномалии, които предизвикват конвенционалните времеви линии. Присъединете се към нас, докато навлизаме по-дълбоко в мистериите на Тартария, разкривайки скрити истини и предизвиквайки нови въпроси за нашето минало.

[Video] ()

-=-

ИЗМАМАТА ЗА СВЕТОВНОТО НАСЕЛЕНИЕ

Другата лъжа, която ни казват, е броят на хората, живеещи по света, твърдение, което е по-лесно да се развенчае, отколкото си мислите. Важни фигури започват да ни събуждат за тази манипулация, осъзнавайки, че официалните данни за населението, заедно с разказа за климатична криза, се използват за оправдаване на повишено данъчно облагане и контрол.

Като поставим под въпрос точността на тези статистики и мотивите зад тях, можем да разкрием потенциална програма за използване на тези числа за политическа и финансова изгода. Докато навлизаме в тази тема, от решаващо значение е да останем бдителни и критични към информацията, която ни е представена, като осъзнаваме по-широките последици за личната свобода и глобалната политика.

[Video] ()

-=-

Магнитна енергия

Концепцията за събиране на безплатна енергия с помощта на магнетизъм, с естествено срещащи се магнити, увеличени за създаване на станции за безплатна енергия, обещава революция в чистата, възобновяема енергия. Въпреки това се очертава смущаващ модел: много изобретатели на такива технологии са „мистериозно умрели“ или техните патенти са били изкупени, което е попречило на иновациите им да достигнат до пазара. Понастоящем над 6000 скрити и премълчавани патента притежават потенциала да трансформират съвременното общество, обхващайки области от генериране на енергия до съвременни материали и медицински технологии. Това потискане предполага мощни сили, поддържащи статуквото в производството на енергия, подчертавайки необходимостта от прозрачност. Ако тези технологии бъдат пуснати, те биха могли да доведат до бъдеще с изобилие от чиста енергия, драстично подобряване на качеството на живот и устойчивостта.

Питайте за всичко!

[Video] ()

-=-

Свършва ли водата? Митът

Язовирите често се използват за ограничаване на потока на неограничени водни ресурси, контролирайки достъпа и разпределението. Интересното е, че компании като General Electric (GE) и различни медицински корпорации използват радиестезисти, за да открият тези изобилни водни източници. Тази практика разкрива съществуването на огромни, неизползвани водни запаси, предизвиквайки конвенционалните разкази за недостига на вода и повдигайки въпроси защо такива ресурси не се използват по-широко за обществена полза.

Вижте тази връзка:

[primarywaterinstitute] (Институт за първична вода)

[Video] ()

-=-

Подземен океан

Огромен океан, открит на 700 километра под земната повърхност, променя това, което знаем за произхода на водата!

Представете си един необятен океан, в който цялата вода на земната повърхност се комбинира, скрит на 700 километра под краката ни. Това е умопомрачителното откритие, което разкриха учени от Северозападния университет, разклащайки разбирането ни за това откъде идва водата на Земята.

От години учените спорят за произхода на водата на Земята. Кометите бяха главните заподозрени, доставяйки своите ледени полезни товари чрез удари, но това ново откритие хвърля прът в колелата на тази теория. Изследователи, водени от геофизика Стивън Якобсен, се натъкнаха на колосален воден резервоар, хванат в мантията на Земята, горещ слой под кората. Този скрит океан, три пъти по-голям от повърхностните си двойници, е прикрит чрез минерал, наречен рингвудит.

Учените разположиха мрежа от 2000 сеизмографа в САЩ, слушайки шепота на самата Земя. Анализирайки слабите тремори от над 500 земетресения, те забелязаха любопитно забавяне на сеизмичните вълни, докато преминаваха през определени региони на мантията. Това забавяне намекна за наличието на вода, действаща като гъба в скалите.

Това откритие напълно пренаписва нашето разбиране за водния цикъл на Земята. Това предполага, че водата не е само повърхностен феномен, но потенциално съществува в мантията, мигрираща през пукнатини и дупки. Джейкъбсен подчертава важността на този резервоар, заявявайки:

„Без този вътрешен водоизточник земната повърхност вероятно би била безплоден пейзаж, само с планински върхове, надничащи от огромен океан.“

Последствията са широкообхватни. Учените сега са нетърпеливи да съберат сеизмични данни от целия свят, за да видят дали този скрит океан е глобален феномен. Това може да революционизира нашето разбиране за това как водата се движи на нашата планета, фундаментален процес, оформящ историята на Земята и потенциално влияещ върху съществуването на живота

[weather] (Огромен океан, открит на 700 километра под земната повърхност, променя това, което знаем за произхода на водата!)

-=-

НОВ КОНТИНЕНТ

Учени откриха изненадващо нов континент, който се крие под Гренландия.

Къде беше през цялото това време?

Откриването на нов примитивен микроконтинент между Гренландия и Канада може да помогне на учените да разберат как се образуват микроконтинентите.

Изследователите проучват как тектоничните плочи на протока Дейвис се движат и в крайна сметка се разцепват, за да образуват новия микроконтинент.

Проливът се нарича протомикроконтинент и промените в движението на плочите в продължение на милиони години може да са изиграли ключов фактор за създаването му.

Ще трябва да се потопите в ледените води край западния бряг на Гренландия, за да го намерите, но някъде под повърхността на протока Дейвис е това, което учените са обявили за микроконтинент.

Създавал се е дълго време.

Тъй като тектоничните плочи между Канада и Гренландия се изместиха, за да образуват пролива Дейвис, който свързва океанските басейни Лабрадорско море и Бафиновия залив, земната кора се преконфигурира. Това доведе до дебела континентална кора в океана, сега обявена за новооткрит протомикроконтинент.

[popularmechanics] (Учени изненадващо откриха нов континент, който се крие под Гренландия)

-=-

Изпитания на химическо и биологично оръжие

По време на Студената война британското правителство подложи хиляди хора на изпитания с химическо и биологично оръжие, използвайки широката общественост като неволни опитни зайчета в много по-голям мащаб, отколкото се признаваше преди. Ново историческо изследване разкрива, че в над 750 тайни операции стотици хиляди обикновени британци са били изложени на биологични и химически атаки, стартирани от самолети, кораби и пътни превозни средства. Това шокиращо разкритие повдига критичен въпрос: наистина ли вярваме, че подобни експерименти са прекратени напълно след Студената война? Историята на тези тайни операции предполага обезпокоително желание да се пожертва обществената безопасност за военни и научни изгоди, предизвиквайки скептицизъм относно това дали подобни практики могат да продължат под различни маски и днес.

[independent] (Как британското правителство подлагаше хиляди хора на изпитания с химическо и биологично оръжие по време на Студената война)

https://bgprevedi.com/beyond-blue-beam-44113-2/

Предишна статия

И така, какво трябва да бъде вашето мислене и поведение към себе си?

Следваща статия

Междугалактическата конфедерация говори!

Други интересни