Отец Абсолют: Новите реалности на прехода

Автор: Няма коментари Сподели:

Здравейте, скъпи мои любими деца!

Днес искам да започна нова тема, в която ще говоря за вашето физическо и морално състояние в този последен и най-труден за вас период от Прехода.

Тъй като и двете състояния са неразривно свързани и са в постоянно взаимодействие, те могат да се разглеждат само във връзка едно с друго.

Вече знаете добре, че човешкото съзнание е първично, следователно вашето благосъстояние до голяма степен зависи от състоянието, в което то се намира.

Вече говорихме много за това, че причината за всяка болест са дисхармоничните емоции на човека, които водят до нарушаване на психологическия му баланс и, като следствие, до физически заболявания.

Всичко това е вярно, но досега всички тези процеси протичаха в личното енергийно пространство на човека и зависеха главно от условията на неговия живот и индивидуалните му качества.

Но сега ситуацията на Земята се промени кардинално.

И това се отнася за всички аспекти на живота ви.

Така, само за няколко години огромното мнозинство от жителите на планетата претърпяха чудовищен експеримент за въвеждане в телата си на генетично модифицирани лекарства, наречени „ваксини“.

В резултат на това телата и съзнанието им претърпяват необратими промени, които имат съвсем различен ефект върху психиката и физическото състояние на тези хора.

Сега естественият процес на влияние на определени човешки емоции върху свързаните с тях органи на тялото му е нарушен.

С други думи, психосоматиката, която дълго е служила на човек вярно за определяне на причините за неговите заболявания, сега не работи, тъй като ваксинираният човек има различна енергийна структура.

Със сигурност онези от вас, които усещат енергиите добре и са се научили да използват чакрометъра, са забелязали, че много ваксинирани хора или вече нямат чакри като такива, или са се променили значително.

В същото време поведението на тези хора се промени.

Но вече е почти невъзможно да се проследи зависимостта на техните физически заболявания от емоциите им, тъй като в този процес участват съвсем други фактори – от извънземен произход.

Трудността се състои в това, че не всички ваксинирани хора са човешки души.

Повечето от тях са биороботи, клонинги или същества с ниска вибрация, въплътени в човешки тела.

И всяка от тези разновидности реагира по различен начин на експериментални лекарства, въведени в телата им.

И така, през последните години вашата планета се превърна в огромен полигон, вече не в преносен, а в най-буквален смисъл.

И вие ще трябва да преживеете този период от прехода на Земята към Петото измерение в нови реалности.

Днес ще спрем дотук.

Отец-Абсолют, който ви обича безмерно, ви говори

Прието от Марта на 28 август 2024 г.

https://bgprevedi.com/the-new-realities-of-the-transition-44348-2/

Предишна статия

Медитация за освобождаване от Луркер

Следваща статия

Ирландия също се подготвя за новата учебна година

Други интересни

Вашият коментар