Краят за Израел и началото на Гражданска Война в САЩ

Автор: Няма коментари Сподели:

Събитията от истински библейски мащаб продължават, докато контролираната от хазарската мафия западна властова структура се разпада. Държавата Израел е обезглавена, католическата църква е банкрутирала и в Съединените щати е започнала пълномащабна гражданска война.

Да започнем с Израел. Иранската ракетна атака срещу Израел на 1 октомври беше много по-опустошителна, отколкото се съобщава в западните медии. Източник от Пентагона казва:

„Много, много хиляди израелци бяха убити при иранската ракетна атака през последните 48 часа. Йоав Галант, министърът на отбраната, е убит. Половината от пистите са заличени заедно с 30 американски самолета F-35, напълно унищожени. Всичко това се премълчава от израелците. Ционистите са ужасени. Държавата Израел може да не съществува до 15 октомври.“

Източници на Мосад потвърждават, че „Израел е под ново ръководство, начело с Херци Халеви, началник на Генералния щаб на Израелските отбранителни сили. Йоав Галант, министърът на отбраната, е убит.

[Figura] ()

Източниците добавят:

„Междувременно Биби [Нетаняху] също е някъде в друго измерение. Дано гори в ада. Като прасе на шиш.”

Допълнително потвърждение дойде от П3-масоните, които посочиха

„несъответствия в публикувано видео с малко повече от две минути на Нетаняху. В началото Нетаняху има до себе си шефа на Мосад, Барнеа и високопоставен израелски военен. Накрая има два напълно различни героя. Това е монтаж на две напълно различни сцени и по всяка вероятност са стари архивни изображения, представяни за скорошни.”

[Figura] ()

[Figura] ()

Също така ни беше изпратено видео от израелски дипломат, което показва, че според него централата на Мосад е заличена.

Видеото, което публикувахме в събота, се оказва, че е видео на експлозия в Тиен Дзин Китай отпреди 9 години, но източници от Мосад наистина ни казаха, че щабът на Мосад е бил ударен и ръководителят на Мосад е мъртъв.

Освен това отбелязваме, че Израел не е отговорил на иранската атака въпреки многото призиви да го направи.

Ето защо, според ирански източници:

„Ако Израел се опита да бомбардира ядрените съоръжения в Иран, иранците ще разберат това, преди ракетите да успеят да достигнат целта и да бъдат неутрализирани. Иран ще изстреля 2 хиперзвукови ядрени ракети, една срещу Тел Авив и една срещу Хайфа. Израел ще престане да съществува. Те пътуват с 25 Маха и могат да стигнат до Тел Авив за 3 минути. Те са неоткриваеми от никоя известна технология. Много по-бавните хиперзвукови ракети, използвани в този последен удар, отнеха 10 минути, за да достигнат Тел Авив от Иран. Те унищожиха Железния купол и много повече. Има евреи-ционисти, изглеждащи като иранци, заемащи много високи министерски позиции в Иран, работещи за Израел. Имената им са известни. Носят и американски паспорти.

Чуваме също така, че израелски войски, изпратени в Ливан, биват избивани в масови количества. Тук можете да гледате видео как една колона от тези войски е унищожена.
[link]

По-голямата част от горната информация беше изтрита многократно от моя компютър, но тъй като съм свикнал с подобни трикове, тя беше възстановена с помощта на множество устройства за архивиране.

Източници на MI6 съобщават, че в отговор на опустошението и заплахите за изпаряване на Израел, високопоставени еврейски посредници се опитват да договорят замяната на сатанинската държава Израел с новата държава Юдея, свързана с Бога. Това ще включва както местните юдеи, така и евреите имигранти. На тази нова държава ще бъде позволено да възстанови храма на първоначалното му място, което не е близо до джамията Ал Акса. Така че да, това се квалифицира като новина от библейски мащаб.

Сега нека погледнем католическата църква. Тя е в несъстоятелност и пред прекратяване. Множество източници от разузнавателните агенции потвърждават, че те притежават Bank of America, която от своя страна е собственик на United States of America Corporation. За да скрие факта, че BоA и Американската Корпорация са фалирали, изглежда че банката е „взела назаем“ средства от своите вложители, за да създаде впечатление, че е платежоспособна в края на фискалната година на 30 септември на американската корпорация.

