Влияние на информацията върху физическото ви тяло

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да поговоря с вас за това как негативната информация, която напоследък става все по-често срещана, влияе на вашето физическо тяло.

Именно по този начин, сеейки страх, паника и хаос в обществото, представителите на Тъмните сили на Земята се опитват да се задържат на повърхността.

Но всъщност всяка негативна информация има пагубен ефект не само върху психиката и съзнанието на човека, но и върху неговото физическо тяло.

Спомнете си, например, реакцията на тялото ви в момента, в който получите новини, които са ужасни за вас.

То буквално преживява шок, който при всеки се изразява различно, но винаги е болезнен.

Но когато четете или слушате новини, които вълнуват душата ви и ви поставят в състояние на раздразнение, страх, негодувание, агресия – с една дума, предизвикват у вас всякакви негативни емоции, във физическото ви тяло се случва нещо, което условно може да се наричат ​​„мини-шокове“.

Ако сравним физическото тяло на човека с „тялото” на Земята, то в момента на получаване на трагични новини тялото ви преживява мощно „земетресение”, а когато получавате негативни новини на малки порции, но постоянно, то е подложено на слаби трусове – вид микро-земетресения, които са не по-малко опасни, защото, постепенно унищожавайки тялото ви, те могат да доведат до катастрофални последици.

Защо избрах точно тази метафора?

На първо място, защото в моментите на получаване на една или друга информация вътре в човека протичат подобни енергийни процеси.

Тъй като всяка информация е преди всичко енергия, която носи определени вибрации, тя въздейства на човек по различен начин, в зависимост от качеството на тази енергия.

Енергията с висока вибрация преминава през човешкото физическо тяло меко и равномерно, докато енергията с ниска вибрация преминава периодично и неравномерно.

Така например, по време на силна възбуда или агресия, лицето на човек става червено, защото към него „нахлува“ кръв или, с други думи, той е „залят от вълна“ от отрицателна енергия.

И това се случва, защото енергията започва да тече през тялото на този човек вече не плавно и хармонично, а с тласъци и задържания, нарушавайки естествените процеси на функциониране на тялото му.

Не забравяйте, че във физическото тяло на човека има всички природни елементи, които, както и в самата природа, се проявяват по различни начини, в зависимост от обстоятелствата и външните влияния.

Но всички тези процеси винаги се основават на енергиите на определени вибрации.

Следователно, колкото по-висока е вибрацията на енергийното пространство около вас, което включва мястото, където живеете, хората, с които общувате, информацията, която получавате, толкова по-висока е вибрацията не само на вашето съзнание, но и на вашето физическо тяло.

Само в хармонично състояние тялото ви не е подложено на „земетресения“, нито на „наводнения“ или на „урагани“.

Винаги помнете това, скъпи мои, и пазете вашия Божествен съд от разрушителното влияние на тримерния свят.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори…

https://bgprevedi.com/impact-of-information-on-the-physical-body-44715-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: Трансформиране на физическото ви тяло…

Следваща статия

Звезден път

Други интересни

Вашият коментар