Отец Абсолют: Енергия на очакването…

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви разкажа какво ви очаква в най-близко бъдеще.

И този път ще говорим не само за енергийни промени, за които вече сме говорили много, но и за промени на физическия план.

Много от вас вероятно са забелязали напрежението, което буквално витае във въздуха в момента.

И това се дължи на натрупаното очакване за промяна в обществото.

Въпреки факта, че различни категории граждани очакват промени, които съответстват на техните възгледи за живота, понякога противоположни, самата енергия на нетърпението в момента се проявява като напрежение, което е достигнало своя връх.

Затова днес реших да говоря с вас за това какво представлява енергията на очакването и как тя влияе на живота ви.

На пръв поглед тази енергия може да изглежда доста безобидна, но в действителност не е така.

Именно това не позволява на човек да живее в момента „тук и сега“, тъй като с всичките си мисли и емоции такъв човек е извън настоящата си реалност.

С други думи, в момента той живее само „на чернова“, очаквайки най-доброто или най-лошото в зависимост от това с кого общува и каква информация получава.

Освен това тези, които обмислят най-лошия сценарий за себе си, започват да се подготвят за него, като по този начин фиксират този сценарий на физическия план.

Освен това това се отнася дори за пробудената част от населението, която знае за плановете на глобалистите, осъжда ги, но няма достатъчно вяра в собствените си сили и смята, че не е в състояние да промени нищо.

Така тяхната енергия на очакване е негативна по природа и е равносилна на тяхното съгласие с всички действия на глобалистите.

Що се отнася до хората, които вярват в по-добро бъдеще и с цялата си душа се стремят да преминат в Петото измерение, тяхната енергия на очакване има съвсем различен нюанс.

Въпреки факта, че също не позволява на тези хора да живеят пълноценен живот „тук и сега“, тяхната енергия на очакване носи със себе си очакването на щастие и радост, което оцветява тяхното сегашно, понякога трудно съществуване в ярки цветове.

И ако тези хора допълнят своите очаквания с визуализация на реалността, за която мечтаят, тогава те закотвят напълно различни енергии и сценария на събитията на Земята, който отговаря на техните стремежи и тяхното виждане за живота.

Затова е много важно, скъпи мои, да насочите енергията си на очакване в желаната от вас посока, тъй като така създавате реалността, както вашата, така и тази на човечеството като цяло.

https://bgprevedi.com/energy-of-anticipation-44759-2/

Предишна статия

It begins… tesla rolls out robots like new cars…

Следваща статия

Помощ за изцеляване на физическото тяло

Други интересни

Вашият коментар