Това беше съобщено в новините, когато Bank of America изпитва прекъсвания в цялата страна, оставяйки клиенти с нулеви салда в сметките си и видими само техните дългове.
[link]

[Figura] ()

[Figura] ()

В друг признак на проблеми в Католическата църква, на 1 октомври се проведе спешна среща на епископите (или Синод), който издаде „a a mea culpa“ (принание) за сексуално насилие над деца от духовници, като каза: „Чувстваме се засрамени“. Молба за прошка, произнесена от името на Църквата от кардинал Шон О’Мали по време на покайно бдение в Свети Петър, гласи:

„Моля за прошка, чувствайки се засрамен, за всички случаи, в които ние, верните, сме били съучастници или директно сме извършвали злоупотреби на съвестта, злоупотреба с власт и сексуално насилие… ние използвахме състоянието на ръкоположеното служение и посветения живот, за да извършим този ужасен грях, чувствайки се сигурни и защитени, докато дяволски се възползвахме от малките и бедните. Прости ни, Господи”.

Забележете, маскираното със силикон фалшиво лице на папа Франциск е заличено на снимката в статията, от която е взет този цитат.
[link]

Църквата страда от огромен спад в даренията от Африка и Южна Америка, където живеят по-голямата част от католиците. Това е така, защото истинските християни са се отвратили от последните изявления и всички финансови, сексуални и т.н. скандали. По този начин Църквата не е в състояние да плати за съдебните дела, заведени от многото й жертви. Може би е време да ликвидира притежаваните от него недвижими имоти, за да плати всички щети.

Ето какво каза един служител на полската християнска разузнавателна агенция за Католическата църква:

„Камбаните на църквите призовават хората да идват и да коленичат като роби, вместо да стават от коленете си и да събират пари за това. Някога имаше камбани на църковните кули, после ги промениха на кръстове, така блокират потока на енергия. Всички онези от Ватикана, които участват в убийството на деца, производството на адренохром и тези, които го приемат, ще бъдат разпръснати на прах.“

Само помнете, падането на сатанинската църква означава освобождение за нейните християнски роби.

Колапсът на Американската Корпорация на Ватикана вече предизвика гражданска война в американската армия. Това противопоставя Космическото командване на САЩ…

… компилацията продължава в момента, но елате пак, защото фигурите и видоклиповете ще бъдат добавени веднага след пълното поставяне на текста …

срещу командването на специалните сили на САЩ и Психологическата война във Форт Браг, Северна Каролина.

Космическото командване стартира метеорологична война, за да изолира базата и град Ашвил, Северна Каролина. Той също използва това оръжие, за да наводни огромна мрежа от подземни тунели.

И да, Марджъри Тейлър Грийн (@mtgreenee) потвърждава това, което вече знаехме… можете да контролирате времето.

„Смешно е, когато някой лъже и казва, че е невъзможно.

Пример за това, за което тя говори, е неочакваният снеговалеж, започнал в края на септември в иранската провинция Мазандаран. Преди седмица температурата в района беше над +3

Ето какво каза източник от космическите сили за атаката на метеоролозите в Северна Каролина:

Пълно унищожение на село Билтмор в Ашвил – имението Билтмор, собственост на семейство Вандербилт [Андерсън Купър] също беше наводнено. Както се оказва, детското педофилско изкуство, изобразено по-долу, принадлежи на никой друг, а на Тони Подеста [Рокфелер] – горд член на Клуба на червените обувки и брат на перверзника и актьора на Pizzagate Джон Подеста. Момчето с бледа кожа, което може да се види да виси на ръцете си на снимката по-долу, се смята, че е Андерсън Купър, където е „позирал“ за „изкуство“ като дете, в много празен плувен басейн в мазето на сегашния наводнено имение Билтмор. Семейство Вандербилт, особено майката на Глория, са известни с това, че практикуват черна магия и са поклонници на окултното. Най-големият син на Глория [на снимката] се самоуби на 23 години. **ЗАБЕЛЕЖКА: Ашвил, центърът на сексуалния трафик на деца в Съединените щати, е известен със своите дълбоки подземни тунели и дълга история на окултни и сатанински ритуални злоупотреби.

