Отец Абсолют: Енергийни «аромати»

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Като продължение на предишното ми послание, искам да ви разкажа за още един знак, че вашите вибрации вече са близо до нивото на Петото измерение.

И ще говорим за способността на някои от вас да усещат мириса на енергиите.

Вие все още не можете да свикнете с това, защото ви се струва, че това са естествени миризми, които не сте забелязвали преди.

Но това не е така.

За да разберете по-добре процеса на енергийно взаимодействие между хората, нека вземем този пример.

Да кажем, че има двама души до вас.

Първият е високо-духовен човек, чиито вибрации са на нивото на горните чакри.

А второто е нисковибрационно същество, въплътено в човешко тяло, което означава, че вибрира не по-високо от третата чакра.

В първия случай, когато попаднете в полето на високовибрационен човек, вашите собствени вибрации, ако са възможно най-близо до вибрациите на този човек, се изтеглят до неговото ниво и достигат една честота.

В резултат на това вие започвате да вибрирате в унисон с този човек, което създава единно енергийно пространство.

И колкото по-високи са вашите вибрации, толкова по-разредено се оказва това пространство, което ви позволява да привличате още повече Светлина от фините светове.

В резултат можете да почувствате не само блажената топлина, разпространяваща се в цялото ви тяло, но дори и миризмата на това високовибрационно пространство.

В тримерния свят тя се проявява по различни начини и често като аромат на зехтин, тамян или миро.

Точно това се случва, когато иконите внезапно започнат да миро-текат – така енергиите на фините светове проникват в плътния физически свят, изпълвайки го с миризмата си.

По правило това се случва в момента на свързване на полето на високовибрационен човек, който се обръща към един или друг светец, като знак, че онзи го чува.

Също така, по време на вашите медитации и общувания със Силите на светлината, могат да се появят едва доловими фини аромати с явно неземен произход.

Но какво се случва, когато сте близо до същество с ниски вибрации?

Тъй като вашето собствено енергийно пространство е много по-разредено от полето на това същество, вие напълно го поглъщате в себе си, в резултат на което започвате ясно да усещате не само енергиите му, но понякога дори и миризмите му.

Затова, скъпи мои, опитайте се да избягвате многолюдни места и общуване с хора, които са твърде далеч от вас психически, емоционално и енергийно.

Сега е много важно в най-важния момент от Прехода да останете на висота – във всеки смисъл на думата.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безкрайно, ви говори

Прието от Марта на 26 септември 2024 г.

https://bgprevedi.com/energy-fragrances-44696-2/

Предишна статия

Ахмед Доган събирал злато за да стане безсмъртен!

Следваща статия

Серафим Саровски: Какво е Възнесение… Божествен «инструмент»

Други интересни

Вашият коментар