Отец Абсолют: Избавяне от гадостта – продължение

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

В продължение на предишното ми послание, нека да преминем към втория етап на практиката-медитация «Избавяне от гадостта».

Но трябва да я започнете само след като почувствате, че намерението ви да се отървете от чуждото нахлуване в тялото ви вече е придобило стабилност в ума и подсъзнанието.

Как можете да определите това?

На първо място, според вашите вътрешни чувства, които могат да бъдат изразени в постоянното убеждение, че сте успели да победите страха си и да придобиете пълна увереност, че сте в състояние да коригирате грешката си.

Този път вече ще е пълна и дълбока медитация, на която трябва да поканите всичките си небесни помощници.

Тя трябва да се извършва в спокойно и хармонично състояние, изключено от всички външни мисли.

Така че, напълно се отпуснете, дълбоко дишайте и повикайте Енергията на Трансформацията на Физическата Материя в Светлинна.

Това е енергията с много високи вибрации, така че внимателно слушайте чувствата си.

Ако почувствате дискомфорт, който може да възникне поради предозиране на тази енергия, помолете духовните си ръководства да адаптират потока й към текущите ви вибрации.

И само когато влезете в комфортно състояние и усетите как тази енергия обгръща цялото ви същество, като започнете от коронната чакра и се спускате по-ниско – до върховете на пръстите на краката ви, помолете я да запълни всички клетки на тялото ви и да ги превърне в светлинно-кристални.

Почувствайте как се трансформира физическото ви тяло, като най-вече то се разрежда и придобива напълно различни параметри, характерни за жителите на най-високите измерения.

Останете в медитацията, докато потокът от енергия отшуми.

Значението на тази медитация е, че цялото ви енергийно пространство, включително вашето физическо тяло, е изпълнено с енергията на толкова високи вибрации, които не са в състояние да издържат чуждия геном, проникнал в тялото ви чрез „ваксината“.

Защо ви предлагам да използвате Енергията за Трансформиране на Физическата Материя в Светлинна?

Работата е там, че тя е универсална и обхваща всички аспекти на проблема ви наведнъж.

Тя почиства всичките ви тела, включително физическото, от всички слоеве на тримерната матрица и в същото време дава на всяка клетка на вашето същество нов „статус“ на Божествена частица – кристално чиста и неопетнена от всякакъв чужд материал.

Не всеки може веднага да приеме тази енергия дори в адаптирана – омекотена версия.

Затова внимателно наблюдавайте чувствата си.

Не насилвайте събития и спрете медитацията, ако изведнъж почувствате замаяност или прекомерно натиск върху вашата коронна чакра.

Считайте че медитацията е била успешна само когато потокът от енергия гладко и безболезнено изпълва цялото ви същество и ви обхване чувство на благодат и безкрайна благодарност към тази Божествена Енергия и всичките ви Духовни водачи за тяхната безценна помощ.

И, разбира се, мили мои, подобна медитация ще бъде полезна за всеки пробуден човек, независимо дали е ваксиниран или не.

Благославям ви и ви обичам безкрайно!

https://bgprevedi.com/sequel-2-getting-rid-of-the-nasty-44406-2/

Предишна статия

Отец Абсолют: На разклона на два пътя

Следваща статия

Енергия на Трансформирането на Физическата Материя в Светлинна

Други интересни

Вашият коментар