Командването на специалните сили на САЩ и психологическата война във Форт Браг (наскоро преименуван на Форт Либърти) беше силно повлияно от самопровъзгласилия се сатанист Майкъл Акино. Акино основава Храма на Сет и е свързан със системно малтретиране на деца в Армейския център за детско развитие.

Знак, че това е военна операция е, че е невъзможно да се работи с мобилен телефон в наводнения район и че частни хеликоптери нямат право да евакуират хората от района. Това е, за да се попречи на високопоставени сатанински педофили да избягат, казват източници от космическите сили.

Като доказателство, че по време на тази операция се спасяват деца, имаме свидетел, който казва:

„Полицай, когото познавам, потвърди, че голи деца тичат из Old Fort Road, търсейки родителите си.“

Ако тези деца напуснаха обикновеното общежитие, поне щяха да са по пижами, вместо да тичат голи.

Това малтретиране на деца се случи в индустриален мащаб:

На 19 август 2024 г. Министерството на вътрешната сигурност обяви, че е изгубило следите на повече от 300 000 деца. Но какво точно означава това?

Започнахме нашето разследване, като почукахме на прага на децата от нашия списък с най-застрашени, фокусирайки се върху най-малките, тези, които са най-застрашени от трафик на хора.

Една от първите ни находки беше изоставена къща, където се предполага, че са отведени две момчета на 7 и 10 години. Не е ясно какво се е случило с момчетата, които са прехвърлени на спонсор на този адрес и не успяхме да ги открием.

Децата се будят в 3 сутринта и се водят от спешното при кръстниците, без да имат възможност да се сбогуват с приятелите си.

Алекса и нейният приятел се съгласиха да се свържат с тях във Facebook, след като бъдат безопасно настанени при кръстниците си. За съжаление, Алекса никога повече не се е чула с приятеля си.

За допълнителни доказателства вижте моделите, наети от посетителя на остров Епщайн Рейчъл Чандлър (звучи като „бавачка“).

Тези момичета и момчета приличат ли ви на модели? Или жертва на насилие? Обърнете внимание на черните очи.

Сега XM се опитва да използва високите технологии, за да пожертва още повече деца. Ново приложение демонстрира как мета-интелигентните очила на Марк Зукърбърг могат да се превърнат в инструмент за трафиканти на деца, позволявайки им да сканират всеки на улицата и да получат незабавен достъп до лична информация като домашен адрес с помощта на лицево разпознаване. Технологията може да се използва от трафиканти на хора, за да открият къде живеят деца и да планират отвличанията им със смразяваща прецизност, според полското разузнаване.

Чухме също, че затварянето на всички пристанища на източното крайбрежие на Съединените щати на 1 октомври се дължи както на фалита на американска компания, така и на усилията за спиране на трафика на деца. Докерите казаха, че им е писнало да чуват детски писъци, идващи от контейнерите. Те казват, че пристанищата са затворени, за да се инсталира система, която да проследява всички контейнери и да предотвратява използването им за трафик на хора.

Това идва, когато чуваме съобщения, че след метеорологичната война във Флорида трафикът е бил пренасочен към един маршрут поради задължителни евакуации във Флорида Кийс. Военните бяха готови да спрат движението. Те изведоха хората от колите им в близките приюти. Мислеха, че ще бъдат отведени на безопасно място, но щяха да бъдат убити.

Не знаем дали са убити невинни хора или сатанисти, но така или иначе това е още едно доказателство, че гражданската война наистина е започнала.

Има още един аспект на тази метеорологична война срещу Северна Каролина, която може да доведе световната полупроводникова индустрия до застой. Съвременната икономика разчита на един единствен път в Spruce Pine, Северна Каролина. Градът Spruce Pine е блокиран от наводненията на главните пътища, свързващи го с останалата част от Северна Каролина и Съединените щати… пътят води до две мини, които са единственият доставчик на кварца, необходим за производството на топилните съдове, използвани за финиш силиконови вафли. В района се намират и най-големите залежи на литий в света.

