Отец Абсолют: «Частица» от обществото

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да ви разкажа за един от най-често срещаните стереотипи на тримерния свят *, който не само лежи на повърхността, но е и вид символ на този свят.

И ще говорим за силното ви убеждение, че сте неразделна част от обществото, в което живеете.

Но първо, нека поговорим за това какво представлява съвременното общество, независимо в коя страна живеете в момента.

На първо място, обществото на третото измерение се състои от хора, които живеят по определени програми, заложени в тях от детството, и чието мислене носи дуалност във всичките си проявления.

Много малко хора се чувстват наистина свободни от всички условности, с които е пълен тримерният свят.

Именно от тази особеност на мисленето и поведението на хората се възползват представителите на дълбинната държава, които в продължение на много векове въвеждат тези условности в обществото.

Като цяло, човек е пленник на матричната система, създадена от Дракорептилиите, в която той е зъбно колело в гигантска машина, насочена към подчинение и послушание към авторитетите – светски и религиозни.

С други думи, всяко общество е структурирана йерархична система на власт, в която обикновеният човек е на най-ниското ниво на тази йерархия.

И въпреки това той се смята за член на обществото, в което живее.

Това дори не е стереотип, а програма, заложена в подсъзнанието на всеки човек, закрепена в него от векове.

Това води до понятия като „обществено съзнание“, „обществено мнение“, „обществено порицание“ и др.

Всичко това е насочено към потискане на индивидуалността на човека и неговата вътрешна свобода, тъй като вкарва съзнанието му в тесните рамки на „общоприетото“ възприемане на реалността.

И сега виждате резултата от това явление, когато, използвайки вече доказани методи за въздействие върху съзнанието на хората, марионетките на дълбинната държава насочват „общественото мнение” в нова посока, която няма нищо общо с познатите отскоро традиционни морални ценности на хората.

С други думи, обществото и всички свързани с него явления се контролират отвън от невидимите кукловоди на човечеството, които в зависимост от своите непосредствени нужди и задачи променят посоката на мислите и действията на хората, понякога радикално.

Това е, което сега можете да видите навсякъде.

Искате ли да сте членове на такова общество, мили мои?

Не е ли време да излезете от влиянието на матричната система на тримерния свят, която води до израждане на човечеството чрез вкарване в съвременното общество на извратени и неестествени за хората явления и понятия, убиващи тяхното Душа и тяло?

https://bgprevedi.com/a-particle-of-society-44563-2/

Предишна статия

Предпазване от слънчевите изригвания

Следваща статия

Те разбраха, че не могат да счупят купола и че няма да разберат какво има там горе

Други интересни

Вашият коментар