Знаем, че много невинни жители на Северна Каролина са претърпели последствията от тази американска гражданска война. Но също така отбелязваме, че много от хората, които мълчаха за атаката с насочени енергийни оръжия срещу Мауи, стават изключително истерични относно атаката срещу Северна Каролина.

Причината е, че атаката срещу Мауи е извършена, за да се завладеят имотите на обикновени престъпници в Vanguard, State Street, Invesco и т.н. за кражба.

Нека обаче да видим кой притежава най-голямото находище на литий в света и специален кварц, който може да се намери само в смърчовия бор:

Piedmont Lithium Inc.

Blackrock Inc.

7.30%

Vanguard Group Inc

5.42%

Invesco Ltd.

4.18%

Така че това е знак, че тези компании са целта на атаката този път.

Гностическите илюминати отдавна са казали, че истинският враг е ренегатният изкуствен интелект и ако това е вярно, тогава спирането на световното производство на полупроводници определено ще се разглежда като атака срещу ИИ.

Друг знак, че някаква военна извънредна ситуация е неизбежна, е тази информация от ЦРУ: „Те конфискуваха всички консерви от най-големия производител на консерви в САЩ и информираха компанията, че цялата бъдеща продукция също ще бъде предадена на правителството на САЩ, по заповеди на NDAA. Освен това преди четири месеца печатниците получиха държавна поръчка за печат на карти за храна и газ.“

Преходното военно правителство вероятно е неизбежно, тъй като от началото на управлението на администрацията на Байдън Имиграционната и митническата служба на САЩ (ICE) е допуснала 435 719 осъдени престъпници в Съединените щати и 226 847 души с висящи наказателни дела в родните им страни.

Говорителят на президента на САЩ Карин Жан-Пиер казва, че е „категорично невярно“, че FEMA е използвала парите на данъкоплатците за презаселване на нелегални чужденци. Това е интересно, защото можете да прочетете за него на уебсайта на FEMA точно тук:

В друг знак за необявена гражданска война, ФБР уреди евентуалният убиец на Тръмп Асиф Мърчант да влезе в Съединените щати през август, според туит от кореспондента на Fox Бил Мелугин. Това е правителствена агенция, която активно планира опит за убийство на кандидат за президент.

Имаме и високопоставени демократи, които призовават за тоталитарна цензура. В последния пример друга версия на Рокфелер на Хилари Клинтън (този път с доста очевидна силиконова маска) гласи: „Ако не успеете да модерирате съдържанието в социалните медии“, тогава ще „загубите пълен контрол“.

„Те“, за които тя говори, са сатанинските семейства, които контролират световните централни банки и тяхната измамна финансова система.

Преди щатският долар да бъде отделен от базирания на реалността златен стандарт през 1973 г., американският финансов сектор представляваше по-малко от 10% от вътрешното корпоративно производство. В началото на 2000-те години той вече донесе 41%. Тъй като всъщност не произвеждат нищо, Бордът на Федералния резерв е гигантски паразит.

Хората масово се събуждат.

Както каза Робърт Ф. Кенеди младши:

„Тя работи от името на няколко банки на Уолстрийт и нейната функция е да действа като помпа. Той буквално изсмуква богатство и капитал от американската средна класа.“

Тук Кейтлин Лонг обяснява, че 12-те резервни банки са частни компании, контролирани от неизбрани представители на частния сектор

Макс Кейзър обяснява черната дупка на дълга, която разрушава световната икономика.

Бюрото за икономически анализи на САЩ (BEA) наскоро публикува информация, която показва, че позицията на нетните чуждестранни активи на Съединените щати, т.е. разликата между чуждестранните финансови активи и пасивите на жителите на САЩ, е достигнала историческо дъно през второто тримесечие на 2024 г. – минус 22,5 трилиона долара.

Това означава, че САЩ са лишили останалия свят от пари. Това е достатъчно за останалия свят. Ето защо те планират да сложат край на този финансов паразитизъм на Фед на голямата среща на БРИКС по-късно този месец.

Руският външен министър Сергей Лавров обобщи гледната точка на света за Запада и неговата частна Организация на обединените нации в последната си реч:

Съвременната история на Обединените нации доведе до шумно прокламирани цели, които скоро отново се забравят.

Срещата на върха на хилядолетието обяви целта за „освобождаване на хората от бича на войната“. Две години по-късно Съединените американски щати, начело на Коалицията на желаещите, нахлуха в Ирак – страна, която все още страда от опустошенията на аферата – под абсурден претекст и без мандат от Съвета за сигурност на ООН.

Световната среща на върха през 2005 г. декларира своя ангажимент за справедлив мир в съответствие с целите и принципите на Хартата на Обединените нации. Но това свещено обещание не попречи на Съединените щати и техните съюзници да насърчат тогавашния грузински лидер Михаил Саакашвили да започне въоръжена атака срещу населението на Южна Осетия и руските мироопазващи сили през 2008 г. Три години по-късно НАТО организира военна интервенция в Либия, която разруши държавата и подкопа стабилността на нейните съседи.

През 2015 г. срещата на върха на ООН за устойчиво развитие прие амбициозни планове за борба с бедността и неравенството. В крайна сметка това бяха празни обещания, като се има предвид нежеланието на западните страни да изоставят своите неоколониални практики и да използват световното богатство за собствена изгода.

Генералният секретар говори за глобално сътрудничество в епоха, в която западните държави са започнали виртуална санкционна война срещу повече от половината, ако не и повечето от страните по света, а американският долар, рекламиран като актив и полза за цялото човечество, е бил брутално въоръжен.

Вашингтон блокира нормалната работа на СТО за разрешаване на спорове и реформата на институциите на Бретън Уудс, чиято структура отдавна не отразява реалния баланс на силите в световната икономика и финанси.

Почти ежедневните методи на политически убийства, като тези, наблюдавани вчера в Бейрут, са изключително тревожни.

Глобалният Юг и Изток все повече отстояват правото си на пълно участие в процесите на вземане на решения в целия спектър от международния дневен ред

Ролята на междуправителствените организации в Азия, Африка и Латинска Америка става все по-важна. Те включват Шанхайската организация за сътрудничество, Африканския съюз, Общността на държавите от Латинска Америка и Карибите (CELAC), Арабската лига, Евразийския икономически съюз и Асоциацията на нациите от Югоизточна Азия.

Потвърждаваме нашата позиция в подкрепа на Бразилия и Индия, при условие че бъде взето положително решение в рамките на известните инициативи на Африканския съюз. В същото време, разбира се, не може да се говори за допълнителни места за западните страни, които вече са свръхпредставени в Съвета за сигурност.

Имайте предвид, че той говори за междуправителствени организации, а не за частни неправителствени организации като СЗО и ООН. С други думи, неуспешната, частна, водена от Запада международна архитектура трябва да приключи ТОЧНО СЕГА!

Русия е готова да воюва срещу това. Ето защо руският посланик в Съединените щати Анатолий Антонов взе със себе си своя персонал, охрана, крипто оборудване и документи.

В същото време Русия предлага да се гарантира „сигурността в Евразия… континент, простиращ се от Лисабон до Владивосток и от Москва до Рияд, Ню Делхи, Пекин и Джакарта“, каза Лавров.

Това предложение дойде в момент, когато CM решително загуби войната в Украйна. Между 50 и 70 процента от новобранците в украинската армия оцеляват само няколко дни на фронтовата линия и повечето войници са напуснали фронтовата линия.

И сега ЦРУ научава, че украинският диктатор Владимир Зеленски има повече от 20 милиарда долара в брой в личните си сметки, да не говорим за всичките му активи по света. Всичко това е подарък от ционистите за CM чрез американските данъкоплатци. Не е изненадващо, че Украйна загуби войната.

Факт е, че Съединените щати са загубили контрол над Европа и Близкия изток. Знак за това:

Саудитска Арабия, Катар, Обединените арабски емирства, Бахрейн и Кувейт обявиха своя неутралитет в конфликта между Иран и Израел и няма да позволят американски военновъздушни бази да бъдат използвани срещу Иран.

Междувременно корпоративното риалити шоу за президентските избори в САЩ става все по-странно.

Открихме, че Камала Харис е продукт на MK-ultra мисловни експерименти.

В „сивата зона“ между Обединеното кралство и Съединените щати, известна също като Канада, MK-ULTRA никога не е била поставена под въпрос, но е продължила да произвежда държавни убийци. Един от основните участници в текущия таен проект в Монреал беше докторант от Калифорнийския университет в Бъркли, роден в Мадрас, Индия, когато тази страна все още беше част от Британската империя. Този „изследовател на маймуни“, работещ за програмата за обучение на убийци MK ULTRA в Канада, Шаямала Гопалан, беше майката на Камала и Мая Харис.

Гледайте Камала, когато нейният телесуфлер прекъсва по средата на речта: работи точно както бихте очаквали: хвърляне на думи, говорене в кръг, повторения, високо кихтене и т.н.

Най-младият маскиран актьор, който се представи като „президента на САЩ“ Джо Байдън, каза: „Уверен съм, че (изборите) ще бъдат свободни и честни. Не знам дали ще бъде мирно.”

Аржентинският президент Хавиер Майли прочете истински холивудски сценарий в ООН, още един пример за актьор, представящ се за държавен глава.

„Изглежда като измислица, но не е“, пише левият вестник от Буенос Айрес Página 12 в петък, твърдейки, че Майли е „копирала дума по дума монолог“ от президента на измисления телевизионен сериал Джозая „Джед“ Бартлет.

Разбира се, за разлика от филмите, тези актьори всъщност участват в масови убийства в реалния живот.

Например, според белгийския адвокат Филип Ванлангендонк, бившият генерален секретар на НАТО Йенс Столтенберг може да получи доживотна присъда според белгийското законодателство за действията си, включително организирането на конфликта в Украйна, което може да доведе до доживотен затвор.

Тъй като повече от 500 000 украинци бяха безсмислено убити, мнозина смятат, че смъртното наказание е по-подходящо.

Същото може да се каже за много западни лидери, замесени в неотдавнашното клане с ваксини, което според тях се е случило на голяма част от света.

Няма никакво съмнение, че това ще бъде нещо като Нюрнбергски трибунал за военни престъпления.

И накрая, тази седмица искаме да разгледаме признаците, че се появява смел нов свят, докато старият ред се разпада.

Изследователи от университетите в Ексетър и Хертфордшър и Британското антарктическо проучване установиха, че растителната покривка в Антарктика е повече от десет пъти по-голяма от наблюдаваната преди четири десетилетия.

Това се случва по същото време, когато пустинята Сахара става зелена.

Така две практически безжизнени пустини стават достъпни за живот. Възможно ли е белите шапки да използват технология за промяна на времето, за да увеличат изобилието и разнообразието на живота на Земята чрез създаване на нови екосистеми?

Какви други чудеса ще бъдат възможни, ако технологията, предназначена да ни потиска, вместо това се използва в наша полза? Ами безсмъртието?

Това изображение на небето близо до Едмънтън, Канада, когато тази статия трябваше да бъде публикувана, знак за предстоящи чудеса ли е?


БГпреведи: Да подчертаем дебюта на двама наши посетители, „акуариус“ и „анонимен“ като преводачи, които ни помогнаха в ключов момент. Ние до Коледа ще сме в доста затруднено положение относно времето, посвещавано за този блог.


За П3- или P3-масоните. Произнася се „Пе три“. За да не го произнася накой „Ръ три“ се пише с бълагарското „п“. Тези които са по-възрастни си спомнят покушението срещу папата извършено от Али Агжда миналия век. Тогава Пе две излезе в новините доста осезаемо. Българското ръководство обвини П2 в конспирация за цялата тая работа.

https://bgprevedi.com/israel-ends-and-us-civil-war-begins-44748-2/

Предишна статия

That’s nuts

Следваща статия

Истински емпирични експерименти, които доказват неподвижността на земята

Други интересни

Вашият коментар